![]() |
4 Eklenti(ler)
Begonyam ve kağıt çiçeğinin maşallah çiçekleri hiç bitmedi
Eklenti 327541 Eklenti 327542 Elimdeki tek küpe çiçeği çeşidi Eklenti 327543 Bu da annemden aldığım atlas çiçek rengini bilmiyoruz bahtımıza ne çıkarsa:) Eklenti 327544 |
Alıntı:
Ben Nuray hobi..hatırlarsın.. Bu çiçeğin muhteşemmiş,bende ilk defa görüyorum...sevgilerimle.. |
Çok teşekkürler Nuray hanım hatırladım sizi hoşgeldiniz sağolun kelebek orkidesini geçen sene tohumdan yetiştirmiştim bu sene ne yazık ki tekrar yetiştiremedim gerçi bu sene birçok tohumda başarısız oldum kısmet değilmiş.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben kelebek orkidesi tohumunu hiç görmedim, bu güzellik asla gözümden kaçmazdı. Hangi marka tohumdu acaba, hatırlıyor musun? |
Gunebakan, bu güzelin adı SCHIZANTHUS KELEBEK ORKİDESi midir? Eğer öyleyse zengarden'de var.
|
Sn. günabakan oldumu şimdi hepimiz umsuruk olduk :pdört gözle herkes tohum istemeyi beklerken, bu hiç iyi olmadı arkadaşım umarım elinde azda olsa tohum vardır ve mutlaka bu konuda başarılı olabilen bir arkadaşımıza gönderin bunu, na yapıp, edip çoğaltmak gerek.Benim kendi düşüncem ****** arkadaşım.Ama gerçekten üzüldüm inşallah tohumundan vardırda birileri bu güzelliği çoğaltıp arkadaşlara dağıtabilir. :(
|
Sevgili Gülsen neyazık ki elimde tohum yok ama arkadaşların dediği gibi zengardende varmış ordan alabiliriz:)
Adalet ablacığım ben tohumu satın almadım siteden birisi göndermişti ama kim hatırlamıyorum keşke tohum olsaydıda paylaşsaydık seninkilere yetişemem ama istediğin birşey varsa eğer hala yaşıyorsa çekinmeden isteyebilirsin:) |
Üzülme günebakan'cığım, Zengarden de tohumu varmış baktım.
|
Zengarden tohumunu aldım ama sevgili günebakanın çiçeği gibi olmadı çiçekleri küçük ve sarkan cinsi oldu sarkıtılmayan saksıya dikmiştim zor başettim sopalara bağladım.
|
bakalım ben daha yeni aldım tohumunu dün geldi ekince görücez hep birlikte inşallah arkadaşlar
|
Bence tohum ekmek için geç oldu diye düşüyorum Ben çiçek tohumlarını Nisan veya Mayıs gibi ekerim ama bu benim yaptığım birşey. İnşallah çabucak çimlenir Gülsen hanım:) sevgili Nilgün doğan fotoğrafını görebilseydik çok güzel olurdu hiç fotoğrafı yokmu?
|
evet arkadaşım doğru söylediğin.Tohum geldi ama bahara ekicem inşallah ALLAH ömür verirse:)))
|
Resimlerini çektim diye hatırlıyorum bulunca yüklerim.
|
Sayın Günebakan kelebek orkidesini sayfamda paylaştım arkadaşlarada yardımcı olmak adına sayfamda bilgilendirdim buyrun efendim.
|
Gördüm benimkide aynı renkti tohum toplamıştım ben ama çimlendiremedim nedense ama zengardenden alabilirim bende çok güzel sizinkide:)
|
5 Eklenti(ler)
Galiba bahar gelmeye başladı:)
Clematis ve ortancalar yapraklanmaya başladı begonvilimde yeni yapraklar çıkarıyor Eklenti 375730 Eklenti 375731 Eklenti 375732 Eklenti 375733 Sedum palmeri tüm güzelliğini sergiliyor:) Eklenti 375734 |
5 Eklenti(ler)
Laleler yakında çiçeklerini göstermeye başlarlar
Eklenti 375735 Orkideler tüm güzellikleri ile baharı karşılıyorlar Eklenti 375736 Eklenti 375737 Eklenti 375738 Eklenti 375739 |
Orkidelerin arkasında, camdan görünen toprakta gözüm kaldı. Ben olsam coktan oraları ekmiştim:)) Orkideden önce toprak ilişti gözüme.
Gözümü toprak doyuracak benim:))) |
Yaa o sitenin bahçesi düzenleme yapacaklarda o yüzden öyle duruyor:)
|
kolay gelsin
|
Sevgili günebakan maşallah; balkon bahçeyi, benim tarlaları geçmiş... Harikalar yaratmışsın o balkonda... Tebrikler. :D Eşin diyordu zaten 'Balkonda adım atacak yer kalmadı' doğru valla, evden dümdüz balkona çık ve dümdüz geri adım içeri giriniz...
Canım arkadaşım ne diyeyim; Allah'ım gönlüne göre versin inşallah... |
Teşekkür ederim Yenigine aslında eşim haklı ama görünce dayanamıyorum beni en iyi siz anlarsınız. Neyse ki eşim şikayet etsede yinede bana kıyamıyor çiçek almama çok karşıçıkmıyor:) amin allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaşım
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Çok güzeller Maşallah..
|
5 Eklenti(ler)
Baharın gelişi bitkile yaradı
Efe püskülünün çiçeğini uzun zamandır bekliyordum sonunda açtı teşekkürler Zafer abi:) Eklenti 389262 Eklenti 389263 Eklenti 389264 Eklenti 389265 Eklenti 389266 |
Sevgili günebakan; sardunyalar benim sardunyalarım mı? :D
|
Yok benim sardunyalarım:)))
|
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025