![]() |
Sayın alacakaranlık; çok güzel olmuş gerçekten ellerinize sağlık... Tam bana göre bir uygulama; anlayabileceğim şekilde.
|
Tekrar geldim sayfaya. Çünkü uygulamada aklım kaldı. Zira tam benlik. İnşallah bu uygulamayı tüm bitki (saksıda, bahçede, gül, sardunya, gazanya, soğanlılar vs.vs.) için yaparsınız?
Vereceğiniz açıklamaları bekliyoruz. Teşekkürler. |
:) Sayın YeniGine, Şimdilik ana malzemeler ile başlayacak, daha sonraki aşamalarda canlı bitkiler ile devam edecek ( son aşama ). Kısacası kısa süre içinde satılan her ürün üzerinde muhakkak ufak bir bilgi( en temel bilgiler ) olacaktır
|
5 Eklenti(ler)
Bugun biraz renklendireyim ortalığı :D
|
5 Eklenti(ler)
devam :)
|
5 Eklenti(ler)
devam ediyoruz
|
1 Eklenti(ler)
buda son kalmış bir tane :)
|
Fiyatlar ne zaman belli olur sayın alacakaranlik sürekli siteyi kontrol ediyorum.
|
Sayın Esin, fiyatlar belli aslında. Burada önceki ilanların silinmesini bekliyorum. Resmi site ürün yalpazesi çok geniş olduğu için yavaş yavaş ilerliyor. Ama en güncl ilanları https://www.facebook.com/seymaflora burada bulabilirsiniz, Fotograflar ve bilgiler herkese açık
Saygılar |
5 Eklenti(ler)
galanthuslar açmaya başladı :)
|
5 Eklenti(ler)
Sümbüllerve laleler hariç geri kalan soğanlar aldı başlarını gidiyor :)
|
Şu sümbüllere bayılıyorum en son gidip türlü türlü alacağım herhalde. ;)
|
Alıntı:
|
Sayın alacakaranlık bendeki laleler tomurcuklandı 2-3 güne kadar açan olacak. Bugün sulama bile yaptım:=))
|
Sayın KAPTANzst neden özellikle 'Sulama bile yaptım' dediniz ki?
|
Alıntı:
O nedenle. Havalar sıcak bitkiler hızlı boylanıyor. |
:) Anladım Sayın KAPTANzst teşekkürler; evet havalar sanki bahar ayındayız gibi. Zaten soğanlarımın çoğu zarar gördü bir de nisan-mayıs ta açacak olanlar erken tomurcuklanmaya başlayınca hepten üzülüyorum.
|
Sayın Yenigine zarar nasıl oldu ? Bu yıl zaiyat neredeyse hiç vermedim. Gecen yıl aşırı soguk olunca zararlanma olmustu
|
http://www.agaclar.net/forum/daha-iy...icin/30024.htm
Sevgili alacakaranlık bu başlıkta görebilirsiniz. :( Bir sürü soğanım gitti. Bu sene hasat kötü yani. |
Sayın YeniGine birgün ne yaptıklarının farkına varacaklar, geç olmadan
|
3 gun sonra en mutlu gunum olacak :)
|
Alıntı:
Üç gün sonra ne olacak sevgili alacakaranlık?.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Üç gün sonraki olay süpriz :)
tabiat herşeye ragmen kendini yenilemekte, fakat biz bu yenilemeyi geciktirmekteyiz. Doğanın intikamı herzaman şiddetli olur, Depremler, fırtınalar, su baskınları vs hepsi bir uyarı, anlayana tabi.... |
Sayın Alacakaranlik
Kargonuz, mükemmel bir şekilde ambalaj yapıldığından hasarsız olarak elime ulaştı,teşekkürler Sayın Alacakaranlik. |
Sayın adneser, ürünleriniz hayırlı olsun, bol bol çiçeklerini gorursunuz insaallah
|
5 Eklenti(ler)
Biraz renk gelsin sayfama , hazır bahar gibi bir hava gelmişken :)
|
5 Eklenti(ler)
Lithopslarda bir yavru verme zamanı başladı
|
5 Eklenti(ler)
3. fotograf Inbal cesidi nergis,
5. fotograf kafkas gülü |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025