![]() |
50 saksı kaktüsten bir cicek görememiş biri olarak ben güzele güzel demem kaktüs bende acmadıkca diyorum :D
Bu cumartesi akşam üzeri gelebilirim :p |
:) İnşallah abi, beklerim. kaktüsün çiçek açması için soğuk yemeleri lazım. Ondan sonra nasıl arka arkaya çiçek açıyorlar ;) Bu yıl kaktüs stoklaması yapmaya devam ediyorum. Mayıs ayında görüşelim :) :) :)
|
1 Eklenti(ler)
Hangi kaktüs böylesini acar :p
|
Alıntı:
|
Sayın tika ben kaktüslerden cabuk sıkılıyorum neden bilmem itici geliyor .
sukulentlerde bir al benilik var zaten hepsi birbirinden güzel birde uzun süreli cicekli oluyorlar. benim favorim Crassula lar gözüm doymuyor ;) |
baharı bekleyin :) :)
|
SN alacakaranlik babam bana moskovadan bir suru neredeyse 200 e yakin lale sogani almis.simdi onlari ekecegim yerde baska bir cicek var kesmege kiyamiyorum.napmam gerekiyor illaki simdi ekmeliysem kiycam ama.cunkilaleyi cok seviyorum.lutfen bana bir akil verirmisin?nooolur saygilar
|
Sayın TÜRKAN, lale soğanlarının aralık ayının 15 ine kadar dikilebilirler. Bu zamandan sonra serin bir yerde muhafaza edin. saksın 10 derecenin altında saklamayın belli bir süre sonra çimlenmeler başlayacaktır. Saksın güneş alan sıcak yerdede muhafaza etmeyin fazla sıcaktan dolayı soğanlarda bozulmalar olacaktır.
Size tavsiyem serin ve gölge yerde, hava hareketi olan bir yerde muhafaza edin. Olur da filizlenmeler başlarsa, Filiz verenleri 7 cm derinlikteki saksılara dikin. Vakti geldiğinde aktarma yaparsınız. Boylece en az iş gücü ile asıl dikime kadar sağlıklı bir şekilde muhafaza edebilirisiniz Saygılar |
bilgileriniz icin cok tesekkur ederim.hepsini uygularim.aralik girmeden dikerim.ama anlamadigim birsey var.kisin soguktan bozulmazlarmi?ekilmedende saklayamazmiyim yaza kadar?
|
eger soğuklar tam başlamadan köklenirlerse sıkıntı olmaz. Ama köklenme olmadan direk eksi derecelerde muhafaza edilirse soğanlarınız çürüyebilir. Aynı sıcaklıkta saklayabilirseniz ( 15-10 derecede ) bir sıkıntı olmaz
|
tesekkurler
|
1 Eklenti(ler)
Bayramınız Mübarek olsun. Rabbim nice bayramlara sevdiklerimizle, sağlıklı, mutlu bir şekilde göstermesi temennisi ile ....
Kışa hazırlık devam ediyor :) |
Şimdi haberler....
Sabah saatlerinde güvenlik ihlali yapan 1 horoz ve 2 tavuk , sokak kopekleri tarafından saldırıya uğradı. Olayda 1i ağır 3 yaralı var. agır yaralı horoz olay yerinin 2 km uzagında uzun uğraşlar sonucunda güvenlik güçleri tarafından bulundu. Sokak köpekleri güvenlik gücleri tarafından kontrollu bir şekilde kovalandı. Olay yerinde vahsetin izleri görülmekte... Burdan hangi sonuca varıyoruz. Eşek bilmediği otu yerse başı ağırırmış yani koca alan neyine yetmedi her sabah aynı terana, çık bahceye iki karınca için fantazi peşinde koş :) Sabah haberlerini dinlediniz :)) |
merhaba çiçekleriniz çok güzel güle güle büyütün ben katlı cam güzelinin fiyatını öğrenebilirmiyim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tohum mu? Çitil olarak mı? satışa sunulacak.:)
|
Sayfanız çok güzel, çiçekleriniz çok daha güzel, capcanlı, her bir yaprak sanki ayrı parlıyor..
Tebrik ediyorum sizi |
Alıntı:
|
Alıntı:
Saygılar |
Sayın Alacakaranlık sayfanız çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Kohlerialardan haber var mı?
|
Teşekkür ederim. Suan siparişleri verdik onaylanmasını bekliyorum. Kohlerialar ile beraber birkaç farklı tür daha gelecek
|
Yaklaşık 1- 1,5 ay sure boyunca siteye ilan çıkmakla meşgul olacağım. Dolayısı ile pek çok yerdeki ziyaret sıklıgım oldukça azalıyor. Herhangi bir durumda ozelden mesaj atılırsa yardımcı olurum.
saygılar |
5 Eklenti(ler)
Kısa süre sonra uygun başlıklar altında bulabilirsiniz...
|
5 Eklenti(ler)
devam...
|
5 Eklenti(ler)
devam ediyoruz :)
|
4 Eklenti(ler)
Şimdilik son :)
|
5 Eklenti(ler)
Mavişler...
|
3 Eklenti(ler)
Ürün etiket çalışmasına başladım sonunda :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025