![]() |
Gülşen Hnm.
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.Allah şifalar versin. Çiçeklerin hepisine 41 kere maaşallah . Çok ender türlerde çok alımlı çiçekleriniz var. Tekrar tekrar maaşallah. Benim aradığım çiçekte sizde mevcut. Episcia arıyorum ama bir türlü bulamadım. Nereden temin edebilirim acaba bilginiz varmı? Selamlar. |
Yener bey çiçeklerimle ilgili güzel görüşlerinize çok teşekkürler,episkiyaya gelince yaklaşık 3 aydır evde değilim çiçeklerim ne oldu bilmiyorum inşallah bu gece yola çıkıyorum yarın öğleye evde olurum Episkia ma bişey olmamışsa bir küçük dalcık göndereyim size
|
İyi yolculuklar GÜLSEN ablacım. Eve döndüğünde o güzel çiçeklerini tekrar görmeyi bekliyor olacağım. Merak içerisindeyim :)
|
Gülşen hanım Umarım yolculuğunuz iyi geçmiştir. inşaallah umduğunuz gibi bulmuşsunuzdur çiçeklerinizi ve bir güzel hasret gidermişsinizdir.
Selamlar. |
5 Eklenti(ler)
Hepinize iyi geceler arkadaşlar..Öncelikle geçmiş olsun mesajlarınıza çok çok teşekkür ederim, nihayet 3 aylık bir ayrılıktan sonra evimdeyim ve çiçeklerimle birlikteyim HADİ KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDELİM :) EVE DÖNDÜĞÜMDE PASKALYALARIM COŞMUŞDU :p
|
5 Eklenti(ler)
İzmirden A101 den sırf tomurcuklu diye aldığım kaktüsün çiçeği muhteşem açtı ;)
|
5 Eklenti(ler)
işte çiçek açan bir başka Rebutia kaktüsümün çiçekleri birazı açmış ve geçmişti ama beni görüncede bir kaç çiçeğini sundu benim için :rolleyes:
|
4 Eklenti(ler)
Sarışın güzelim Mammilaria Surculosa ;)
|
4 Eklenti(ler)
Güzel Echveriam güzel çiçeklerini açıyor ;)
|
Merhaba Gülsen hanım.çiçekleriniz çok güzelmiş.MAŞALLAH.İyi akşamlar.
|
Alıntı:
|
Gülsen abla maşallah ya paskalyalarla a101 kaktüsüne bayıldım ;) Ayrıca gözüm şu beyaz paskalyaya takıldı o minik nezaman büyür de eşe dosta çelik verirse ilk taliplisi ben olmak isterim :p
|
Sevgili Gülsen tekrar merhaba, hoşgelmişsin. Büyük geçmişler olsun, neyse ki tekrar tüm güzelliklerinle birlikte gelmişsin. Devam inşallah!..
|
Sevgili GÜLSEN_
Hoşgeldiniz,paskalyalarınız ve kaktüslerinizin çiçekleri göz şenlendiriyor.A101'den aldığınız şahaneymiş,kaçırdım ben o satışı. :( Benim geçen yıl Migros'tan aldığım paskalyam,bir dolu tomurcuk çıkardığı sırada bir gün tüm yapraklarını döktü.Birkaçını yeniden diktim;bir kısmı bozuldu diğer bir kısım köklenir umarım.Neden böyle olduğunu hiç anlamadım. :( |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgili GÜLSEN, öncelikle geçmiş olsun. Yokluğunuzda ben bile endişelenmiştim, bitkileriniz adına. Uzun bir süre çünkü. Onlar sizi özlemle beklemişler ve güzelliklerini gelir gelmez size, dolayısıyla bizlere sunmuşlar.:) |
bayıldım sayfanıza...bu kadar çiçek açmış kaktüsü bir arada hiç görmedim ben..maşallah...
|
Bizim buradaki A101'lere niye böyleleri gelmiyor. :o
|
4 Eklenti(ler)
arkadaşlar İzmir karşıyakadan A 101 den aldığım kaktüsü aldığımda böyleydi
|
4 Eklenti(ler)
İzmirde kızımın ve damadımın benim için aldıkları Phalanopsis orkidelerim :rolleyes:
|
4 Eklenti(ler)
Buda giğer rengi
|
1 Eklenti(ler)
bu fuşya Paskalyayı arkadaşıma hediye almıştım :o
|
2 Eklenti(ler)
İzmirdeki komşu bahçedeki bodrum papatyaları :p
|
5 Eklenti(ler)
Avrupa çiçekçilik Gönül hanımın Sardunya serasından görüntüler
|
5 Eklenti(ler)
gönül hanımın serasından
|
Alıntı:
|
Sardunya serası ne kadar güzel görünüyor.
Orkidelerinizin renklerine bayıldım. Ben de ne zamandır sera,Bauhaus,fidanlık vs gezmedim.Fotoğrafları görünce ne var ne yok diye keşif gezisine çıkma isteğim geldi. :) |
1 Eklenti(ler)
GÜLSEN hanım hoş geldiniz tekrar geçmiş olsun sizde iyisinizdir inşallah sayfayı yine rengarenk yapmışsınız ellerinize sağlık
|
Hoş gelmişsiniz Gülşen hanım. Çok geçmiş olsun. Umarım her şey yolundadır.
Balkonunuz tam anlamıyla muhteşem yine. Paskalyaların renkleri de harika. Bol bol çiçeklerini görün inşallah. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025