![]() |
Orkidelerine bayıldım Gülşen ablacım, maşallah, hepsi birbirinden güzel :)
|
Gülsen ablacım bu sayfayı da ihmal etme,arada bir ziyaret et bence..;)
http://www.agaclar.net/forum/el-yapi...tm#post1065933 |
Açıkçası böyle bir sayfanın varlığından habersizdim ferzancım teşekkür ettim ve çok şaşırdım benim süzgeç orkide saksısıda o sayfada yerini almış bile :)
|
1 Eklenti(ler)
VEEEEE bugün gelen güzellerim ;) 3 farklı tür orkidelerim :p
|
4 Eklenti(ler)
cambria çok güzel oldukça sağlıklı ve bir çok dal olumuş hatta yeni sürgünleri bile vardı şimdilik çiçeğimiz yok ama inşallah ilerde olucak :rolleyes:
|
Dendrobium
2 Eklenti(ler)
Bu da oldukça sağlıklı ve uzun dalları çok güzel:p ve bununda yeni dal sürügünü var ;)
|
Cattleya
3 Eklenti(ler)
cattleyayı çok istiyordum ve sonunda benimde bir cattleyam oldu inşallah çiçeğinide görürüz hep birlikte:rolleyes: işte en alttakide çiçeği ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Orkidekideleriniz hayırlı olsun. Satınmı aldınız nerden ve kaç tl. Sevgiler güle güle büyütün.
|
Gülsen ablacım iki gün bakmayınca neler yapmışsın yine maşallah. Öncelikle süzgeç saksıların harika geçen hafta ben de alacaktım baktım biraz büyük geldi benim orkideye bıraktım ama senin saksıların:) ölçüleri ve formları gerçekten güzel. Bence çok iyi olmuş, güle güle otursunlar yeni saksılarında:D
Veeee nasıl oldu da o orkideler bu kadar hızlı eline geçti anlamadım ama çok sevindim maşallah, çok çok güzeller ve sağlıklı görünüyorlar. İyi bir alışveriş olmuş;), iyi günlerde büyütmen dileğiyle, çiçeklerini de göreceğinden eminim.;) Ellerine sağlık. |
Orkide ve cattleyamı aldığım sitenin adını soran arakadaşlarım,sitenin adını burdan vermemde bir sakınca varmı bilmiyorum onun için burdan yazamadım isteyenler bana özelden mesaj yazarlarsa ****** paylaşırım hepinizinde böyle güzellikleri olsun isterim sevgiler...
|
Gülsen'cim verdiğin linki inceledim. Gerçekten ucuzmuş.
|
Kaç zamandır uğramıyordum başlığına. Neler beceriyorsun, hayran hayran bakıyorum yaratıcılığına...
Harika Hünerler bunlar. Orkidelerini sağlıcakla büyütmeni dilerim. Bayıldım doğrusu süperler.... |
Gülsencim episkadan ümitsizdin ama utandırdı seni galiba :)
http://lh3.googleusercontent.com/-Wo...0/IMG_4267.JPG |
Alıntı:
Teşekkürler canım missmenasım benim sen orkidelerden hangisinden istersen biride bende olsun sana arkadaşım söylemen yeter ;) |
Alıntı:
Kıyamam ben bunaaa evet büyümüş annesinin güzeli :pne sevindim anlatamam ama güle güle büyüt canım benim :o |
Maşallah hepsi çok güzel ama orkideleriniz ve bardak menekşeleriniz ayrı güzeller :) Elinize sağlık Sayın Gülşen..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
4 Kasımda diatomite ektiğim semracımın gönderdiği yapraklara daha fazla dayanamadım ve ditomitten çıkarıp baktım vee evet hepsi köklenmişler ama daha yavru yok onunda eli kulağındadır sanırım ;)
|
5 Eklenti(ler)
bunlarda köklenmeleri için suda beklettiğim Gloxinialar artık köklenmiş,yumru oluşturmuş ve hatta yavruları bile çıkmaya başlamış :p
|
2 Eklenti(ler)
İşte artık saksılarındalar ve diğer arkadaşlarıyla birlikte güneşli havanın tadını çıkardılar :rolleyes:ön tarafdaki pet bardaktakiler menekşe yaprağı ;)
|
4 Eklenti(ler)
bugün hava çok güzeldi sanki kış değilde bahar geliyor :(karşımdaki boş arazıdeki otlar yeşermeye başlamış her taraf yemyeşil görünüyordu,ama bu havadan en çok mutlu olanlar ****** kaktüslerim ve diğer çiçeklerimdi :p
|
4 Eklenti(ler)
ve diğerleri
|
3 Eklenti(ler)
yılbaşımın tomurcukları yavaşmı büyüyor banamı öyle geliyor :rolleyes:sanırım açması için sabırsızlanıyorum :p
|
Alıntı:
|
aynen farpalim benimkilerde çok yavaş büyüyor neden bilmem,ya da bizemi öyle geliyor acaba diyede düşünüyorum :)
|
Alıntı:
Ben kırmızı gloxiniamı kışın dinlensin diye sulamayıp yapraklarını kurumaya bırakmıştım. Şimdi sizinkileri görünce keşke yaprak köklendirmeyi deneseydim dedim:) |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025