agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   GÜLSEN_ / balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/28346.htm)

GÜLSEN_ 17-09-2012 22:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi emre sirin (Mesaj 1019842)
mum cicegi degilmi bunlar

Öncelikle hoş geldiniz emre bey.Hangileri mum çiçeğimi? emre bey anlayamadım alıntı yaparak sorsaydınız keşke...

nılgun_dogan 17-09-2012 22:47

Sevgili Gülşencim bende sayfanı gizli gizli hergün takip edenlerdenim senden aldığım pozitif enerjiyle böyle palanpandıras giriverdim sohpetinize herderdin şifası neşe sohpet muhabbet.

GÜLSEN_ 17-09-2012 22:50

Her zaman beklerim sayfamı ziyaretin beni mutlu etti arkadaşım .kesinlikle nilgüncüm ama az önce tömürcekle özelden mesajlaştık dahada koptuk biz sende öğren:))) ben tömürceği başka bir üyeyle karıştırdım oda ankaradan bir genç kızım onunla karıştırdığım için küçük cadı diye yazdım ama yavrum tömürcek abla ben erkeğim demezmi ben koptum koptum anlatamam:)))))

bay tömürcek 17-09-2012 22:51

Ama nilgün abla ortamı düzeltti gargamelde cadı ama erkek dedi ben yere yattım zaten okuyunca :D:D

nılgun_dogan 17-09-2012 22:53

Herdaim ortayı bulmak lazım.

Ali_askn 17-09-2012 22:57

Bende özelden yazdım tömürceğe :D Gülsen abla seni kız sandı diye :D Gargamel olayına tabiri caizse gülmekten yarıldım :D :D

bay tömürcek 17-09-2012 22:59

Ya tömürcek tomurcuk demek aslında manavız biz bizde tömürcek diyolar buda biraz kız nickine benziyo doğru :D

Ali_askn 17-09-2012 23:05

Enescim sen bu tömürcekten kurtul kardeşim :)

nılgun_dogan 17-09-2012 23:06

Gargamel nasıl?

bay tömürcek 17-09-2012 23:11

Aynen enes yapiyim bari profil adımı :D
gargamel de aklıma geldi de sonrada o yüzüyle burnu aklıma gelince vazgeçtim :D

Ali_askn 17-09-2012 23:11

hahaha :D :D ilahi nilgün abla :D

GÜLSEN_ 18-09-2012 09:03

alicim ve enescim yavrularım varsa birbirinizin msn ya da facee alın ordan rahat rahat sohbetinizi yapın ablacım bende sizinle bu sitelerden görüşebilirim. Burda sohbetinizden keyif aldım ablacım ama bu siteninde bir amacı var bunu aşmayalım canlarım. sizi seviyorum

GÜLSEN_ 18-09-2012 09:05

2 Eklenti(ler)
dün benim alicim benden çiçeklerini almaya geldiğinde eli boş gelmemiş ablasına çok teşekkür ediyorum ablacım hediyen için

GÜLSEN_ 18-09-2012 09:07

2 Eklenti(ler)
bu kaloncheyide istanbuldan almıştım rengi çok güzel rası turuncu arası bişey ama çiçeklerini artık bitirdi bende kestim dalları gelişsin diye

GÜLSEN_ 18-09-2012 09:09

1 Eklenti(ler)
bu kaktüsüm hala açmaya devam ediyor akşam kapanıp sabah açıyor 4 gün oldu sanırım:p

Ali_askn 18-09-2012 09:15

Maşallah ablam sabah sabah yine gözlerimiz bayram ettim umarım tez zamanda bende görürüm
kalanşonumun çiçeklerini :) Ruj çiçeğinide güle güle büyüt ablacığım :))

GÜLSEN_ 18-09-2012 09:19

1 Eklenti(ler)
kalonchenin bu rengide çok güzeldi. Kaloncheleri seviyorum uzun süre çiçekleri üstünde kalabiliyor

GÜLSEN_ 18-09-2012 09:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Ali_askn (Mesaj 1020050)
Maşallah ablam sabah sabah yine gözlerimiz bayram ettim umarım tez zamanda bende görürüm
kalanşonumun çiçeklerini :) Ruj çiçeğinide güle güle büyüt ablacığım :))

Ben teşekkür ederim ablacım ruj çiçeğim için. Görürsün inşallah renkleri çok güzel:p
Ablacım çiçelerinin yeni ortamıyla resimlerini bekliyorum haberin olsun

Ali_askn 18-09-2012 09:29

Evet en kısa zamanda sayfamın açılışını yapacam inşallah . bu renginden de isterim :D :p

GÜLSEN_ 18-09-2012 10:01

tamam ablacım büyüsün söz bundanda veririm sana:p

GÜLSEN_ 18-09-2012 12:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi BAYÇALI (Mesaj 1014640)
hoya ve kızılay çiçeği halen köklenmede

