![]() |
Evet Satı'cığım yeni evin balkonu çok teşekkürler seneciolar suyu seviyorlar haberin olsun renkli telgraf çiçeği biraz daha gelişince sana bir çelik ayırırım rengi gerçekten çok güzel yanılmıyorsam güneş görünce rengi daha bir canlı oluyor:)
|
Balkon çok güzel görünüyor. Kapalı olması büyük kolaylık. Seneciolar konusunda haklısın, suyu seviyorlar.
Aeonium dış mekanda mı? Ben dün iç mekana aldım. |
Dışardaydı burada çok rüzgar oluyor baktım sarsılmaya başladı içeri aldım iyi görünüyor şimdi:)
|
Sayın Günebakan hangisi sayayım bilmiyorum ki çiçeklerinizi hepsi güzel.Kelebek orkidesini bir kaç senedir yapıyorum. iki renk açtı , ama sizinki gibi olmadı.ben sarkıttım.,sizin ki dikine çıkmış.
|
Sevgili günebakan, mutlu bir yil dilerim.
|
Teşekkürler sevgili çiçeksever sizinde yeni yılınız kutlu olsun:)
|
Sevgili günebakan, mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl dilerim.
|
Sevgili hacer nice mutlu yıllar.
|
Çok teşekkür ederim arkadaşlar sizlerin de yeni yılı kutlu olsun. Bol çiçekli günler:)
|
Sevgili arkadaşım, mutlu yaşlar ve mutlu uzun sağlıklı , bol çiçekli keyifli bir ömür dilerim. Çok öptüm.
|
Sevgili arkadaşım yaş günün kutlu olsun nice senelere öptüm.
Sevgiler. |
Sevgili Lir ve Sevgili Sevim çok teşekkürler çok sağolun:)
|
Sevgili günebakan ellerinize emeğinize sağlık valla hayran kaldım bende yeni yeni çiçek bakmaya başladım dilerim sizler gibi başarılı olurum...bende Begonvil yetiştirmek istiyorum bana ne tavsiye edersiniz nereden alabilirim acaba...şimdiden teşekkürler..:)
|
Teşekkür ederim Sevgili Sevda271 İstanbul da begonvili seralardan bulabilirsiniz. Ama İstanbulda kapalı balkonda yetişir çünkü begonvil sizin de bildiğiniz gibi sıcak iklim bitkisi benimkiler kışın kapalı balkonda duruyor :)
|
Alıntı:
|
Valla o konuda bir fikrim yok ama ada begonvili diye bir çeşidi var o yaşayabilir belki:)
|
3 Eklenti(ler)
|
Hepsi çok güzel...
Mum çiçeği soğuk sevmez. İçeriye alırsan, sabah güneşi alan, sıcak bir yerde çok mutlu olacak eminim..:)) |
Teşekkür ederim sevgili Agozce içerde zaten ama oda soğuk yerini değiştireyim hemen:)
|
|
Sevgili Selis sanırım Afrika süt ağacı şu anda yaprağı kalmadı ama gövde yapısı benziyor teşekkürler:)
|
Orkidelerin asilliği bir başka ya.
|
Evet haklısınız sevgili Meh12:)
|
Sevgili arkadaşım, schizanthus yani kelebek orkidesini senden heveslenip tohumlarını aldım. 5 gün olmasına rağmen henüz hareket yok. Sen kaç günde çimlendiğini hatırlıyor musun? Sevgiler.
|
Hiç hatırlamıyorum Jineop'cuğum kusura bakma çiçeğimden aldığım tohumları bende ekeceğim birkaç güne kadar bakalım kaç gün de çimlenecek:)
|
2 Eklenti(ler)
Bize de bahar geldiiii:) Çiğdemler gülen yüzleri ile günümüzü aydınlatıyor sümbülüm biraz cansız nedendir bilmem ama buna da razıyız.
Eklenti 275654 Eklenti 275655 |
Çiğdemler harika olmuşlarr bayıldım .... biz yerdik onları kırlardan toplayı eskiden
|
Hepsi çok güzel emeğinize sağlık ancak kelebek orkidesine bayıldım ben bu resmi görseydim onuda siparişime eklerdim zengardenden. Nasip bakalım
Nasıl kolay çikmleniyormu direkt ekeceğim yere eksek olurmu acaba. Yaz boyu açıyormu acaba. Sanırım sizinki sonradan ölmüş ama harikaymış imrendim. |
Sevgili günebakan ellerinize sağlık ne güzel bakmışsınız çiçeklerin hepsine. Her biri ayrı güzel ve sağlıklılar bütün çiçeklerin dilinden anldığınız belli. Ben size ruj çiçeğini sormak istiyorum yeni aldım cam balkonda mı yoksa güneş alan açık balkonda mı tutmam gerekiyor?
|
Çok teşekkürler arkadaşlar Sevgili Canannuman kelebek orkidesi kolay çimleniyor ve cabuk büyüyor evet çiçekleri uzun süre üstünde kalıyor.
Sevgili Elifnaz benim ruj çiçeğim yarı gölge bir cam önünde duruyor. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025