![]() |
koy havasını kim sevmez :)
Ufak bir bilgi; Eger fideleriniz sararırsa fazla sudan ötürü, Eger yapraklarda burusma meydana gelirse ya gübresizlikten **** susuzluktan oldugu bilgisini aldım bugun |
3 Eklenti(ler)
yaklaşık bir hafta yokulugumda bir sera yapımına başladım. Sadece ana vitrinler bitti ve ilk 1000 saksı yerlerine yerleştirildi. sırada menekşeler, hoyalar ve üretim havuzları var :) şimdi seradan biraz görüntü yukleyeyım :)
|
4 Eklenti(ler)
Bunlarda seranın ilk çiçekleri
|
3 Eklenti(ler)
Seranın soğuk hava veren ünitesi. Binanın kuzey cephesinde yerdeki soğuk havayı seraya aktaracak, boylece içerideki yuksek sıcaklık düşmüş olacak. Bugun ilk denemeler yapılacak.
Eklenti 398071 Eklenti 398072 Alttaki fotograf ise seranın aksam manzarası :) Eklenti 398073 |
Alıntı:
Hayrlı uğurlu olsun daha iyileri nasib olsun. Saygı ve selamlar |
Tesekkür ederim sayın Adsener. İnsaallah
|
çiçekleriniz çok güzel maşaallah. 22.mesajdaki ilk çiçek nedir acaba?
|
Alıntı:
|
Ben forumda yeni uyeyim...cicekkerinize bayildim...sizden ciceklerim icin bazi oneriler alabilirmiyim...toprak ve gubre satisiniz var mi...ponza karışımlı olan...
|
Alıntı:
|
teşekkür ederim.cok begendim,saç örgüsü gibi:)
|
çiçekleriniz gerçekten çok güzel ellerinize emeğinize sağlık.
|
tesekkür ederim, hepinize.
|
Alıntı:
Selamlar |
Seranın içini yapmaya çalışıyorum, siparişlerdi, bakımdı vs derken forum sitelerine hiç bakamadım. En kısa sürede hem ilanlarımı hemde satısları güncelleyeceğim.
Saygılar |
3 Eklenti(ler)
Bu sayfa biraz yetim kaldı, biraz canlandırayım. İlk önce seradan bahsedeyım. Evin üstüne yaptıgım 70 m2 lik bir alan. güney cephede yer alıyor. Zamanında raflar güzel olur düşüncesi ile yerleştirdik ama sera içinde dolaştıkta bunun yanlış karar oldugunu gördük. Şimdilerde yeniden düzenleme yapıyorum. ön taraftaki raflar tamamen üretim ve tekerlikli olacak ana hatların bitmesine az kaldı . Son halinden birkaç kare gostereyim
|
5 Eklenti(ler)
ufaktan baslayalım tekrar :)
|
5 Eklenti(ler)
devam ediyoruz...
|
4 Eklenti(ler)
bu arada uzun bir süre sonra hoya ilk çiçeğini açtı, şimdi ikinciyi acıyor :)
|
5 Eklenti(ler)
buda bu gecenın sonu olsun. Bundna sonra sayfamı yetim bırakmayacağım :)
|
Alıntı:
ben o e-milli yi istiyoruuum. Satışınız var mı? |
sayın fatito,
pembe, kırmızı ve beyaz köklü çelikler yakında satısa çıkacaklar |
Sn alacakaranlık e.millim sürekli dallanıp budaklanıyor fakat çiçek açmıyor. Besin takviyesi yapıyorum. Saat 2 den sonra sürekli güneş altında ama çiçek yok. Nasıl çiçek açtırabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
|
sayın Türkankaragöz,
Suyunu azaltsanız belki ölüyorum korkusuyla tohuma yani çiçeğe gider. |
Haklısınız sn fatitoo denemekte fayda var.
|
Normalde kendi kendine çiçek veren bir bitki modeli e.milli . Ama eger çelikleme usulu çoğaltılmıs ise onda sıkıntı olabilir. Toprak yapısında da problem olabilir belki
|
Ben susuzda bıraktım, suyu çekildi genede çiçek belirtisi vermedi :)
|
Anladım artık akışına bırakacağız. Teşekkür ederim.
|
tabikir. ama eger açmamada ısrar ederse fosfor ağırlıklı gübre alıp düzenli uygulama yapın, kesin çiçek açmak zorunda kalacak
|
Sayın Alacakaranlık erengül satışları ne zaman başlayacak...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025