![]() |
Sevgili günebakan, önce maşallah diyelim. Begonvil, sedef, sardunyalar açmış, domates fideleri büyümüş. Begonvil, benim begonvilim ile aynı renk. Benimki daha yeni yaprak çıkarıyor. Ölür korkusuyla, pazar gününe kadar dışarı çıkarmamıştım. Hava ısındı ya, bundan sonra gelişir ve açar.
Sardunyalarda saksıda başarılı olamayınca tümünü bahçeye diktim. Şimdilik hallerinden memnunlar. Nasıl olsa ya soğuktan ya da çok sulamaktan kaybediyordum. Havalar soğumaya başlayınca tekrar saksıya alır, kurtarırım diye düşünüyorum. Sevgiler... |
Ohhh ohhhh, Kocaman balkonu yemyeşil çiçeklerle donatmışsın. Helal valla..
İyide kaktüslerin ne suçu var, içerde masa üstlerinde, cam kenarlarında. Benim balkonu gördün, oturacak yer bile yok, ben yer bulurum yolla onları bana... |
Sevgili Sdurul benim çiçekleri dışarı çıkarmak gibi bir şansım yok hepsi kapalı balkonda son birkaçgündür havalar düzelince camı açmaya başladım şimdilik bir sorun yok:)
Mustafa abiciğim kaktüslerim diğer çiçeklerle aynı yerdeler balkonumda onların da bir köşesi var evde değiller bir tek yeni aldığım 2 tane cam önünde oda çiçeğinin açışını göreyim diye yoksa kaktüsler ve diğer çiçeklerim kardeş kardeş yaşıyorlar:) |
Benim de minik bir ıtır fidem var, çiçeğini merak ediyordum, şimdi görmüş oldum. Teşekkürler. :)
|
Sevgili günebakan maşallah senin balkonda renklenmiş cıvıl cıvıl ellerine sağlık.
|
Teşekkür ederim türkansultan benim balkonum biraz geriden geliyor ama hergün bir güzellikle geliyor. Buda çok hoşuma gidiyor:) Sevgili gilan ıtır çiçekleri çok güzel ama çiçeği olmasa bile kokusu yeter:)
|
Benim begonviller daha yaprak cıkartmaya calışırken, şu hale bakın günebakan döktürmüş çiçekleri. Ayıp oluyo kardeşşş:))
|
Tebrikler , tohumdan bitki yetiştirmek zordur. Ellerinize sağlık. Günebakan fide merkezi. Bence güzel bir isim olur. ;) Bunu meslek haline getirin bence.
Ruj çiçeğini ilk kez gördüm. Çok şirin. Güle güle büyütün. |
3 Eklenti(ler)
Seninkilerde benimkilerden kalmıyor Cemo'cuğum senin eline su bile dökemem
Çok teşekkürler Füsun hanım bana yeni ufuklar açıyorsunuz gerçekten sağolun. İşte sizlere güzel çimlenen tohumlardan latin ve petunyalarım çiçek açmaya başlayanlardan:) Eklenti 215155 Eklenti 215156 Eklenti 215157 |
5 Eklenti(ler)
Yavaş yavaş benim de çiçeklerim bahara gülümsemeye başladılar:) Bunlar tohumdan yetişenler.
Rengarenk petunyalar Eklenti 219650 Eklenti 219653 Sellukalar Eklenti 219651 SCHIZANTHUS Eklenti 219652 Vapur dumanı da yakında çiçeklerini gösteriri Eklenti 219654 |
4 Eklenti(ler)
Sakız sardunya ve diğeri:)
Eklenti 219657 Eklenti 219660 Bunlar daha çelik. Eklenti 219658 Eklenti 219659 |
Petunyaların ne güzel olmuş. Ben petunyaya PES dedim, tohumdan ektim olmadı, hazır aldım olmadı, vazgeçtim.
|
Ellerinize sağlık çok güzel görünüyorlar.
|
4 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
vay günebakan ablacığım küpen şahane :)) Benim beyazda patlamış bugün bakalım ne zaman tam açılacak :)
|
Sağol Dudiciğim keşke çiçeği de iri olsaydı ama kısmetim de bu varmış:)
|
Benimkiler gelişsin sana çelik veririm. Hatta iki tane köklendirdiğim dev küpe çiçeği fidesi var. Onları sana ayırıyorum :)
|
Ooo süper çok teşekkürler:)
|
Sevgili günebakan emeklerinize sağlık harika görünüyorlar...Aranjmanınız ne hoş olmuş...
|
Sevgili Günebakan petunyalar, sakız sardunya ,ceylanlar ,küpeli çiçegi çok güzel ellerinize saglık
|
5 Eklenti(ler)
Meğerse bende de varmış gül sardunya ve aynı renkteki sakız sardunya.
Eklenti 222836 Eklenti 222837 Tohumdan yetişenler Eklenti 222838 Eklenti 222839 Eklenti 222840 |
4 Eklenti(ler)
Tohumdan yetişenler:)
Vapur dumanı Eklenti 222841 Mis kokulu petunyam Eklenti 222842 Kahve çekirdekleri Eklenti 222843 Et oburlarım Eklenti 222844 |
Alıntı:
|
Sevgili günebakan, petunyayı tohumdan üretmen çok güzel, ben çok uğraştım başaramadım, bu yıl komşum büyük bir kapta çimlendirmiş öylece bana getirdi, benimkiler daha çiçek açmadı açınca fotoğraflarını paylaşırım, seninkiler çok güzel sağlıkla büyüt canım, sardunyalarında çok güzel açmış ellerine sağlık.
143. nolu mesajdaki son çiçeğin adı ne? çok güzel çok merak ettim. |
O çiçeğin adı SCHIZANTHUS (Kelebek orkidesi) ilk defa yetiştiriyorum benim de çok hoşuma gidiyor ve inanılmız çok çiçeği var.
Satı'cığım bu sene petunya touhumlarım çok güzel çimlendi sitede bazı petunyaların kokusu olduğunu okumuştum merak etmiş hangisi diye meğer benim güzelim de kokuluymuş çok sevindim ve çok fazla çiçek tomurcuğu var:) Teşekkürler |
Günebakan'cığım, bitkilerinin maşallahı var. Ellerine emeklerine sağlık. Vapurdumanı ben de ekmiştim, çimlendiremedim. Belki de ancak çimlenirler. Ben de Vildan hanım gibi petunyadan vazgeçtim. Geçen sene o kadar ilaçlamaya rağmen yapışkanlık hastalığından kurtaramamıştım. Seninkiler sağlıklı görünüyor.
http://www.agaclar.net/forum/attachm...8&d=1307781306 Eklentideki pembe çiçekli bitkinin adını merak ettim. Belki de bildiğim bir bitkidir. |
Yok yok maşallah :D Hepsi çok güzeller ellerine sağlık günebakan ablacığım :)
|
Çok teşekkür ederim arkadaşlar sevgili Sdurul onun adını ben de bilmiyorum sordum site de bakalım bilen çıkacakmı:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025