![]() |
Sayın eceyıldız, sanırım ekim ayında ürünler çıkacak
|
lithops'ta nedir ? et obur bir bitki mi?çok değişik geldi bana.Bu arada çiçeklenen minik kaktüsleriniz çook şirin.Ayrıca devasa orkidenize hayran kaldım.ne kadar da gösterişli duruyor...maşallah...satışlarınızı hangi başlıktan duyuruyorsunuz link atarmısınız buraya.
|
Sayın Sudem Lithops aslında ayrı bir sınıf diyebiliriz. Kışın çiçeklenen yaz boyunca çok az su isteyen ve bahara doğru yavru veren bir türdür. Ülkemizde satışta olarak kısıtlı renkleri olsada ( koleksıyoncular hariç ) pek çok rengi mevcuttur.
|
2 Eklenti(ler)
Gunaydınlar...
Gecenlerde çiçek açmasını beklerken son anda hasar oluştugu için sunı yollardan açtırmak zorunda kaldıgım haberina radiata |
E. Milli çeşitleri de ekim ayında mı çıkacak sayın alacakaranlık?
|
ece hanım Gelçtiğimiz hafat 2 reng idaha geldi. Kırmızı beyaz pembesi yetişkin olanları mevcut. Bu hafta saksılı bitki satısı baslıgında satısa ekleyeceğim
|
Sayın alacakaranlık acaba cevabı benim E. milii sorum için mi verdiniz? Anlayamadım kusura bakmayın. Eğer öyleyse resimleri var mı? Fiyatı nedir?
|
1 Eklenti(ler)
Sayın yagmur fotografta beyaz ve pemve var. kırmızı sadece fotografta yok. fiyatları 12 lira
|
Heuchera var mı Abdussamet hocam gittiğiniz seralarda? :)
|
malesef. Bu güzel seralara hiç düşmedi
|
Almak için ne yapmamız gerek? Sitenizde linki var mı?
|
Bizim buralar da diken çiçeği denilir bu çiçeğe.Sarısı ve pembesi çok bulunur başka bir rengi var mı mesela mor, mavi çiçeklisi var mıdır?
|
Sayın deniz_erdem, kucuk çiçeklilerde 4 temel rengi var ama buyuk çiçeklililerinde renk sıkalası fazla diye biliyorum. Mavisini görmedim
Sayın yagmur Buraya tıklayarak 3 rengide satın alabilirsiniz |
1 Eklenti(ler)
çoooookk uzun süre sonra tekrar sayfama bir dönüş yaptım. Umarım bu sefer bırakmamak üzere devam edeceğim yayınlarıma
|
Sayfanızı bugün farkettim biraz gezdim.Çok güzel ellerinize emeklerinize sağlık yeni güzellikleri göstermeniz dileğiyle :)
|
Merhaba alacakaranlık reks begonya ve siyah küpeli ne zaman satışa cıkacak
|
merhaba sayın begony,
rex begonyalar kısa sürede satısa çıkacaklar. Siyah küpeli bu sene zor malesef |
5 Eklenti(ler)
ortaya karışık :)
|
Merhaba sayın alacakaranlık. E.milii ne kadar? Ne renkleriniz var?
|
5 Eklenti(ler)
Kaktüs sevdası bir başkadır ...
|
2 Eklenti(ler)
güneste bitkiler asıl renkleri ortaya çıkarması için en önemli etmendir diyebilirim
|
1 Eklenti(ler)
gloksinyalarda yakında çiçeklerini gösterecekler
|
Sn. Alacakaranlık, Kohlerıa bitkisini nerede bulacağımı ararken sayfanızı gördüm. Elinize sağlık, hepsi çok güzeller. Bana kohlerıa konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Fiyatı nedir? Hangi renkleri var?
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Süpriz yumurta gibi, ne renk açacakları ancak kendilerini gösterinde oldu :)
|
1 Eklenti(ler)
Kıvır kıvır olmak ayrı bir marifet :)
|
5 Eklenti(ler)
Kalanchoe genelde ger yerde bitmeleri ile meşhurdur.
Bu kalonhoenın en özel çeşidi diyebiliriz. Üretimi zor ve nazlı bir çeşit |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025