![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Saygılar... |
Sn Alacakaranlık, sayfanız hayırlı uğurlu olsun. Bence biraz geç olmuş, bu güzelliklerden bizleri mahrum etmişsiniz. Bol bereketli, çiçekleriyle dolup taşan dükkanınız-eviniz olsun. :)
|
Sayın Gül-bahar teşekkür ederim. Aslında hep aklımdaydı ama düne nasip oldu :)
|
Çiçekleriniz çok güzel. Emeğinize sağlık.
Bol çiçekli ve bereketli bir yıl dilerim. |
Teşekkür ederim Sayın Toprak
|
Adeniumlar
3 Eklenti(ler)
nerde kalmıştık :)
9 çeşit ve toplamda 40 adet suana kadar toplamda 3 çeşitten 6 adet kadarı çimlenme başarısı gösterdi. |
Ruj çiçeği
1 Eklenti(ler)
ruj çiçeğim sonunda geçek yüzünü göstermeye başladı
|
Sayın alacakaranlik, sayfanız hayırlı olsun. Açtığınız günden itibaren zevkle takip edenlerden biriyim ;) Tüm bitkilerinizin maşallahı var ;)
İzninizle 2 soru sormak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim; 1-22. mesaj 3. fotoğraftaki bitkinizin, yaprak uçlarındaki kurumalar sizce neye bağlı ? 2-Sayfanızda yer işgal etmesin diye link olarak vereyim; http://www.agaclar.net/forum/921734-post58.htm |
Sayın alacakaranlık sayfanız hayırlı olsun bitkilerinizin hepsi birbirinden güzel maşallah sellukalar çok iyi görünüyor inşallah çiçeğini de görürsünüz:)
|
Sayın Alacakaranlık bu muhteşem güzellikteki çiçek ve bitkilerinizin yetiştirilmesi için verdiğiniz uğraşı taktire şayandır.Biraz geç olsa dahi sayfanız hayırlı olsun.Ellerinize sağlık.
Bu arada 37 nolu mesajınızdaki Adeniumları diatomite mi ektiniz?? |
Sayın Gülenmelek,
22. mesajdaki bitkide aldığımda öyle bir sorun vardı. Tahminim ya soğuk zararı **** topraktaki gübre eksilikliği. Kum ağırlıklı bir toprağa dikili diğeri için yerinde cevap vermem doğru olur :) |
Alıntı:
|
Teşekkür ederim sayın yener bey. Erken gelsem bu kadar güzelliği göremezdiniz gene.
Dikkatinizden kaçmamış. Tavsiyeniz sonucunda diatomite el attım ve ******* el atmışım. Torf ta elde edemediğim çimlendirme başarısını diatominde elde ettim Saygılar |
İyiaksamlar,
Sayfanız hayirli olsun. Hersey cok guzel olmus. Keşke bende sizin kadar basarili olabilseydim |
Sayın Nefin, bu konuda size gerekli olan yardımı yaparım. Kısa sürede başarılarınızı hep beraber göreceğiz
|
3 Eklenti(ler)
Bugün sayın aybala ve huzurperest ile çıktığımız geziden biraz farklı bitkilerinde resmini çektik. Bitkiler bana ait değildir
Onlardan ilki olan kış ortancası. Bitki dışarıda ve çok büyük bir formda. İsteyenlere bitkinin bulunduğu yer makul bir ücret karşılığında verilecektir :D:D Son resimde sedumlardan biri. |
Diatomitte köklendirme
2 Eklenti(ler)
Diatomitte köklendirme çalışmasına devam.
|
Selluka
1 Eklenti(ler)
Bu sene Sellukayı bu yapıya dolandıracağım, olduğu kadar.
Sıcak silikon, bambu, birde saksı ihtiyaç olan :) |
Selluka için yaptığın düzeneğe bayıldım,harika fikir,sonucu da merakla bekliyeceğim.;) Bu arada adenium ve ruj çiçeğinde süperler.Emeğine sağlık,işlerinde kolaylıklar diliyorum.
|
Teşekkür ederim abla. Sellukanın nasıl bir şekil alacağı ve bu tarzın bitki gelişimine etkisini takip edeceğim.
|
Çok başarılı ve ciddi çalışmalar, bu arada sayfanız hayırlı olsun, hoş geldiniz:)
|
Teşekkür ederim sayın mandalinci, Hoş gördük :)
Yapılan denemleri resimle kayıt altına alma, bu işe merak saranlar için aydınlatıcı bir yol olacaktır. |
Çiçeklerinizin güzellikleri emeklerinizin hepsini bize gösterdi, emek ve sevgiyle hangi tohum tutmamış ki? Çok güzeller maşallah.
|
Teşekkürler sayın ayhat. Yapılan her emeğin karşılığını muhakkak alıyorsunuz
Saygılar |
Alıntı:
İyiaksamlar |
Teşekkür ederim sayın Nefin, herzaman beklerim
Saygılar |
Sn. alacakaranlık,
Ne güzel bir sürü bitkiniz var. Onlara ayırdığınız emek ve özen için ellerinize sağlık. Ben de bu yaz balkonum için çiçekli bitkiler yetiştirmeyi düşünüyorum. Koşturmacadan vakit buldukça tabii... Bu arada sellukalarınız çok güzel, sellukalarla ilgili bir şarkı vardı, çok güzeldi, sanırım levent Yüksel de söylüyordu. Dinlemenizi tavsiye ederim. çok hoş bir şarkı;) |
Sayın no_lina, iş yogundan çok vakit bulamıyorum bitkiler için. Bu sefer uykudan fedakarlık başlıyor . Tavsiye ettiğiniz şarkıyı akşama dinleyeceğim.
Saygılar |
Diatomit çalışması
1 Eklenti(ler)
ufak bir derleme yaptım.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025