![]() |
Teşekkür ederim umarım yaşatırım.
|
5 Eklenti(ler)
Bahar hala gelmeye devam ediyor:)
Eklenti 279476 Eklenti 279477 Eklenti 279478 Eklenti 279479 Yaşamayı seven clematisim canlanmaya başladı:) Eklenti 279480 |
4 Eklenti(ler)
Laleler yüzünü gösterdi
Eklenti 279486 Eklenti 279487 Hibiscus çelikleri tomurcukta yakında açarlar:) Eklenti 279488 Eklenti 279489 |
eminim ki laleleriniz açtığında gözlerimizi ayıramayacağımız kadar güzel olacaklar....
|
Maşallah yok yok diyecektim tam ama hiç menekşe göremedim :)
|
Ne mutlu sevgili günebakan, çiğdemler nasıl da bol çiçeklenmiş, orkide de keyifli, sıra lalelerde...
|
Evet haklısınız dört gözle laleleri bekliyoruz şimdi Sevgili Suz-i dilara menekşem hiç yok oda olur inşallah:)
|
5 Eklenti(ler)
İşte laleler yüzünü göstermeye başladılar ve beklenmeyenler:)
Eklenti 281312 Eklenti 281313 Eklenti 281314 Eklenti 281315 Eklenti 281316 |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Annemin bahçesinde tohumdan yetiştirdiğim şebboylar çiçeklerini açtı ve mis kokularını yaymaya başladılar.
Eklenti 288349 Çiçeğini gösteren tek kamelya fidemiz Eklenti 288350 Eklenti 288351 Tek clematisim ville de lyon habire boya gidiyor çiçek tomurcuğu hiç yok. Eklenti 288352 Beyaz solanum gelişmeye başladı Eklenti 288353 |
4 Eklenti(ler)
Mor oxsallisim uyanmaya başladı
Eklenti 288364 Tohumdan çimlenen kırmızı kurdela sarmaşığı Eklenti 288365 Ve annemin bahçedeki devasa erik ağacı Eklenti 288366 Eklenti 288367 |
Hepsi çok güzeller ablacığım, ellerine sağlık :)
|
5 Eklenti(ler)
Sardunyam çiçeklerini göstermeye başladı
Eklenti 292615 Clematisler boylanıp duruyorlar Eklenti 292616 Meleklerin borazanı Eklenti 292617 Çimlenen pomelo çekirdekleri Eklenti 292618 Nemophilia iyice gelişmeye başladı Eklenti 292619 |
3 Eklenti(ler)
Çiçeklenmeye başlayan mavişim bunun cinsi değişik sanırım
Eklenti 292629 3 lü mavişler Eklenti 292630 Bir arkadaştan gelen Quisqualis indica çeliğim umarım büyütürüm. Eklenti 292631 |
Üçlü bebişlerini çok beğendim :)
|
İnsan baktıkçı içi açılıyor.Birde çiçeklerin yanında olsak kimbilir neler olcak :)
Yok arkadaş en kısa zamanda çeşit çeşit çiçek alıp dikmem lazım. Böyle uzaktan uzağa insanın iç geçiresi ile olmuyor :) Yaşamak lazım. Maşallah nazar değmesin.Çok güzeller. |
Aynen dediğiniz gibi uzaktan bakmak yetmiyor insana hepsine sahip olmak istiyor :)
|
Günebakan'cığım, balkon ne güzel hareketlenmiş.
Sarı çiğdemlere bayıldım, benimkiler yerde, unutup üstünü çiğniyorum hep, ilk iş olarak ben de saksıya alayım da kurtulsun benim eziyetimden zavallıcıklar. Clematislerin dış ortamdaysa merak etme, zamanı gelince çiçekleneceklerdir, baharda pek çok bitkinin çiçeklerini görüyoruz, clematisler de geç açan türleri tercih ediyorum ben artık. Haziraz, Temmuz, Ağustos, Eylül çiçeklenenler tercihim. 253 nolu mesajdaki 2. fotoğraf, bu türün ismi ne biliyor musun, rengi çok güzel. Hülya hanım clematis başlığına buna benzer bir foto yüklemişti, Avrupa çiçekçilikten aldığını yazmış. Bir çok defa iletişim kurmama rağmen bir türlü istediğim türün fotoğrafını çekip yollayamadılar bana. Sen bu clematisin açınca yakın plan fotoğraflarsan çok sevinirim. 254 nolu mesajındaki ilk fotoğraf, Campanula garganica sanırım, çok güzel çiçeklenebiliyor, bende beyazı var. Her şey çok hoş canım, gösteriye devam :) |
Sağol ablacığım ama clematis için biraz daha bekliyeceğim elimden gelse ben de hertarafı clematisle dolduracağım ama ben değişik çiçekler de seviyorum ayrıca jineopun yaban asması sayfasında yayınladığı yazıya göre 'Mrs Cholmondeley' temmuz da çiçek açacakmış.Campanula garganicanın fotoğraflarına baktım ama ona benzemiyor.
Allah her isteyene arada bana da tez zamanda bahçeli bir ev nasip etsin yoksa halimiz harap:) |
5 Eklenti(ler)
İlk sardunyalar
Eklenti 294169 Eklenti 294170 Mavişim çiçeklerini açtı Eklenti 294171 Eklenti 294172 Balkonumdan görüntüler Eklenti 294173 |
5 Eklenti(ler)
Çiçeklerimden toplu geçiş:)
Eklenti 294174 Kaktüs aileleri Eklenti 294175 Eklenti 294176 Balkon ve pencere kenarları Eklenti 294177 Eklenti 294178 |
Sevgili Günebakan, yok yok maşallah, kimbilir daha sırada neler var. Ellerine sağlık. Hayalin olan bahçene inşalah kavuştuğunda bunlarla zaten bahçe dolacak:p
Campanulan bende de var, adı Campanula poscharskyana ‘Blue Waterfall’ . Sende bir kontrol et. Güzel kızlarını ve seni çok öpüyorum. |
Teşekkürler sevgili Jineop o bahçeye bir an önce kavuşsam neler olacak bende bilmiyorum:) Dediğin gibi campanulam Campanula poscharskyana ‘Blue Waterfall’ imiş Teşekkürler.
|
Eklenti 222840[/QUOTE]
sevgili günebakan ben bu çiçeğinize bayıldım... bu arada bitkilerinizin maşallahı çok güzeller elinize emeğinize sağlık... ama dedim ya kelebek orkideniz harika... acaba tohumdan mı yetiştirdiniz... |
Ben resimdeki kelebek orkidesini tohumdan yetiştirmiştim ama kendisinden aldığım tohumları yetiştiremedim ne yazıkki.
|
Sevgili günebakan zengarden den aldığım kelebek orkidesi tohumlarını çimlendirdim sizde görüp bayılmıştım malesef sizin orkide gibi büyük değil çiçekleri çok minikler yarın bir ara resimlerini gönderirim sizdeki çok farklı türü görünce anlarsınız hatta zengarde deki resimle alakası yok gibi tam açmadı 2 gün daha beklicem siz nerden temin etmiştiniz bir bilgi verirmisiniz.
|
5 Eklenti(ler)
Balkonumda kıpırdanmalar devam ediyor hergün yeni bir güzellik yüzünü gösteriyor:)
Eklenti 319772 Eklenti 319773 Eklenti 319774 Eklenti 319775 Eklenti 319776 |
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025