agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   GÜLSEN_ / balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/28346.htm)

fdogru 19-09-2012 14:06

1 Eklenti(ler)
ben birşey sormak istiyorum. benim resimdeki yılbaşı çiçeğim canlılığını yitirdi. pörsümüş gibi oldu. acaba nedendir. ne yapmam gerekir.

GÜLSEN_ 19-09-2012 14:21

sevgili fdogru suyunu azaltman lazım artık acaba suyumu fazla oldu? içerdemi dışardamı duruyor yılbaşın? içerdeyse biraz dışarı koy gölge bir yere yelden biraz kurur ve bir kaç gün su verme. Aslında gayet sağlıklı duruyor ama :))

melek yüzlü 19-09-2012 17:03

Merhaba Gülsen ablacığım,
Gönderdiğin çiçeklerin durumu şimdilik iyi gibi. Hafta sonu senden öğrenip fotoğraflarını yükleyeceğim. Atlası artık balkona çıkarayım mı? Tül perdenin arkasına koydum direk güneş gelmemesi için. Çok teşekkür ederim ablam beni hem atlas he de yılan kaktüs sahibi yaptığın için. Büyüdüklerinde be de senin gibi insanlarla paylaşacağım.

bay tömürcek 19-09-2012 17:20

Gülsen ablam tömürcek geldii sayfana:D:D
Ablacım ne mübarek insansın ya herkesle paylaşmışsın çiçeklerini özellikle de yılan kaktüslerini ;)
Kargom yarı yoldaymış yarın sabah gelir dediler dershaneden çıkınca alcam inşallah :)) A gülsen abla sende atlasta mı vardı :( Valla bilseydim bi çelikte ondan koy derdim çok heves ediyorum ben ona ama olsun başka zaman artık :)

GÜLSEN_ 19-09-2012 18:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi melek yüzlü (Mesaj 1020678)
Merhaba Gülsen ablacığım,
Gönderdiğin çiçeklerin durumu şimdilik iyi gibi. Hafta sonu senden öğrenip fotoğraflarını yükleyeceğim. Atlası artık balkona çıkarayım mı? Tül perdenin arkasına koydum direk güneş gelmemesi için. Çok teşekkür ederim ablam beni hem atlas he de yılan kaktüs sahibi yaptığın için. Büyüdüklerinde be de senin gibi insanlarla paylaşacağım.

Rica ederim ablacım güle güle büyüt inşallah güzel çiçeklerini gör. Atlası henüz çıkarma dışarı olduğu yerde kalsın bahara kadar artık:pevet fotoğraf yüklemesini öğrenmen lazım en kısa zamanda:p

Türkan 19-09-2012 18:04

gulsen abla ben senin evindeki saksilarin sayini cok merak ettim.her sey cok guzel o kadar cok cesit var ki hayran olmamak elde deyil vallahi.kutluyorum seni.saygilar hurmetler ablacim.

GÜLSEN_ 19-09-2012 18:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi tömürcek (Mesaj 1020681)
Gülsen ablam tömürcek geldii sayfana:D:D
Ablacım ne mübarek insansın ya herkesle paylaşmışsın çiçeklerini özellikle de yılan kaktüslerini ;)
Kargom yarı yoldaymış yarın sabah gelir dediler dershaneden çıkınca alcam inşallah :)) A gülsen abla sende atlasta mı vardı :( Valla bilseydim bi çelikte ondan koy derdim çok heves ediyorum ben ona ama olsun başka zaman artık :)

Tömürceğim hoş geldin,elimde olanı paylaşırım ablacım,herkesin gönlü şen olsun.Hadi gözün aydın kavuşuyosun kaynanadiline ve silvestrii ne ama atlasım kalmadı maalesef be ablacım.Son küçük bir parça kaldı onuda alişime söz verdim. Büyüsün inşallah veririm ablacım kökü sağlam olsun yeter :p

GÜLSEN_ 19-09-2012 18:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Türkan (Mesaj 1020699)
gulsen abla ben senin evindeki saksilarin sayini cok merak ettim.her sey cok guzel o kadar cok cesit var ki hayran olmamak elde deyil vallahi.kutluyorum seni.saygilar hurmetler ablacim.

