![]() |
Günebakan / balkon
3 Eklenti(ler)
Yeni bir eve taşındıktan sonra çiçeklerim balkona yerleştiler ve yavaş yavaş çiçeklerini göstermeye başladılar. İşte mavi yaseminim ve nazlanmaktan vazgeçip yapraklanmaya başlayan mum çiçeğim ayrıca işte kristal begonvilim:)
Eklenti 169597 Eklenti 169598 Eklenti 169599 Günebakan/ Bahçem |
Sevgili günebakan çok güzel:) Çiçekler yerlerine çabuk alışırlar. Önemli olan sizin alışmanız ve huzurlu olmanız
|
Teşekkür ederim Sevim hanım ben zaten İstanbula alışığım:)
|
Alıntı:
Yeni eviniz hayırlı olsun. Balkonuda minik bir bahçe kadar var. Bu arada çiçekler hemen alışmışlar. Dilerim, herşey yolunda gider. Selam ve sevgiler.:) |
Sevgili Günebakan,
İstanbul hayatın hayırlı olsun. Bahçendeki clematisi ne yaptın? Taşınma durumunu okuyunca aklıma ilk clematisin geldi. ;) |
Sevgili günebakan, taşınacağınızı duyunca ben de, onca çiçek ne olacak demiştim. Yeni yerlerine alışmışlar bile. Mavi yasemini çok sevdim. Kışın içerde mi duracak? Sevgiler...
|
Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkürler:)
Çok haklısınız Orhan bey oldukça büyük bir balkonu var:) Sevgili Uzman16 clematisim diğer evdeyken bahçede değil saksıdaydı tabi ki yeni evimizin balkonunda bir köşe buldu kendine sanırım İstanbulun havasından daha memnun olmuş gibi:) Sdurul'cuğum mavi yasemin çok sevdiğim çiçeklerden biridir bana hep rahmetli anneannemin bahçesini hatırlatır. Balkon camlarla kapatılmış durum da eğer bir sorun olmazsa kışın hepsi balkonda kalacaklar:) |
Sevgili günebakan, balkonun büyük ve camla kaplı olması çok iyi çiçeklerini kıştan koruyacaksın demektir çok sevindim, canım yeni evinde sağlıkla otur sevgiler.
|
Teşekkürler Satı'cığım:)
|
Alıntı:
|
Günebakan,
Maşallah balkon dolmuş. Fakat hatırlatayım. Senin ziyafetleri inan özledim. Kahveye bir savur tepsisi gönder de gözümüz doysun. |
Günebakancığım ,yeni evine yerleşmişsin güle güle oturun . Balkonun büyük ve camla kaplı olması iyi olmuş kışın çiceklerini soğuktan koruyacaksın, çiçeklerin yeni yerlerine çabuk alışmışlar ,keyıfleri yerinde görünüyorlar, yeni şehrin sana ve ailene uğurlu olsun canım.
|
Sevgili Günebakan, yeni evinde güle güle otur. Sen de bizler gibi İstanbul2da bahçe özlemini balkonda gidermeye çalışacaksın. Hayırlısı olsun, bahçeni emin ellere bırakmışsındır inşallah..
|
Hoş geldiniz safalar getirdiniz yeni evinizde güle güle oturunuz,sevgili günebakan.Eee Arkadaşlar evi görmeye gittiğimiz de zile kafamızla basmak zorun da kalacağız,ellerimiz saksıyla dolu olacak ya.;)
|
Güle güle iyi günlerde otur tatlım :)Clementisleri aldım inşallah ben de Uzman 16 gibi merak ettim .
|
Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim:)
|
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Sevgili günebakan, İstanbul'a taşındığınızı yeni fark ettim özür dilerim. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Size efe püskülü ve melisa sözüm vardı, sözümü yerine getirmek isterim.
Bir gecelik gelininiz ne durumda iyileşme oldumu? |
Kendileriyle daha bugün tanıştık Orhan bey yakından daha ilginçler bakımını da öğreneceğiz elbette:)
Estağfurullah Zafer bey gerektirecek birşey yok hoşbuldum çok teşekkürler. Bir gecelik gelinin durumu iyi bir resmini eklerim. İnşallah eşimle birgün o güzel bahçenizi ziyaret etmek isterim o zaman hediyelerimi alırım sizin için de uygunsa tabi:) |
hoşgeldiniz sevgili günebakan...bançenizden sonra balkonunuz da çok güzel...ellerinize ve yüreginize sağlık...bol bol çiçeklerini görün inşaallah...sevgilerimle...
|
Teşekkür ederim sevgili Bıcırık:)
|
Yeni eviniz hayırlı olsun ve güzel anılar biriktirmeniz dileğiyle...
|
Sevgili günebakan yeni evinde ailen ve çiçeklerinle mutlu,sağlıklı bir yaşam diliyorum.
|
Güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar:)
|
yeni evinizde o güzel bitkilerinizin sevimli çiçekleri bol olsun :)
|
Teşekkür ederim sevgili Fındık:)
|
Sevgili günebakan;
Su sümbülü ile arkadaş olbildiniz mi? :) |
Olamadık Orhan abi ne yazık ki hepsi öldü.
|
Ah İstanbul İstanbul....
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025