Sn.BAYÇALI Köklenmeler oluştumu acaba merak ettim:rolleyes:

ilkenan 19-09-2012 10:56

Gülşen hanımcım merhabalar sayfanıza ve çiçeklerinize bayıldım. en çok da kaktüslere. nasıl söylesem kaktüslerle aram pek iyi değil. bir türlü ilgi besleyemiyorum onlara karşı ama kendime de kızıyorum sevmek istiyorum ;) ben de tohum aldım belki tohumdan yetiştirebilirsem aramızda farklı bir bağ olur ve severim diye. sizin çiçekli kaktüsleri de görünce daha çok içim açıldı.şimdi heyecanla tohumlarımın filizlenmesini bekliyorum. sevgiler :)

GÜLSEN_ 19-09-2012 12:01

Öncelikle hoş geldin sayfamı ziyaretin beni mutlu etti ablacım.ben kaktüslerin çiçeklerini daha çok seviyoru.İnşallah tohumlarının filizlenmesinide görürüz.Tohumu nerden aldın ablacım?nasıl bir toprak karışımı kullandın? ne zaman ektin* kaç günde çimlenirmiş bilgin varmı? bunlara cevap alırsam sevinirim ilkenan kardeşim selamlar:))

ilkenan 19-09-2012 12:10

ablacım teşekkürler tekrar ilgine. tohumları zengarden dan aldım. 7 tane çiçek açan karışık kaktüs tohumu. 5 - 10 gün içerisinde çimlenir yazıyordu. ben pazartesi günü ektim. tamamen amatör olarak sitede bulduğum bilgilerin hepsini birbirine karıştırarak ektim tohumları;) normal toprak biraz orkidemin torflarından biraz çakıl içine ektim. şeffaf dondurma kabında kapağını da kapattım nemini kaybetmemesi gerekir gerekiyor diye okumuştum. ayrıca oturma odasına koydum florasan ışık akşamları 5 - 6 saat açık oluyor iyi olabilir diye düşündüm.
umarım yanlış bişeyler yapmamışımdır:(

GÜLSEN_ 19-09-2012 12:21

ablacım şimdi gooldan baktımda kaktüs üretimine tohumları bir gece suda bekletmek geremiş çimlenmeyi hızlandırmak için ayrıca toprağı odun kömürü tozu turba ve kum eşit miktarda olması gerekirmiş ama aydınlık ve sıcak bir ortam istediğinide belirtiyor. Ben hiç tohumdan yetiştirmediğim için ilgimi çekti bakalım olmazsa bahara bende deniycem inşallah..

adacık 19-09-2012 12:50

Sevgili Gülşen Hanım,

Yılan kaktüsüm bu sabah geldi. İşyerinde 3 arkadaş paylaştık görseniz bayram yeri gibiydi. İlginize nezaketinize paylaşımınıza sonsuz teşekkür ediyoruz.

GÜLSEN_ 19-09-2012 13:17

Rica ederim ablacım, güle güle büyütün çok sevindim 3 kişi paylaşmanıza:))

ilkenan 19-09-2012 13:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ (Mesaj 1020592)
ablacım şimdi gooldan baktımda kaktüs üretimine tohumları bir gece suda bekletmek geremiş çimlenmeyi hızlandırmak için ayrıca toprağı odun kömürü tozu turba ve kum eşit miktarda olması gerekirmiş ama aydınlık ve sıcak bir ortam istediğinide belirtiyor. Ben hiç tohumdan yetiştirmediğim için ilgimi çekti bakalım olmazsa bahara bende deniycem inşallah..

bakalım ne olacak gelişmeleri seninle paylaşırım ablacım teşekkürler. artık olmazsa ben de hazır büyümüşlerinden alıcam napalım:(

GÜLSEN_ 19-09-2012 13:43

Rica ederim ablacım bişey yapmadım. Ama kaktüsün toprağı geçirgen olması lazım torf kaktüs için uygun bir toprak değil su tutma özelliği olduğu için kaktüslerde çürümeler olabiliyor.Sayfanda resimlerini bekliycem ablacım. sağlıkla bol çiçekli günler diliyorum:))

ilkenan 19-09-2012 13:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ (Mesaj 1020614)
Rica ederim ablacım bişey yapmadım. Ama kaktüsün toprağı geçirgen olması lazım torf kaktüs için uygun bir toprak değil su tutma özelliği olduğu için kaktüslerde çürümeler olabiliyor.Sayfanda resimlerini bekliycem ablacım. sağlıkla bol çiçekli günler diliyorum:))

hepimize bol filizli bol çiçekli günler :D sevgiyle kal ablacım

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:49.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025