![]() |
3 Eklenti(ler)
|
Valla seni kutlamak lâzım sevgili günebakan; bunca çiçeği bu kadar güzel, bu kadar dar alanda nasıl yetiştirebiliyorsun? Balkon ve pencere önleri nasıl yetiyor ben anlayamıyorum.
Peki balkonunuzda size oturacak, dolanacak yer kalıyor mu? Bu başarından dolayı seni ödüllendirmek isterim, atlasın var mı veya benden istediğin başka bir şey? ;) |
Sevgili günebakan, maşallah sardunyaların çok güzel açmışlar, ellerine sağlık. Çok hoşuma gittiler...
|
Sayın Günebakan maşallah çiçekleriniz hepsi birbirinden güzel.Emeklerinize sağlık.
|
4 Eklenti(ler)
Çok teşekkür ederim arkadaşlar beğenmenize sevindim:)
Güler ablacığım burası balkonun onlara ait kısmı Eklenti 406425 Eklenti 406426 Burasıda bize ait kısmı onlar biraz bizim tarafa doğru yol almışlar ama şikayetimiz yok:) Eklenti 406427 Ablacığım senin o güzeller güzeli atlasından bana zaten göndermiştin oda hızla büyümeye devam ediyor tekrar teşekkürler:) Eklenti 406428 |
Sevgili günebakan, maşallah çok güzel bir balkon olmuş, ellerine sağlık... İki balkonun mu var?
|
Hayır bir tane balkonum var 5 tanede pencere önüm var:)
|
5 Eklenti(ler)
Bu sene balkonum çoşuyor:)
Eklenti 407370 Eklenti 407371 Eklenti 407372 Eklenti 407373 Eklenti 407374 |
3 Eklenti(ler)
|
Sevgili Günebakan , balkonunuz da bitkileriniz de muhteşem. Maşallah hepsine.
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim Sn. Sudem:)
|
5 Eklenti(ler)
Günümüzü şenlendirenler:)
Eklenti 419642 Kağıt çiçeği ormanındaki ilk çiçek:) Eklenti 419643 Eklenti 419644 Eklenti 419645 Annemin bahçesindeki muhteşem zıpçıktı Eklenti 419646 |
Sevgili günebakan balkon coşuyor maşallah!.. Bende de bir saksıda kohleria ve 2 saksıda maviş hâlâ fide diyorum çünkü fide durumundalar. Ne hikmetse büyümüyorlar. Ne yapmalı, ne isterler. Gayet güzel gübreli toprakla saksılarındalar.
|
Sevgili Yenigine ben mavişlerin susuz kalmasına musade etmiyorum çünkü suyu seviyorlar ama kohlera ile daha yeni tanışıyoruz onu ve saksıyı birlikte paylaşan kağıt çiçeğini de susuz bırakmıyorum gübreli toprak bulduğum zaman bende kullanıyorum ama sanırım benim balkonum çok güneş almıyor ama aydınlık onu çok seviyorlar sanırım:)
|
3 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Melissa saksıda sanırım nasıl saksıda kapalı balkonda mı tutuyorsunuz ?Fulden benimde var bahçede küçük fidan olarak dikmiştim ama bu yaz hiç çiçek vermedi? Oysaki toprağı çok iyi ve yarı güneşte. Akçay havası da uygun ama yanlışı nerde yapıyorum. Ne dersiniz?
|
Balkonunuz çoşmuş maşallah....Ellerinize sağlık...
|
Sevgili günebakan,
çok çeşidin var ve hepsi birbirinden güzel, begonvil ve mercan da yetiştirmişsin ya.. seni kutluyorum, devamlı izlemede olacağım. sevgilerimle. |
Teşekkür ederim sevgili Hozat ve Sonkez sağolun:)
Sayın Birtanecik evet melisa saksıda kışın içeri alıyorum melisayı yazın balkona aldım ve işte muhteşem çiçeklerini açıyor. Diğerine gelince aslında benim balkonum çok aydınlık ama fazla güneş almıyor sadece akşam üzeri güneş alıyor ve susuz kalmayı hiç sevmiyor hemen yapraklarını indiriyor benim yaptığım sık sulamak umarım sizinkide yakın zaman da çiçeklerini siz de görürsünüz:) |
Ellerine sağlık günebakan ablacığım, hepsi muhteşemler :)
|
Fevkaledenin fevkinde herşey....
|
Herşey çok güzel, maaşallah.. özellikle zıpçıktılar muhteşem.
|
balkonunuza hayran kaldım inanın ellerinize sağlık, çiçekleriniz şahane
|
5 Eklenti(ler)
Uzun zamandır fotoğraf eklememişim artık güzellerimi sergileme zamanı gelip te geçmiş galiba:) bu sene hepsinin bir acelsei vardı sabrımı hiç zorlamadılar maşallah:)
Rengarenk sardunyalarım tüm güzelliklerini sergilemeye başladılar Eklenti 502519 Eklenti 502520 Eklenti 502521 Eklenti 502522 Eklenti 502523 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Devam.
Eklenti 502534 Çiçek fuarından aldığımız ıhlamur yapraklandı. Eklenti 502535 Mercanım herne kadar istediğim gibi bol yapraklanmıyorsada çiçeklerinden mahrum bırakmıyor bizi:) Eklenti 502536 Eklenti 502537 Clematisin çiçekleri döküldü ama yinede görün istedim Eklenti 502538 |
4 Eklenti(ler)
Semiz otu çiçeğini İzmirden yeni getirdim
Eklenti 502539 Eklenti 502540 Melekler bu sene beni bekletmeden çiçeklendiler:) Eklenti 502541 Kokusuna doyum olmayan hoya parmağınızı ballarına ürebilirsiniz:)) Eklenti 502542 Şimdilik bu kadar devamı daha sonra |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:51. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025