![]() |
Sen artık aşmışsın kardeşim. İstanbula gidince acemilik falan kalmamış.
|
Sevgili Günebakan, İstanbul sana da çiçeklerine de yaramış, hepsi de güzel amaaa, ben de oyumu kelebek orkidesinden yana kullanıyorum.
Nasıl bir güzellik böyle, şimdiye kadar hiç tohumuna rastlamadım, görsem mutlaka alırdım. Sen şunu etraflıca bir yaz hele, tohumu nereden aldın, hangi marka, çok yıllık mı, başka renkleri var mı? Haydi bizi aydınlat biraz, hepimiz aşık olduk bu bitkiye. |
Ablacığım kelebek orkidesinin tohumunu bana siteden birisi göndermişti ama geçen sene o kadar çok tohum geldiki kim olduğunu hatırlamıyorum. Herkimse çok teşekkür ediyorum:) bu tohum 1 senedir benimle bu sene ektim ve bu güzellikle karşılaştım. Ama diğer renklerini de edinmeye çalışacağım, zengarden de varmış. Aşagıdaki linkten bakabilirsin :) sanırım tek yıllık çünkü benimki çiçeklenmesi bittikten sonra kurudu, ya da ben bakamadım
http://www.zengardentr.com/SCHIZANTH...MI,PR-325.html |
Sevgili günebakan,
Verdiğin bilgi üzerine ben de araştırmaya başlayıp, aynı adresi buldum :) Malesef kelebek orkidesi serin yerleri seviyormuş. Adana'da yetiştirmek çok zor olacak. Sizlerin fotoğraflarında izlemeye devam edeceğim. |
Bilgi ve link için teşekkür ederim Günebakan'cığım.
Seneye bu güzellikle tanışmayı umuyorum. |
4 Eklenti(ler)
|
Sevgili günebakan, hepsi çok güzeller. Ellerine sağlık. Birinci ve üçüncü fotoğraftaki bitkilerin adlarını öğrenebilir miyim? Teşekkürler...
|
Sevgili Günebakan bayram şekerlerinin hepsi çok güzel ellerine sağlık
|
Sevgili arkadaşım çok güzeller ellerine sağlık.
|
Çok teşekkürlerarkadaşlar. Sevgili Sdurul birinci fotoğraftaki afrika küpelisi imiş diğeri de sardunya:)
|
Sevgili günebakan; zengarden firması size komisyon ödemeli :) aceminin gözü doymaz misali tavsiyeniz üzerine siteye girdim üye oldum ve 60 tl lik ürün aldım :)
Aaa bu arda sitede kahve ağacı yetiştirmesi ile ilgili bir yazı okumuştum ve dün gittim eminönünden taze kahve çekirdeği aldım, 2 gün suda beklettikten sonra toprağa geçireceğim. Başarılı olursa elimde bol miktarda çekirdek var. Arzu edenlere yollayabilirim. |
Sevgili günebakan ellerine sağlık, hepsi ayrı güzel:)
|
Alıntı:
|
Bir de kendisini görsen Sdurul ufacık birşey ama bu sene en çok bu sardunyam çiçeklendi:)
Çok teşekkürler |
Sevgil Arzu hanım hiçbirimizn gözü doymuyor ki. Aldığınız tohumları güle güle büyütün:)
|
4 Eklenti(ler)
Sonun da bir tane beyaz zıpçıktı çiçeğini açtı.
Eklenti 245174 Mor yonca tekrar çiçekleniyor Eklenti 245175 Siyah inci biberim çiçeklenmeye başladı Eklenti 245176 Bir tanecik küpem ne renk çiçek açacak bilmiyorum bekleyip görecegiz:) Eklenti 245177 |
2 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Balkonumdan birkaç kare mercan çiçeğim bu sene çiçeğini hiç eksik etmedi
Eklenti 253441 Çelikten yetiştirmeye çalıştığım begonya Eklenti 253442 Çok fazla güneş görmediği için çiçekleri açık renk te çiçek açan bodur begonvil Eklenti 253443 Veeee uzun zamandır beklediğim meleklerin borazanı:) Eklenti 253444 |
Hacercim merçen begonvil begonya ve meleklerin borazanı çok güzel.
Benimde var henüz açmadı:( boyu bir metre seninki boyunada bak madan acmış maşallah.:) |
Sevim'ciğim ben de uzun zamandır bekliyorum açmasını çok şükür sonunda bir tane de olsa açtı. Daha açmasını beklediğim 2 tane daha var ama onlar ne zaman açarlarve ne renkler bilmiyorum şansıma artık:)
|
Teşekkür ederim Sevgili nilgün doğan bana bir arkadaş gönderdi ama zengarden de satılıyor sanırım:)
|
Sevgili günebakan,
Senin ellerinde şifa var galiba, her çiçeğin ayrı güzellik sergiliyor. Zoru başarmakta usta olduğun, güney çiçeği mercan ve begonvili İstanbul'da yetiştirmenden belli oluyor. Sevgilerimle... |
Teşekkür ederim sevgili Hozat özledik sizi:)
|
Öncelikle terasıma ziyaretiniz için sevgiler. Toplantıda siz nerdeydiniz tanışsaydık keşke
sevgiyle kalınız. iyi akşamlar.. |
5 Eklenti(ler)
Soğuğu sevenler:)
Portakal yasemin ve ful cam kenarını sevdiler. Eklenti 259009 Bir tanecik mum çiçeğim Eklenti 259010 Çiçek tomurcukları görünen küçüçük rujum:) Eklenti 259011 Aeonium da suyu ve soğuğu sevenlerden rengi yeşil olmaya başladı artık:) Eklenti 259012 Bunun adını bilmiyorum ama iyice bgelişmeye başladı Eklenti 259013 |
5 Eklenti(ler)
Seneciolar hallerinden memnun görünüyorlar
Eklenti 259014 Laleler filizlenmeye başladılar Eklenti 259015 Bir türlü çiçeğini açmayan kamelya. Çiçeğin rengini çok merak ediyorum:) Eklenti 259016 Rengini çok sevdiğim telgraf çiçeği Eklenti 259017 Bu da minyatür telgraf Eklenti 259018 |
2 Eklenti(ler)
Bu adını bilmediğim çiçeğim soğuğu sevmedi galiba yaprak dökmeye başlayınca bugün içeri aldım
Eklenti 259019 Ve balkonun kış görüntüsü:) Eklenti 259020 |
Vay canına!!! Balkonu görünce kendi balkonumu görmüş gibi oldum :))
Sevgili Günebakan, küçük balkonlar için bakkal rafi harika bir çözüm. Adını bilmediğin çiçeğin plumeria olmasın, çok benziyor yaprakları. |
Kışın balkon bu hali alıyor Adalet ablacığım bahar da hepsi balkonun dışına çıkacak:) Plumeria değil plumeria'nın dalı daha kalın bu sanki sukulent gibi etli Sevgili Periş hanım göndermişti oda adını bilmiyormuş ne yazık ki bakalım bilen biri çıkar:)
|
Sevgili günebakan, renkli telgraf çiçeğine bayıldım, senecioların harika bir minikte benim var umarım büyür gözünün içine bakıyorum, canım yeni evin balkonu galiba, çok güzel sağlıkla otur evinde sağlıkla tadını çıkar balkonunun sevgiler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025