![]() |
5 Eklenti(ler)
devam edeyim. orkidem çiçekleri geçmiş olarak almıştım. Çiçek sapını kesmedim. atılıcaktı kendisi aslında evlat edindim ben onu oda bana teşekkür ediyor. alisyum terastan. çilek onuda a101 den aldım bakımsızdı gelişti. Gelin teli alacakaranlıktan alındı. tekzenden alındı sümbül soğanım geç ektim ama açtı.
|
Serkan abi hayırlı olsun yenilerin ;) Güller gerçekten çok güzel maşallah clematiste öyle :p Güle güle büyüt abicim herşey yine müthiş ;)
|
çok teşekkür ederim. baytömürcek kardeşim seninde maşallahın var. sevgiler.
|
5 Eklenti(ler)
nergis ve birkaç bitkim.
|
Alıntı:
|
Balkonunuz bahçeyi aratmayacak kadar güzel çiçekler içeriyor.Ellerinize sağlık.
|
bugün terasıma sivri biber, çeri domates, sarı domates, patlıcan, üç uçlu biber ve çarliston biber dikildi, bunları emin önünden aldım. artı kendim de tohumdan acı biber ekmiştim onlarda büyüdü fide oldular ekimi yapıldı.
|
Serkan Bey sayfanıza diyecek söz bulamıyorum nazar değmesin hepsi çok güzeller clamatisin arkasında görülen saksıdaki sedum mu acaba, adı nedir.
|
Sedum dam koruğu var diğerinin adını bilmiyorum. Fakat çok çabuk büyüdü artı kışı dışarda geçirdi korumasız hemde.
|
herşey çok güzel ama ben güllere bayıldım:) maşallah.
|
Yeni aldığınız Clematis'e bayıldım.
Ne kadar da uygunmuş fiyatı.:) Clematis'i sırf meraktan almıştım.Forumda çoğu kişininçok sevdiği bir sarılıcı türü.Konusu da çok yerde geçince,geçen yıl Bauhaus'tan aldım.Gerçekten çok zarif bir bitkiymiş. Dedikleri kadar varmış dedim. Sizin yeni kızın da bir dolu tomurcuğu var. Clematis'n arkasındaki dam koruğu dediğiniz tür de çok güzel gelişmiş. Bauhaus'a ne zamandır gitmedim,sadece gezmek için gidebilirim.Almak da isterdim;ama yer yok. :( |
Alıntı:
Bol mahsül alırsınız inşallah, birde resimleri görsek;)şöyle canlı canlı. Saygı ve selamlar |
Sayın Serkan; devamlı imrenerek izliyorum terasınızı ve her seferinde de 'Sanki teras değil bahçe' diyorum kendi kendime... Ellerinize sağlık...
|
5 Eklenti(ler)
bir kaç resim paylaşayım dedim. sardunya, sarıkız, ıtır, karanfil, sakız sardunyam.
|
5 Eklenti(ler)
yeni dikilen eminönünden alınan patlıcan biber fideleri, birde benim tohumdan ektiğim acı biber fideleri, çeri sırık domatesler. baklam artık dökmeye başladı. geçen sene bol bol meyvesini yediğimiz altın çileğim tekrar büyümeye başladı kışa girerken budamıştım.
|
5 Eklenti(ler)
devam edeyim,
|
5 Eklenti(ler)
Domatesler daha sonra saksıdan başka saksıya seyreltilecekler, baklaların yerine dikiilecekler. bir kaç bitkim daha.
|
5 Eklenti(ler)
,,,,
|
5 Eklenti(ler)
birazda menekşelerimi eklemeliyim.
|
terlikleri atmaya kıyamadım dermişim. değişik olur dedim. Beğenmenize sevindim arkadaşlar çok saolun.
|
Örümcek maşallah yok bende. terliklerin civi yerlerinede bir şeyler yapıştırcam o zamnda eklerim resimleri.
|
Al işte şimdi de menekşelerle ölüp ölüp dirilileceğim :) Neyseki nazarım değmiyor :D Bende de mor- beyaz katlı- beyaz tek kat - pembe katlı - mor ebruli vs . Hıımm bayağı çeşit varmış .:D
Çok güzeller elleriniz dert görmesin !!!!!!! |
Hepsi çok güzel ama terliği saksı olarak kullanmanız hepsinden fazla reyting almış bunu bilesiniz. :D
Bir de patlıcan, biber ve domatesleri çok sık dikmişsiniz bence zaman geçmeden onları ayırın saksılardan. Güzel günlerde büyütün hepsini. |
Serkan bey elinize sağlık..Hepsi birbirinden güzel..Ama favorim 966. mesajdaki son fotoğraf..Harika bir orkideymiş..Renk muhteşem maşallah..Sizinkileri göre göre orkide aşığı olacağım korkarım :)) Tebrikler bol çiçekli günler..
|
Serkan bey terasınızın ve bitkilerinizin maşallahı var. Emeklerinize sağlık.
iyi ve sağlıklı günlerde seyredin. Terlik saksınıza bende bayıldım. Çok güzel düşünmüşsünüz. O terlikleri yağlı boyayla istediğiniz renge boyayıp farklı bir görünüm elde edebilirsiniz. Ufacık haddim olmayarak tavsiye... Sağlıcakla ve hoşçakalınız.:) |
yalnız benim saksılar baya büyük her sene aynı oranda dikiyorum ve poşet poşet topluyorum. domatesler sık onları öyle diktim sonra seyreltilecek. patlıcanları geçen sene aynı saksıya diktim aslında o bir bidon baya büyük iyi verim aldım. ilginize teşekkür ederim. ama sadece domatesler baklaların yerine geçecek. sevgiyle kalınız.
|
Baklalar, terlikler, mineler, güller ....
Sayamayıp, alkışlıyorum sevgili Serkan. Kucak dolusu çiçeklerin olsun hep. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025