Türkancım gel birgün misafirim ol gözlerinle gör:pgüzel görüşlerin için çok teşekkür ederim ablacım,daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.Sayfamı ziyaretin beni mutlu etti:p

bay tömürcek 19-09-2012 20:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ (Mesaj 1020703)
Tömürceğim hoş geldin,elimde olanı paylaşırım ablacım,herkesin gönlü şen olsun.Hadi gözün aydın kavuşuyosun kaynanadiline ve silvestrii ne ama atlasım kalmadı maalesef be ablacım.Son küçük bir parça kaldı onuda alişime söz verdim. Büyüsün inşallah veririm ablacım kökü sağlam olsun yeter :p

Hoşbulduk ablacım :) Allah gönlüne göre versin ablam valla bazen burda komşudan iki dal çiçek istiyoruz havalara atlıyo aa olmaz ondan dal veremem benimkide bozulur sonra bilmem ne vermeye canı istemeyen bahaneyi de hazırlıyo. Ama kiminden de dal istersin tutar saksıyı verir böyle insanlar da var :))

Atlasa da üzüldüm diyemem çünkü yılan kaktüsünü de çookk seviyorum bide ali ye gitcekmiş madem hiç üzülmedim :) Ali de çok iyi bir arkadaş hemen kaynaştık bu sabah ona bi kutu dolusu çiçek gönderdim dediğin gibi ablam elimde ne varsa paylaştım;) o da bana elindekilerden bi paket yaptı yarın seninkiyle beraber burda olcak inşallah :p

nılgun_dogan 19-09-2012 20:48

Gargamel ay pardon tömürcek ben sana 1 tane balık kılçı olan atlastan vereyim olurmu.

bay tömürcek 19-09-2012 20:50

Gargamel :D:D Olur ablacım çok mutlu olurum ;)

bay tömürcek 19-09-2012 20:59

Nilgün abla elden alma şansım var mı nerde oturuyosun bende sana ozaman şu arayıp ta bulamadığın söğüt gübresinden getireyim :p
Sen beni sevindirdin bende seni sevindireyim dimi ama ;)

Ali_askn 19-09-2012 21:29

İyi dileklerin için teşekkürler enescim :) bundan sonra yeni sloganımız '' Al ver çiçek sevdasına can ver'' :D :D

bay tömürcek 19-09-2012 21:31

Aaa tuttum ben bu sloganı kafiyeli de olmuş :D:D

GÜLSEN_ 19-09-2012 21:59

YAAA BEN SİZİ SEVMEMMİ İŞTE NE GÜZEL BİR DOSTLUĞA VESİLE OLMUŞUM FARKINA VARMADAN:)nilgüncüm teşekkürler arkadaşım gençlerin gönlünü gördün yine ama senden bir ricada bulunucam,Alişimede gönder bunun ikiside birbirinden sakınmıyor bak en sevdikleri çiçekleri bile paylaşıyorlar.Enescim söz ablacım önümüzdeki bahara atlasım büyümüş olur sana gönderirim ondanda ablam tamammı?AFFERİN size enesim ve alişim:))

GÜLSEN_ 19-09-2012 22:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nılgun_dogan (Mesaj 1020779)
Gargamel ay pardon tömürcek ben sana 1 tane balık kılçı olan atlastan vereyim olurmu.

nilgüncüm balık kılçığı atlası çiçek açıyormu?

nılgun_dogan 19-09-2012 22:04

Sevgili Gülşencim Aliyede özelden onun sesi çıkmadan yazdım dikdiklerim tutarsa göndericem eğer tutarsa 1 tane tutmuş vardı.

bay tömürcek 19-09-2012 22:05

Çok teşekkür ederim ablacığım inşallah çabuk büyür atlasın :)
Gerçekten abla çok büyük dostluklara vesile oldun ali kardeşimi sayfan sayesinde tanıdım nilgün ablam yine o da burada gördü atlas istediğimi ve bana cumartesi günü balık kılçığı atlasından verecek;)
Herşey gönlünüze göre olsun ablacım bizi de aranıza alıp birşeyler paylaştığınız için :p

Ali_askn 19-09-2012 22:06

Ablacığım sağolsun nilgün ablam sen yazmadan banada mesaj atmış istersen gönderebilirim diye ;) sizlere nasıl teşekkür etsem azdır :) Ayrıca bizde sizleri çok seviyoruzzz ;)

nılgun_dogan 19-09-2012 22:07

Evet ama biraz büyümesi lazım.

nılgun_dogan 19-09-2012 22:09

Dikdiklerim tutarsa sizede gönderirim.

sibelim 19-09-2012 22:12

gülsen ablacığım çok teşekkür ederim kargo ulaştı. 3 üni diktim 2 si suda köklensin biraz kendine gelsin inşallah hepsi tutar yolda biraz kendilerini bırakmışlar kıyamam şirin şirin şeyler . ellerin dert görmesin.

