![]() |
3 Eklenti(ler)
içindeki yeşil süngerimsi maddeleri seçtim çıkardım olmadı makarna süzgeciyle eledim işte görüntüler :mad:
|
5 Eklenti(ler)
ve sonra köklerini dikkatli bir şekilde ayırdım ;)
|
2 Eklenti(ler)
bu sabah bir sürprizle daha karşılaştım :D hoya lacunosam tomurcuk vermişti :D
|
3 Eklenti(ler)
Dendrobiumu ayırmıştım yaklaşık 1 buçuk ay önce sonradan bir sürü yeni sürgünler vermeye başladı ve bu sabah birde bu sürgünün altındaki çıkıntıyı gördüm acaba bu dendrobiumun yeni filizinden çıkan köklenme olabilirmi???
|
3 Eklenti(ler)
her zamanki gibi benim suda köklendirme yaptığım turuncu kalancheo ler suda köklendiler atlas çaliğiyle birlikte :rolleyes:
|
Gülsen Ablacım, sen cidden efsunlusun. Hoyayı da açtıracaksın ya, maşallah diyorum nazarım değmesin sana. Bu arada orkiden için üzüldüm ama biliyorum ki senin elinde her şey hayat bulur, düzelecektir. Sevgiler.
|
Alıntı:
Efsunlusun bence de maşallah kırkbin kere maşallah;) |
Teşekkür ederim can kardeşlerim gokçegokçe ve denizardacan efsunlu falan değilim ama sanırım tanrı vergisi bir şey bu,evet hoya lacunosa tomurcuklandı ,ayrıca hoya bella diatomitte yaprakları sararmaya başlayınca hoya toprağına almıştım herkes diatomitten toprağa geçirirsen yaşamaz dediler ama ben evvelgün çok güzel bir yeni sürgün gördüm bellamda,o kadar çok sevindimki anlatamam :D
|
Gözün aydın;)
Ben o sürgünü göremedim aslında yakın çekim mümkün müdür:confused: |
Merhaba Gülsen Ablacım,
Facebook şifremi karıştırdım açamıyorum bir türlü. Çiçeklerin harika senin elinden geçen bütün çiçekler canlanıyor. Bu güzel çiçeklerini bizimle paylaştığın için çok ***. ederim. Kıskanıyorum vallahi seni. |
Merhaba Gülsen Ablacım,
Facebook şifremi karıştırdım açamıyorum bir türlü. Çiçeklerin harika senin elinden geçen bütün çiçekler canlanıyor. Bu güzel çiçeklerini bizimle paylaştığın için çok ***. ederim. Kıskanıyorum vallahi seni. |
Gülsen ablamm ;) Herşey çok güzel yine maşallah artık bu suda çimlendirmeye gülsen tekniği denecek heralde ablacım suda çimlendirmede sınır tanımıyosun atlasları bile suda çimlendiriyosun tü tüü maşallah:p Gülsen abla gözüme bişey çarptı 1383. mesajında carnosam tomurcuk vermiş yazmışsın ya hani o hoya lacunosa değil mi ki?:)
|
teşekkürler melek yüzlü kıskanma ablacım ilerde sende böyle olucan inşallah :D
|
Alıntı:
|
Bir rivayete göre kullanılan su aslında kutsal su imiş :D :D
|
ALLAH iyiliğini versin emi ne güldüm okuyunca alacakaranlık kardeşim :D
|
5 Eklenti(ler)
veee bugün taylanddan gelen minyatür orkidelerime kavuştuumm :rolleyes:
|
5 Eklenti(ler)
havalar 2 gündür günlük güneşlik ve balkondaki çiçeklerim bayram havası yaşıyorlar ;)
|
3 Eklenti(ler)
ters lalelerim filizlendiler biri mor diğeri turuncu :p
|
2 Eklenti(ler)
sümbüllerim açmaya başladılar ;)
|
Alıntı:
|
bu balkon da ne cay içilir şimdi :D :D
|
Bayıldım bayıldım maşallah:) Onlar ne güzel sümbüller öyle:)
|
Alıntı:
|
ama ama bende isterim ;)
|
Alıntı:
|
Ne güzel sıralamışsınız sümbülleri,çok güzel görünüyorlar maşallah.Bu sene biraz erkenciler ama güzelliklerinede doyum olmuyor.
|
Sevgili Gülsen; maşallah sümbüller ne kadar güzel olmuşlar; eski soğanlardan mı, yeni mi aldınız soğanlarını?
Çok güzel olmuşlar, imrendim gerçekten, ellerine sağlık. |
Gülsen ablacım anthirum çiçeği hakkında bilgin var mı? Toprağı nasıl olmalı?
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025