![]() |
Serkan bey... sizler gibi bitki doğa sevenlerin sayesinde ...esinlenerek teraslı eve geçtim. ..elinize sağlık. ..ömrünüz çiçekleriniz gibi güzel olsun...kolay gelsin çalışmalarınızda
|
5 Eklenti(ler)
Terastan taze resimlerim. İlk resimdeki açelya, sardunyalar . Geçen yıl haziran başında yolda bulunan açelya olmaz dediler kökleri bozlmuştu toprak yoktu ben bakımını yaptım. şimdilerde bana teşekkür eder oldu maşallah.
|
Maşallah çok güzeller,son eklediginiz resimdeki ilk çiçegin ismi nedir?
|
5 Eklenti(ler)
Yenilerden terasım şenlendi. Laleler açtı. Şebboy elma ve armut.
|
5 Eklenti(ler)
terastan
|
4 Eklenti(ler)
Hayırlı akşamlar. Dışarıda resmen yağmur gök gürültüsü. Korku filimi gibi... Terastan sardunyalar allaha emanetler.
|
5 Eklenti(ler)
Terastan birkaç kare.
|
Elleriniz dert görmesin Serkan bey facebookta da aynı gruptayız çiçekleriniz harika özellikle abutilonlar benimkide açmak üzere çok heyecanlandım çiçeklerinizi görünce tohumdan yetiştirmek ayrı bir zevk değil mi tamamen size mahsus
|
5 Eklenti(ler)
iyi akşamlar heuchera ve
|
5 Eklenti(ler)
sardunyalara devam
|
5 Eklenti(ler)
selamlar terastan :p:D:eek:
|
5 Eklenti(ler)
terastan devam
|
5 Eklenti(ler)
terasım maşallah ....
|
5 Eklenti(ler)
terastan akşammmmm
|
Teraslıktan çıkmış cennet bahçesine dönmüş maşallah
|
Maşallah maşallah ;) Ne kadar güzel, bakımlı, alımlı bir teras olmuş serkan_istanbul ağabeyim, gözlerim kamaştı yani :D Bu kadar çiçeğin bakımına nasıl yetişiyorsun? :rolleyes:
|
Sayın serkan_istanbul;Terasınıza hayran oldum.
Nilüfer çiçeğinizde dikkatimi çekti.Çok güzel açmış.Bende tohumdan yeni fide büyütüyorum.Henüz tek yaprak ama ne zaman açacağını merak ediyorum doğrusu :) Sizin çiçeğiniz ne kadar süre sonra açtı? Ellerinize,yüreğinize sağlık.. |
Sevgili Serkan valla maşallaaah!.. Ne yapmışsın yine böyle bu bitkilere, ne olmuş bu teras böyle. O alisyum, o karanfiller, o sardunyalar, ceylanlar hepsi birbirinden harika; ellerine, gönlüne sağlıık.
|
Bu sayfa bizim sayfalara gölge düşürür :/ :D çok güzel bir teras nazar detmesin inşaAllah..
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim. çok sağolun. Daha güzelleri sizlerin olsun.ç nilüfer bana köklü geldi ilk senesinde açtı.
|
Serkan bey terasınıza bayıldım. Ellerinize, gönlünüze sağlık. Maşallah çiçeklerinize..
|
serkan bey nilüferleriniz çok güzel. suyunu değiştiriyor musunuz?değiştiriyorsanız beklemiş suyu ne olarak kullanıyorsunuz?
|
nilüferin suyu değiştirmedim azaldıkca çesmeden dolduruyorum.
|
Ben de soracaktim şu sudaki çiçek ne diye .Nilüfermiş mesajlardan öğrendim .Cahillik işte
|
5 Eklenti(ler)
Günaydın... Sardunyalarımdan bir kaçı..
|
5 Eklenti(ler)
Terastan devam...
|
Yine döktürmşsünüz, terasınıza maşallah
|
5 Eklenti(ler)
Bir kaç bitkim, iyi günler
|
5 Eklenti(ler)
devam teras maşallah herşey yolunda...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025