YeniGine 19-09-2012 23:23

1 Eklenti(ler)
Eklenti 332830

GÜLSEN imm zor oldu amaa bak bakalım başarabilmişmiyim. Diktiğim toprak çamur idi iki üç gün beklesin ondan sonra saksısını da temizleyeceğim inşallah.

fdogru 20-09-2012 07:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ (Mesaj 1020626)
sevgili fdogru suyunu azaltman lazım artık acaba suyumu fazla oldu? içerdemi dışardamı duruyor yılbaşın? içerdeyse biraz dışarı koy gölge bir yere yelden biraz kurur ve bir kaç gün su verme. Aslında gayet sağlıklı duruyor ama :))

Valla aslında pek de fazla sulamıyorum ama dışarı gölge bi yere koymayı deneyeyim. ayrıca bu fotoğraf sağlıklı zamanlarından. yeni halini henüz fotoğraflayamadım. ama yükliycem. çok sağolun.

GÜLSEN_ 20-09-2012 07:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sibelim (Mesaj 1020820)
gülsen ablacığım çok teşekkür ederim kargo ulaştı. 3 üni diktim 2 si suda köklensin biraz kendine gelsin inşallah hepsi tutar yolda biraz kendilerini bırakmışlar kıyamam şirin şirin şeyler . ellerin dert görmesin.

Çok sevindim ablacım, rica ederim,güle güle büyüt, inşallah hepside tutarlar.Yolda bozulmaları normaldir,biraz suya bırakınca canlanır onlar tekrar,eşine ve ailesine selamlar ablacım:p

GÜLSEN_ 20-09-2012 07:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1020845)
Eklenti 332830

GÜLSEN imm zor oldu amaa bak bakalım başarabilmişmiyim. Diktiğim toprak çamur idi iki üç gün beklesin ondan sonra saksısını da temizleyeceğim inşallah.

AAA YeniGinem olmuş hayatım ellerine sağlık, ama neden o garibim kaktüs saksısını hep birileriyle paylaşmak zorunda anlamadım:(onu tek bir saksısaya diksen başka çiçeklerle birlikte olmasın.bence sardunyayı çıkar ordan YeniGinem benim.
sardunya suyu sever ama kaktüsler az sulanır nolucak peki şimdi?

fdogru 20-09-2012 12:51

sardunya

1 Eklenti(ler)
işyerinde öğle yemeğinden sonra arkadaşlarla oturup sohbet ettiğimiz bir kantinimiz var. arka bahçesi yeni düzenlendi. ve bir sürü de sardunya vardı. ben de bu renkleri çok beğendim ve iki dal "çaldım" :D

inşallah köklendirebilirim.

GÜLSEN_ 20-09-2012 13:13

köklenir ablacım köklenir tam zamanıdır :)))çiçek çalmanın günah olmadığını biliyorum bende arada yapmıyor değilim ama önce güzellikle isterim baktım inatlaşıyo sonrasında operasyon başarıyla tamamlanır:)) keşke bizi bu duruma düşürmeseler nolucak sanki bir dalla çiçek eksilicekmi tam tersi bir kopardığın yerden RABBİM 2_3 dal veriyor yanii her zaman veren el, alan elden üstün oluyor bunu öğrenin.....

Türkan 20-09-2012 13:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ (Mesaj 1020705)
Türkancım gel birgün misafirim ol gözlerinle gör:pgüzel görüşlerin için çok teşekkür ederim ablacım,daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.Sayfamı ziyaretin beni mutlu etti:p

ablacim keske mumkun olsaydida gelseydim.ama gelip gormus kadar oldum.davetin icin cooook tesekkur ederim.seni hep izliyor olucam.saglicakla kal.saygilar

bay tömürcek 20-09-2012 14:26

Gülsen abla ellerin dert görmesin kargomu aldım paket yeğlı ekmek gibi dümdüz olmuş ama hiç ezilme falan yok :D:D

Hakkını helal et ablam valla bi mesaj yazmayla tamam dedin bana verdiğinin binlercesini nasip etsin rabbim sana ;) Kaynanamın da ne dili varmış gülsen abla öle kocamann ama suyu çekilmiş gibi biraz olsun kaktüse birşey olmayacağını biliyorum ve senin yaptığın gibi bahçe toprağıyla kumu karıştırıp dikeceğim :p

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025