![]() |
Sn.alacakaranlık,bitkilerinizin hepside birbirinden güzel emeğinize sağlık,hepside gözalıcı güzellikte maşallah.
|
Teşekkür ederim Sayın Berçin. Renkler biraz tesadüf oldu diyebilirim :)
|
Rx begonya ve küpeler harika. Ellerinize sağlık.
|
Teşekkür ederim Sayın almira
|
Sayın Alacakaranlık ters lalelerimi çok büyük çaplı bir saksıya ekmiştim ekme işleminde bir hata yoktu ben saksının altındaki tabağı almayınca biriken karsularından toprak çamurlaşmış hepsi çürümüşler mart ayı içinde yine aynı yerden teminettiğim soğanları saksının altından tabağını alarak ektim sekiz tes lale soğanımın beşinde tomurcuk var kış başında ekilmesi gereken bitki kızımın sevgisine karşılık veriyor ilginize teşekkür ediyorum
|
Sayin sebabahce,
Ters lalelenizin sizi ve kucuk ablamizi mutlu etmesine cok sevindim. Ciceklerinide goruruz hep birlikte. Sulamaya dikkat edin Saygilarimla |
Sayın alacakaranlık,çiçekleriniz harika görünüyor emeğinize,ellerinize sağlık.özellikle küpe çiçeği çok güzel,acaba beyaz katmer küpe fideside varmı elinizde...
|
Teşekkür ederim İrem hanım. Renkler çiçek açtıkları vakit belli olacaktır .
saygılarımla |
5 Eklenti(ler)
Düğün çiçekleri renklerini beli etmeye başladılar sonunda
|
4 Eklenti(ler)
???, hüsnü yusuf, iris ( yeni yeni başladılar çiçeklenmeye ), küpeli,
|
1 Eklenti(ler)
japon gülüm :)
|
5 Eklenti(ler)
Clematis serisi yarın başlar gibime geliyor
|
5 Eklenti(ler)
Askı poşetinde Dikili olan 3. yılındaki camorasa çeşidi çilek. Toprak ekleme ve gübre hiç verilmedi
En alttaki süsen |
3 Eklenti(ler)
İthaller kadar gösterişli değiller belki ama kendilerine göre has güzellikleri var
|
Sayın Alacakaranlık, öncelikle hayırlı olsun diyorum ve kutluyorum çiçekleriniz çok sağlıklı ve güzel görünüyorlar. 91 nolu mesajdaki çiçeği merak ettim çok güzeldi.
Bütün çiçeklerim kıştan etkilendiği için sanırım alışveriş bölümünde de görüşücez :) |
Teşekkür ederim Sayın mormenekşe.
91. mesajdaki bitki Crassula springtime İlginiz için tekrar teşekkür ederim Saygılarımla |
2 Eklenti(ler)
crassula springttime
|
5 Eklenti(ler)
lithops
|
5 Eklenti(ler)
Kaktüs
|
Aman Allah'ım bunların hepsi birbirinden güzeller,hangisinden alacağımı şaşıracağım. :D Özellikle crassula springttime,bayıldığım bir tür.;) Bir an önce sipariş vermem lazım sana,gerçi daha yoldakiler gelmedi ama olsun.Bundan sonra bitki almıyacağım diyorum,öyle bitkiler getiriyorsunki,dayanamayıp bir sipariş daha, bir sipariş daha.Allah sonumuzu hayır getirsin:o:p:p
|
:) Sezona daha yeni başladık. Bundan sonra sürekli yeni çeşitler gelecektir :)
Sipariş için yarın uygun başlığa güzel resimleriyle ekleme yapacağım |
çok iyi olur valla :) süper
|
1 Eklenti(ler)
Anemonlar arasında birine verip sonradan acaba bende de varmı dediğim beyaz anemon :)
|
1 Eklenti(ler)
maskat canlılık olsun :)
|
1 Eklenti(ler)
İlk önce satmak için aldığım ve sonradan çok sevip bırakamadığım mandevillam :)
|
demir minik renkli kovalar var arkada onların fiyatı nedir ?
|
Hayran kaldım anemonlara. Rica etsem bol bol fotoğraflarını eklermisiniz sayın alacakaranlık.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Anemonlar muhteşem güzellik sergilemişler,beyaz çok asil duruyor.Pembe de öyle,mavi ve kırmızıyıda biliyorum.Başka ne renk var,sarı olandamı anemon,tam çözemedim.:confused::)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025