![]() |
evet benim yoncadan soğanı vardı patatesi yani, fesleğen tek yıllık bir bitki ben denedim ama kışı atlatamadı bozuldu. sevgiler
|
Benim yoncalar pembe ve beyaz bir aradalar. Birde alacakaranlıktan 3 adet değişik yoncada aldım. sevgıler
|
onlarında resmini görmek isterizzzz..:D
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Tohumdan yetişen gelincikler, malta eriklerim erken topladım rüzgardan kırıldılar geçen gün, orkidelerim.
|
2 Eklenti(ler)
Orkidem ve clamatisim
|
5 Eklenti(ler)
Herkese günaydın domateslerden bir kaçı ve biberlerimden bir kaçı. 14 saksı biber, 5 saksı domates ve 1 saksı da 4 kök patlıcan, geçen seneden altın çileğim.
|
5 Eklenti(ler)
Devam edeyim çiçekli bitkilerimden bir demet.
|
5 Eklenti(ler)
Devam ediyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Devam bir kaç tane daha
|
Maşallah, maşallah Serkan bey emeklerinize değmiş, bereketli vede afiyetler olsun, çiçeklere ise zaten sözün bittiği yerdeyiz.
Selamlar |
3 Eklenti(ler)
Süs yoncalarım alacakaranlık tan aldıklarım.
|
5 Eklenti(ler)
Bir kaç bitkim daha
|
5 Eklenti(ler)
devam edeyim.
|
5 Eklenti(ler)
Domates biberlerden bir kaçı aslında daha çok.
|
5 Eklenti(ler)
Son bir kaç kare daha.
|
Maşallah Sayın Serkan, iyi ki teras bir de bahçe olsa idi kimbilir ne olacaktı. Gelincik bile var terasta, ellerinize sağlık.
|
çok tesekkurler saolun.
|
Hepsine kocaman MAŞALLAH. Sevgili YeniGine ye bende katılıyorum. Yeni aldığınız süs yoncaları diğerleri gibi çok çiçekliler mi?
İyi günler. |
ıYoncalar çiçekliler diğerlerine göre ufak olmalarına rağmen acıyolar. yaprakları da farklı bir diğerininde çiçekleri sarı ortası kenarları pembe. gayet güzeller. yani yeni dikildiler bu sene ama durmadan açıyolar soğanları arttığında daha fazla açacaklar
|
Serkan Bey, kaynana dili kaktüsünüz saksıda bir kök mü ekili, yoksa bir kaç kök bir arada mı? Benim kaynana dili kaktüsüm zincire benzedi, sürekli uç uca uzayıp gidiyor, tren vagonları gibi oldu... ;)
Gelincikleriniz çok ilgimi çekti, özel bir adı var mı? Renkleri de çok güzel.Tohum alıyor musunuz? Bu yıl yol kenarlarından köklü papatya ve gelincik aldım, saksıya diktim, papatya yaşıyor ama gelincik tutmadı maalesef. :( Bir de 1037. mesajınızın ilk fotoğrafında ki bitki nedir? |
çiçekleriniz, sebzeleriniz, kaktüsleriniz ve saksılarınız hepsi çok güzel Serkan bey ellerinize sağlık.
|
1037 deki ilk resimdeki bitkim levisia soğuklara dayanıklı netten baktım çok yıllık dün geldi bana şeyma çiçekçilikten sn alaca karanlık dan aldım. Kaya bahçelerine uygunmuş çok su istemiyor bir tür sukullent gibi anavatanı amerikanın yüksek rakımlı yerleri ve oradakiler eksi 30 a kadar dayanıyor bu türde eksi 11.
gelincikler karışık bitki tohumundan çıktılar. bu yıl almaya çalışacağım tohumlarını bakalım olursa. kaynana dili bir saksıda iki veya 3 kök kırılan dalını ektim yanına. ama dallanıyor benimki. |
5 Eklenti(ler)
Ortancamın tamamını eklemeliyim. Ve birkaç bitkim.
|
sn serkan_istanbul bitkileriniz çok güzel Allah nazarlardan kem gözlerden saklasın :D
ama size bi sorum olacak son mesajdaki (1045 nolu mesaj ) son çiçeğin ismi nedir? |
Alıntı:
|
hmm çok güzel bi çiçekmiş hemen edinmem lazım çok teşekkür ederim...:D
|
4 Eklenti(ler)
lilyum ve meleklerin borozanı zafer abiye teşekkürler borozanlar için.
|
serkan bey maşallah terasta bayram başlamış herşey çok güzel görünüyor maşallah yoy yok 1037 sayfadaki ilk başta olan çiçeğin adını merak ettim bilgilendirirsen sevinirim kolay gelsin
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025