![]() |
5 Eklenti(ler)
İyi akşamlar yağmurlu istanbuldan ıslak ıslak ... bugün çektiklerim.
|
5 Eklenti(ler)
devam ıslaklara
|
Maşallah , teras değil , botanik bahçesi. Herşey çok güzel. Ellerinize ,yüreğinize sağlık..
|
Maşallah maşallaah, sevgili Serkan çalıların ağaçcık olmuşlar. Begonvili kışın nasıl koruyorsun?
Ellerine, gönlüne sağlık... |
çok teşekkür ederim begonvillerı kapalı alana alıyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Güzel günler bugünde salon ve balkonumdan birkaç bitkim.
|
5 Eklenti(ler)
bunlarda balkon ve terasımdan bitkilerim.
|
Resimlerin hepsi yenidir. Yukarıdaki ceylanım bahardan beri hep çiçekli çiçek bitse çoğaltacağım onu ama tomurcuk dolu üstü kıyamadım.
|
5 Eklenti(ler)
Iyi akşamlar....
|
4 Eklenti(ler)
kasımpatılarım
|
Sn. Serkan, sizin terasınız yaz kış böyle rengarenk mi olacak hep? Kıskanmamak mümkün değil :) Maşallah diyeyim artık ne diyim.
|
Sayın Serkan, ben de Sayın Hira' nın düşüncesine aynen katılıyorum. Ben kış gelince üzeri açık olduğu için birçok bitkiyi terastan içeri almak zorunda kaldım. Acaba yanlış mı yapıyorum bilemedim. Sizlerin teras bitkileriniz o kadar çok sayıda ki, içeri aldığınızı düşünmüyorum. Sırrınız nedir acaba? ;)
|
:) Geçen sene aynı şeyi ben de merak etmiş idim; bu kadar bitki karda-soğukta ne olacak?
http://www.agaclar.net/forum/uyeleri...i/22666-38.htm Ben de yeniden bakınayım bu sayfaya ve hemen sonrasındaki sayfaya. |
Ben soğuktan çok sürekli yağmura, kara maruz kalacak da, çürüme olacak diye korkuyordum ama en son çürüttüğüm koruma altındaki onca karanfilden sonra, bitkileri havadan önce kendimden korumam gerektiğini anladım :(
Bu arada sabah sabah sayfalarda gezdikçe gözüm gönlüm açıldı ;) |
Ellerinize,gönlünüze sağlık maşallah çok güzel çiçekler yetiştirmişsiniz.
|
Beğenmenize sevindim. Terastaki bütün bitkileri korumuyorum. Sardunyaları koruyorum, karanfiller açıkta kalıyor, korunması gerekenleri alıyorum kalanlar hep dişarıda kalıyor.
|
Serkan bey, azminize ve çiçek sevginize hayranım, beni en çok etkileyen de şeftali ağacının hikayesi. ellerinize sağlık ve sizi tebrik ederim.
|
4 Eklenti(ler)
Iyi günler istanbul bağcılar resmen buz kesti gece don olmuş ve kapalı alana aldığım bir sürü çiçeğim mahvolmuş. 14 senedir terasımda böyle birşey görmedim 1 metre kar yağardı bu kadar olmazdı. Kapalı alandaki sardunyalarıma ve diğer bitkilerime bakarken içim sızladı. Dış taraftakilere bakamadım çalılarım ve bazı bitkilerimide sarmıştım. Kapalı alandakiler bile donduysa onlar kimbilir nasıldır. Her işte bir hayır vardır diyorum.
|
Terasta kar hep olurdu. Benim görmedim dediğim bu kadar don olması kapalı alandakilerde.
|
4 Eklenti(ler)
iyi akşamlar tohumlarını zengarden den almıştım ağaç küpelerim .
|
Alıntı:
|
Bu arad terastaki bitkiler ne durumda kar ve dondan sonra, tekrar rengarenk resimler gorebilmek umidiyle..
|
:( Sana da geçmiş olsun sevgili Serkan. Havalar soğumadan önce de senin terasının karlar altında geçen seneki fotoğrafını örnek almıştım. Demek ki o seneler don olayını yaşamamışız. :( Kısmet.
Dediğin gibi vardır herşeyde bir hayr ve eminim sen tekrar toparlarsın. Rastgelsin inşallah. Vee ağaç küpelerine de maşallah; kırmızıya bayıldım. |
Teşekkür ederim. Ağaç küpeleri 4 ay kadar oldu ben ekeli. Evde bakıyorum şimdilik. Bu kadar soğuk hiç olmamıştı. Sevgili yeni gine busene kar çok yoktu bir gecede - 9 oldu terasımda bazıları gitti ama toparlarım.
|
Merhaba Sn. Serkan_İstanbul, geçmiş olsun terasınız için :(
Ben size bir şey soracaktım, ben de Bağcılar'da oturuyorum da siz tam olarak Bağcılar'ın neresindesiniz, merak ettim :D |
5 Eklenti(ler)
Terasım sibirya soğuklarından nasibini aldı, kar dizlerime kadar. Dışarı çıkılmıyor. Kapalı bir alanım var, onun kapısından dışarıyı çektim. Gelişi güzel oldu ,çünkü terasın dışına çıkmak mümkün deil. Saksılar ve çalılarım ortada yoklar. Hasar çok dışarda kırılanlar falan. Resimleri az önce çektim.
|
Sayın serkan_istanbul teras manzarası çok güzel ama kayıplarınıza üzüldüm, şu durumdayken terasınız bana sanki çöküverecek miş gibi geliyor... Allah korusun...
|
Allah gostermesin.
|
Sevgili Serkan senin de terasın çok kar almış. :( Sanırım Bakırköy'den Beylikdüzü'ne kadar çok kar yağdı çok. Kaç senedir bu kadar kar görmemiştik.
|
5 Eklenti(ler)
terastan
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025