![]() |
:) Ne olmuş bu balkona, kim dağıttı böyle bu balkonu???
Sevgili Günebakan rastgelsin, çok güzel dağıtmışsın balkonunu. Ne kadar güzel ve cezbedici bir balkon görüntüsü bu böyle. Çok güzel çok güzel, imrendim açıkçası. |
Teşekkür ederim arkadaşlar dediğiniz gibi hava durumlarından doğru dürüst uğraşamıyorum. tam güneş çıkıyor oh diyorsun bir yağmur bir dolu sormayın gitsin biriki gün önce bir kaç saksıyı düzenleyip dışarı çıkarmıştım aniden dolu yağınca geri içeri nasıl aldığımı bilemedim ama gün gün toplanacak artık saksılar Hepimize kolay gelsin:)
|
5 Eklenti(ler)
Haftanın güzelleri şimdilik bunlar:)
Eklenti 545725 Eklenti 545726 Eklenti 545727 Eklenti 545728 Pasiflora edulis tohumları çimlendi inşallah büyürler:) Eklenti 545729 |
Sevgili günebakan haftanın güzelleri çok şirinler ama birisini bilemedim, lalenin altındaki pembe açmış yapraksız ikili güzel nedir? teşekkür ederim
|
1 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim sevgil akçabardak o minik çiçekler oxcalis' e ait:) işte buda yaprakları
Eklenti 545737 |
Çok değişik bir oxcalis türüymüş bu renkte ilk defa gördüm, yaprakları bile değişik miş. çok teşekkür ederim, gerçekten çok şirinmiş.
|
Haftanın güzellerine maşallah sevgili günebakan, ellerine, gönlüne sağlık...
|
Teşekkür ederim Yenigineciğim bu havalarda bu kadar oluyor:)
|
Sevgili günebakan menekşenin ve oxcalisin rengi çok güzelmiş. Ben de bu oxcalisi ilk defa görüyorum. Çok beğendim. Sakıncası yoksa nereden aldığınızı sorabilir miyim ?
|
Teşekkürler sevgili Yağmur 143 bir arkadaş satıyordu almıştım:)
|
Sayin gunebakan,
Passiflora tohumlarini cimlendirmede nasil bir yontem izlediniz acaba? Benimkiler hala cimlenmedi :( Yonteminizi paylasirsaniz bize de yol gostermis olursunuz. Tesekkurler. |
Sevgili esmaesma tohumlar için oncelikle teşekkür ederim :) tohumlari elenmis topraga ekip streç filmle uzerini orttum sabah güneş alan pencere onunde iç tarafta duruyor kurudugunu gordukce suladim başka yaptigim birşey yok umarim sizinkiler de biran once cimlenir:)
|
Alıntı:
Rica ederim. O kadar mutlu oldum ki sizinkilerin cimlendigini gorunce. Sizin sayenizde ben de yeni duygularla tanisiyorum :D Umarim buyudugu hatta meyve verdigi gunleri de goruruz.E ne deyim darisi basima ;) |
3 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Günaydın balkon toplanmaya başladı orkideler ve paskalya çiçek tomurcuğu oluşturmuş:)
Eklenti 546893 Eklenti 546894 Eklenti 546895 Eklenti 546896 |
:) Ellerine sağlık, ne güzel tomurcuklar da geliyor maşallah sevgili günebakan.
|
5 Eklenti(ler)
Kasalar ve saksılar boyandı bitkiler yerleşti yıldız sardunya çiçeklenmeye başladı baharı bekliyoruz artık:)
Eklenti 548539 Eklenti 548540 Eklenti 548541 Eklenti 548542 Eklenti 548543 |
2 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Balkonda gelişmeler devam ediyor.Tabi yenilerde geliyor:)
Eklenti 551332 Eklenti 551333 Eklenti 551334 Eklenti 551335 Eklenti 551336 |
3 Eklenti(ler)
Catleya ve dendrouim açtı menekşeler de açmaya devam ediyor:)
Eklenti 551337 Eklenti 551338 Eklenti 551339 |
Orkide türü olanlar ne güzel açmış harikalar :) Ben yaşatamadım maalesef :(...
|
Sevgili Berçin orkidelerden yana şanslıyım çok şükür şimdilik bir tane phalenopsis dışında bir kaybım yok:)
|
5 Eklenti(ler)
Bahar kendini iyice göstermeye başladı:) tabi ölenlerin yerine yenileri geliyor:)
Eklenti 552780 Eklenti 552781 Eklenti 552782 Eklenti 552783 Limon melisa iyice gelişmye başladı Eklenti 552784 |
5 Eklenti(ler)
Tereler çimlenmeye başladı
Eklenti 552786 Campanula iyice çiçeklendi Eklenti 552787 Diğer yavru dendroium da açtı Eklenti 552788 Rengine hayran olduğum yaprak güzeli Eklenti 552789 Tek begonvilim de uyandı Eklenti 552790 |
2 Eklenti(ler)
Buda benim anneler günü hediyem süslemesi bana ait:)
Eklenti 552792 Ve yine boyadığım saksılar Eklenti 552793 |
Hepsi çok güzeller güle güle büyütün çiçeklerinizi. Yaprak güzelinden bende aldım . Bir tanesi havalar biraz serinken ,dışarda kaldı . Hemen yaprakları pörsüdü ,budadım dipten fakat hala sürgün vermedi . Siz havalar soğuduğunda eve mi alıyorsunuz ?
Saksı boyamazlarınız çok güzel olmuş . Kasalara bayıldım . Güle güle kullanın |
Boyama saksilarina bayildim cok guzel olmuslar ellerine saglik. Su bazli boyayla mi boyadin. Yoksa yagli mi? guneste zarar goruyor mu? Harika olmuslar daha önceki sayfalarda da vardi. Bu arada ciceklerinin hepsine kocamaaaaan Masaallah. Campanulayi cok begeniyorum benimki daha acmadi. Bekliyoruz dort gozle👀👀
|
Sevgili günebakancım, senin de anneler günü hediyen çok güzelmiş, güle güle kullan, saksılarına bayıldım ellerine sağlık.
Benim mavişler yemyeşil duruyor, çiçek açmaya hiççç niyetleri yok, çiçeklenen sardunyalarına da maşallah. Rastgelsiin... |
Anneler günü hediyesi çok güzel, süslemesi ise harika :) Terelerin arasında üç veya dört kök biber mi yoksa akşam sefası mı anlayamadığım güzel ve sağlıklı fideler gözümden kaçmadı, hangisi anlayamadım :).
Bu yıl kış çok sert geçtiğinden dolayı begonviller, japon gülleri gibi bir çok bitki tekrar yaşama tutunmaya çalışıyor,öldüğünü düşündüğüm bir kaç bitkinin filizini görmek ise muhteşem bir duygu :)... |
Hepinize çok teşekkürler beğenmenize sevindim:)
Sevgili Aleydi ben yaprak güzelini yeni aldım kışı nasıl atlatır şimdilik bilmiyorum Sevgili Samur bütün boyadıklarımda ve boyayacaklarımd da hep akrilik boya kullanıyorum benim balkonum çok güneş almadığı için boyalarında bir sıkıntı olmuyor Sevgili berçin haklısın terelerin arasına birkaç kökte kapya biber ektim hemen yanında göremediğiniz bir bölüm daha var orda da maydanoz var ama daha bir türlü çimlenmediler onlarında yanında birkaç kök gül biber var :) Balkon çökene kadar birşeyler ekmeye ve dikmeye devam edeceğim bakalım sonumuz ne olacak:)) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025