![]() |
Sevgili ykolkoçok teşekkür ederim.Babanızada saygılar.
|
Sevgili satı ayarlayabildiğiniz bir zamanda başımın üstünde yeriniz var sevgiler.
|
Canım arkadaşım maki01 ne güzel yorum bunlar.İnşallah birgün beraber seyrederiz çok öpüyorum.
|
Sevgili sariefe yorumlarınız o kadar güzelki daha bir hevesle yetiştirmek istiyorum çiçeklerimi.Resimlere gelince hepsi cep telefonundan çekme,en kısa zamanda bir fotograf makinesi edineceğim o zaman daha güzel resimler çekerim inşallah sevgiler.
|
Teşekkürler sevgili cemo sizin çiçekleriniz kadar olmasada yetiştirmeye çalışıyorum.Ben sizin bahçenizi zevkle geziniyorum.Benim sizlere yetişmem için daha çok emek sarfetmem lazım,sakızlarına gelince çok üzüldüm eğer yakın olsak size sakızlarla bir süpriz yapardım.Yinede sağlık olsun sevgiler.
|
Fotoğraflarınız biraz soluk çıkmış.
|
Sevgili laf kalabalığı haklısınız biraz soluk çıkmışlar.Hepsin cep telefonundan çektiğim için bu kadar oluyor.İnşallah en kısa zamanda bir fotoğraf makinası edinicem o zaman daha net çekerim sevgiler.
|
Sevgili csydn çok teşekkür ediyorum.Gerçekten çiçekler açtıkça,emeklerinizin karşılığını aldıkça insan mutlu oluyor sevgiyle kalın.
|
Sevgili Türkan Sultan;
Balkonunuza bayıldım. Çok sağlıklı görünüyor tüm çicekleriniz. Tebrik ederim bir şölen gibi oldu bizim için. Sormak istediğim birşey var izninizle,, Askıda olan saksıların içine doğrudan toprak koyarak mı ektiniz sakızları ? Ben askıdaki çicekleri yetiştirmekte zorlanıyorum. Saygılar |
Sevgili kuyrukk öncelikle beyenmeniz ve güzel sözlerinizden ötürü çok teşekkür ederim.Saksılara gelince evet toprağa ekiyorum,ama askıda olan saksılarım biraz büyükler,****** toprakta fazla oluyuor.Birde çok güneş almayan bir yere asın.İnşallah baharda yeniden çiçeklerimize kavuşuruz sabırsızlıkla bekliyorum sağlıkla kalın.
|
Alıntı:
Maşallah Balkonunuzdaki sardunyalarınızın çeşitliliği bir okadar canlı güzel renkler.Ellerinize yüreğinize sağlık gerçektende çok güzeller. Saygılar. |
Sevgili bahtiyar güzel sözlerinizden dolayı çok teşekkür ederim.Baharın gelmesiyle birlikte inşallah çiçeklerin açmasıyla balkonlarımız şenlenir,ve yeniden paylaşırız,sağlıkla kalın sevgiler.
|
Sayın Türkansultan sardunyalarınız harika bende sizlerde bu güzellikleri gördükçe bugün bir kaç çeşit sardunya siparişi verdim inşallah bakabilirim kışın içerde herhangi bişey yapmak gerekirmi nasıl bir ortamda olması gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim
|
Sevgili iremmsude aramıza hoşgeldin.Bildiğim kadarıyla sardunyalar mart gibi satışa başlıyor buradaki seralarda.Saten bahar ve yazın rahatlıkla suyuna ve güneşe dikkat ederek gayet güzel büyürler.Kışın dondan koruyabilirseniz daha uzun yıllar çiçeklerini görürsünüz,yani çok zahmetli bir çiçek değildir,şimdikten kolay gelsin bol çiçekli günler sevgiler.
|
teşekkür ederim mutlu beye siparişlerimi verdim ancak mart 15 ten sonra göndermesini rica ettim.Buralar daha çok soğuk kışın ise ev ortamına almam gerekecek bakalım artık hayırlısı.Çeşitli renklerde istedim bunları aynı saksıya almam da bir sakınca olurmu bakımına başlayınca yardımlarınızı bekliyorum
|
Sevgili iremmsude eğer saksın büyükse iki, üç sardunyayı bir arada ekebilirsin.Ne zaman istersen elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım sevgiler.
|
teşekkürler
|
sevgili Türkansultan,
siteyi her ziyaretimde sizin o muhteşem ceylan sardunyalarınızın bu bahara uyanışlarını görmeyi diliyorum.yüreğinize,emeğinize sağlık |
Sevgili armeria
Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler.Henüz mart ayında olduğumuzdan daha yeni,yeni tomurcuklanıyorlar.Açtıklarında ****** seve,seve paylaşırım sevgiyle kalın. |
Sevgili csydn
Sardunya bir hastalık bir bulaştınmı bir daha kurtulamassın.Bir tane iki tane üç tane derken bir bakarsınız her yer dolmuş ama bütün hastalıklar böyle olsun. sardunyalarının resimlerinide bekliyoruz.Sevgiyle kalın. |
çiçekleriniz çook güzel maşallah.
|
Çok teşekkürler sevgili DERYAMETİN.
|
çok güzel görünüyorlar, maşallah
|
Çok teşekkürler sevgili aristo34.
Balkonuma hoş geldiniz.Beğenmeniz çok güzel sevgiler. |
Sevgili csydn
Eh artık resimlerinide görürüz inşallah güle güle büyütün. |
Merhabalar
1 Eklenti(ler)
Bu sene biraz gecikmeli olarak bende balkonumun açılışını yapayım bari.
Size balkonumdan bir kaç tane görüntü. |
Arkadaşlar resimlerin boyu biraz büyük oldu o yüzden ayarlama yapıp daha sonra yükleyeceğim kusura bakmayın.
|
sayın türkansultan,fotoğraflarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
|
Sevgili armeria,fotoğrafların boyutlarını ayarlayıp yükleyeceğim inşllah sabrınıza değer sevgiyle kalın.
|
Balkonum
1 Eklenti(ler)
Balkonumdan bir kaç kare
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025