![]() |
Merhabalar,serkan bey maşaallah bitkileriniz konuşuyor.Sanırım baytömürcek,cezayir menekşenizi soruyor.Bende alaca yapraklısı var.Düz yeşil yapraklılar açmış,henüz bizde ses yok.
|
sizin orkide koleksiyonunuz ve terasınız insanda 'talan etme' (alıp kaçma anlamında) ve 'hırsızlık' hissiyatı uyandırıyor , farkında mısınız?
takip et et nereye kadar. özen özen nereye kadar. çok kızıyorum size ve sizin gibi üyelere yahu. bu nedir Allah aşkında! lütfen ama, lütfen :( eğer bu kadar bitki bana zor geliyor, derseniz yükünüzü hafifletmek için yardıma hazırım, sırf yardım amaçlı yani, başka bir niyet yok :) paylaşırız :D PAPİDİLİUM orkidenizi merak ettim. ayrıca bu kadar ucuza orkide çeşitleri bulurken bizi de düşünün nolur yahu.10 tl'ye dent. buldum da almadım mı? not: bu mesaj ağır sitem içeriklidir. sevgiler... |
Alıntı:
|
[QUOTE=bay tömürcek;1256492]Serkan abicim herşey mükemmel yine :) Sanırım bende bikaç yıl sonra senin gibi diyebilicem şunu küçükken dikmiştim, şu ağacım şu yaşında vs. bu çok güzel bi duygu :) Abicim 1167. mesajında çuhaların altındaki 3. fotoğraftaki bitkinin adı ne? Bitki çocukluğumun çiçeği babannemin tenekelerde vardı mor açardı ve yaprakları da değişik keskin keskin kokardı şimdilerde kalmadı köyde kimselerde.[
Yaprakları kokuludur evet. bende yeni edindım ondan. sardunyagillerden bir bitki o. soğuklara kışa dayanıklı. sevgiler (GERANİUM MACRORHİZUM) |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Dün istanbul alibey köydeki ağaç a.ş den aldıklarım. 3.90 VE BİRDE İNDİRİM VARDI. KARANFİL, PETUNYA, KÜPELİ PETUNYA CALİBROŞE YEDE BENZİYOR MİNİ YAPRAKLI VE ÇİÇEKLİ
|
serkan abi merhaba birşey sormak istiyorum senin o güzel orkidelerin hala acmadi mi bi görseydik :) saygilarimla
|
Yeni çiçekleriniz çok güzel. özelllkle petunyaları çok beğendim, fiyatlarıda gayet uygunmuş daha ne olsun. küpenin rengide çok değişikmiş maşallah. bol çiçeklerini görürsunuz umarım.
|
Geraneim Türkçe adı Turna gagası.Çok güzel mor çiçekleri var.
|
Sn. serkan_istanbul; Terasınızdaki ağaçlar çok ilgimi çekti maşallah hepsi bahçeye ekilmişcesine sağlıklı görünüyorlar, sanırım oldukça büyük bir saksı veya bidona ektiniz. Sebzeler, çiçekler ve ağaçlar!!! Gerçekten büyük başarı sizi yürekten kutlarım.
Yeni aldığınız petunyalar, küpeliler harika, karanfilin rengide süpermiş, iyi günlerde sağlıkla büyürler inşallah. Petunyaların fiatları çok makul, Antalya migrosta bir fidesi 3.00 tl ye satılıyor. Esen kalınız... |
Çok güzel bir teras sayfası olmuş tebrikler.
|
3 Eklenti(ler)
hayırlı güğnler bugün *** doğum günümmmmmmmm
|
Doğum gününüz kutlu olsun, size ömür boyu yemyeşil ve mis kokulu bir yol diliyorum heşey gönlünüzce olsun.
|
serkan bey sevdiklerinizle beraber ALLAH hayırlı ömürler versin.
|
Doğum gününüz kutlu olsun, bol kahkahaları günler dilerim :D
|
doğum gününüz kutlu olsun sevdiklerinle mutlu sağlıklı bol çiçekli nice yıllara.
|
Doğum gününüz kutlu olsun. Clematis de size güzel bir hediye vermiş anlaşılan. :)
|
5 Eklenti(ler)
çok teşekkür ederim hepinize aslında bana doğum günümde nilüferim hediye verdi.
|
5 Eklenti(ler)
devam ediyorum.
|
5 Eklenti(ler)
biraz daha varrr
|
5 Eklenti(ler)
.......
|
5 Eklenti(ler)
bu akşam hıdırellez akşamı gül dibine dilek tutmayı unutmayın.
|
Serkan bey maşallah terası çoşturmuşsunuz yine, hepsi de çok harika emeklerinize sağlık.
|
çok tesekkür ederim.
|
Bir tane sardunyam açınca nasıl sabırsızlanıyorum hemen fotoğraf eklemek icin.. Sizin terasta görsel şölen var ve sık sık paylaşmıyorsunuz fotoğrafları:) Harikalar ne diyim..
|
5 Eklenti(ler)
hayırlı cumalar bir kaç kare paylaşayım terasımdan buradaki petunya geçen yıldan kaldı.
|
5 Eklenti(ler)
terastan
|
merhaba serkan abi terasin yine muhtesem ellerine saglik emeyine saglik benim bide merak ettigim orkidelerin abi onlar acti mi onlari da bi koysaydin .. :) saygilar
|
Alıntı:
|
Masallah yok yok terasınızda ;)
bayıldım.. emeklerinize sağlık. . |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025