![]() |
5 Eklenti(ler)
Bugun makina ile makro çekim üzerine birkaç deneme yaptım. Güzel oldu sanki :)
|
Selam samet kardeşim ;) Gökte ararken sende buldum Krasula pervorata vegriyataya talibim :D tam istedigim gibi .
Kamelyalarlada 12 den vurdun |
ve aleykumselam abi. Gokte arama abi, aradklarını bana soyle :)
Kamelyalar bu yıl costu abi. Hele yüklediğim beyaz mest etti beni .Tabi birde yeni acacak olan, onu bekliyorum :) |
Tamam söylüyorum balkona baharlık mor yonca lazım :p
Merak ettim bu kamelyalar yenimi yoksa gecen yaz gördüklerimmi ? |
Yoncaların 3 çeşidi geliyor abi sorun yok :)
Kamelyalar geçen yıl sadece kırmızı beyazlı bu yıla ait |
Bu gün ayın 10 u...
İnşallah beklediğiniz mutlu olay gercekleşmiştir...Duyurunuzu bekliyoruz.....
|
Sayın ıldır, kuslarımın yavruları yumurtadan ayın 12 sinde çıkacaklarmıs. ilk çıkan Yavrular için 5 adet kohleria dağıtımı yapmaya karar verdim, haksızlık olmasın diye çekiliş ile yapacağım bu dağıtımı :)
|
Sevgili Alacakaranlık...
Alıntı:
|
Tabi ki. Çekilişe katılım şartsız olacak, sadece isimlerini mail olarak yollayacaklar. Bir kaç agaclar.net üyesi huzurunda çekiliş yapılacak hatta video kaydınıda ekleyeceğiz ( yeni geldi aklıma). Sanırım bu şekilde adaletli olacaktır. Kazanan talihlileri her ortamda açıklayacağım
|
1 Eklenti(ler)
Bitkileri etiketlemede bu tarz bir etiket yapmayı planlıyorum. Bu konuda fikirlere açıgım
|
Toprak isteği, ne kadar boylanacağı yazılabilir. ;)
|
1 Eklenti(ler)
evet benim sıpa dünyaya geldi. Onun şerefine çekiliş ile 5 adet kırmızı kohleria vereceğim. maşaallah demeden geçmeyiniz :)
|
Maşallah.
Allah analı Abdussametli büyütsün:=))))))))))) Çekiliş torbasına benimde adımı yaz:p |
Allah razı olsun abi. bu bir papaganın ayagı :D
Tamam abi. Yakında kuralları içeren bir yayın yapacağım bu hafta içinde |
Kocaman bir maşallah da benden. sevgiler kardeşim.
ben milli isterim :D ve ya mücevher orkide.:D:D:D:D:D |
Alıntı:
Allah analı babalı büyütsün ;)Diğer yavrular ne durumda:confused:haberlerini bekliyoruz. |
Alacakaranlık yavrunuz çok sevimli duruyor, maşallah. :)
İnşallah sağlıklı bir şekilde büyütürsünüz. :) |
Serkan abi, senin milli duruyor hala :D :D
|
Ah yavrucak üsümüyormu ki acaba?:)
Allah bagislasin kocaman bir Masallah da ben diyeyim |
Sayın adneser ve elma kurdu, teşekkür ederim.
Diğer yavrulaın biri ölü, diğeri boş çıktı :( Tüm ümidim diğer yumurtalarda 3 tane daha var, onları bekliyorum insaallah dolu cıkar :) |
Sayın inci, Annesi iş basında. Fırsatını bulunca cektim. Sabahları kafese ufo takviyesi yapıyorum, çok soguk olabiliyor
|
Maşallah çok tatlı :) Büyüyüp tüylendiğini de görürüz inşallah :)
|
[QUOTE=alacakaranlik;1100455]Serkan abi, senin milli duruyor hala :D :D[/QUO
çok saol geleceğim mutlaka önümüzdekiş hafta bu sefer kesin sevgiler adresinizi almam gerekecek tekrar yazarsanız sevinirim. havalarda güzel 18 inden sonra inşallah sevgilerimle |
[QUOTE=serkan_istanbul;1100504]
Alıntı:
Saygılar |
Maşallah!!! Diğer yumurtalar da çatladı mı? Umarım sağlıklılardır minikler :D
|
Alıntı:
|
Sayın Alacakaranlık,iyi geceler,yavrunuzu güle güle büyütün.Çekilişe bende katılmak isterim.Mail atın derken,özel mesaj ile isim göndermeyi mi kastettiniz?Bilgi verirseniz,ismimi özelinize yazacağım.Saygılar.
|
çok kısa bilgi vereyim.
seymacicekcilik@hotmail.com adresine Kohleria çekilişine katılmak istiyorum başlıklı nick- adınız ve telefon numarasınızı göndermeniz yeterli. |
Sayın alacakaranlık,bilgilerimi gönderdim.Teşekkür ederim.
|
Ben çocukken çatılara çıkıp yumurtadan çıkmış ama maalesef... yavrulara çok bakardım. Ama bunun kadar kocaman gözlü, pembe ve minik olduklarını hatırlamıyorum. Büyüyecek de kuş olacak yani ;) (Maşallah) Sağlıkla büyüsün, nazar değmesin ;)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025