![]() |
5 Eklenti(ler)
en üsteki bitkinin çeliği bende mevcuttur. Diğer bitkiler yetiştirdiğim diğer türler
|
5 Eklenti(ler)
bu bitkiyi bilmiyorum. Güzele benziyor :)
Eklenti 281018 Erzurum'dan alıp getirdiğim ve adapte olması tam 6 yıl sürdü. Şimdilerde hem görüntüsü, hemde enfes kokusu ile beni mutlu eden frenk üzümüm Eklenti 281019 Kar çiçeği ( Sayın jineop un bilgisi ile düzeltildi ) Eklenti 281020 2 yıllık sedum palmerim Eklenti 281021 Yarın gidecek iki selluka Eklenti 281022 |
Süperrr :p emeklerine sağlık.
|
Sayın alacakaranlik, Leucojum aestivum , Göl soğanı, Kar çiçeği'niz çok güzel ;) Bu türün soğan satışını da yapacak mısınız?
(Sevgili Jineop'un uyarısı nedeniyle ben de isimde değişiklik yaptım. Yanlış olarak bilinmesin ismi ;) ) |
Sayın gülenmelek, bu bitkiyi yeni tanıdım :) . Satışı için bir araştırayım uygun kaliteli olanı nereden bulabilirim. Ondan sonra size bilgi vereyim.
Saygılar |
Sn.alacakaranlık .Kamleya çiçegi ve onun hemen üstünde paylaşdıgınız crasula türü satışdamı.Ve ücretleri nedir acaba.Küçük bpy ve büyük boy olarak degişmekde mi
Teşekkürler |
çiçekli kamelya satıldı. diğer boyları saksı içerisinde 25-20-7,5 tl dolayında
Begendiğiniz crassulanın sadece çeliğini alabildik :) |
Alıntı:
Tam açma zamanı... |
Sarı çiçekli kokulu olan Ribes Odoratum , Bektaşi Üzümü . Frenk üzümüyle aynı türden. Meyveleri de çok lezzetliymiş. Senin yorumunu merakla bekliyorum.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sn. alacakaranlık aşşagıdaki fotolarda 2 adet var görünüyor satıldı mı hemencik:(
Çelikden gelişipde büyüyene kadar uffff çok zaman geçiçek ... :( Eklenti 281231 |
Alıntı:
|
Sn.alacakaranlık ben sandım kı bu güzeller sizin standınızda. O yüzden karişmaması için yazdım 2 sefer.Ama kısmet degilmiş . :o :(
Teşekkürler. |
standımda olan her ürün hemen hemen satış listemde oluyor. Oradan takip edebilirsiniz
Saygılar |
1 Eklenti(ler)
ters lale nin dip tarafında tomurcuklu olan düğün çiçekleri
Oluşacak görüntüyü tahmin bile edemiyorum :) |
3 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
bu yıl anemon yılı ilan edeyim :) :)
|
2 Eklenti(ler)
Çalı şakayıklar erken davrandılar çiçek için
|
2 Eklenti(ler)
sedum sieboldi
Eklenti 282919 Düğün çiçeklerininde renkleri hafiften belirmeye başladılar Eklenti 282920 |
Alıntı:
ben de çok severim anemonu, kendisi ile çok fazla güzel hatıralamız var:) Bizim oralarda(Milas) doğada yetişir. Orada lale(kır lalesi) deriz.Baharda her yerde (dağda, zeytinlikte, yol kenarlarında) görünürler ve kendilerini gösterdikleri her yer ayrı bir güzelliğe bürünür. Çocukluğumun çiçeğidir. Lale(anemon) ve papatya, rahmetli annecim, baharda gitmişsem Milas'a mutlaka kırlardan toplar odama koyardı ben oraya gittiğimde. Baharda gidemediysem toplar kargo ile gönderirdi. En sevdiğimi annemi hatırlatır hep bana. |
5 Eklenti(ler)
|
Alisyumlar
3 Eklenti(ler)
alisyumlar
|
4 Eklenti(ler)
Begonya Rex
|
2 Eklenti(ler)
Ceylan gözlü sardunya Fideleri
|
3 Eklenti(ler)
Bodrum papatyaları
|
1 Eklenti(ler)
Bende kafayı bozdum ve sukkulent koleksiyonu yapmaya karar verdim ;)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025