![]() |
Alıntı:
|
Maşallahhh subhanallah tebarekallah nazar degmesin size kim böyle el verdide :) kısa zamanda böyle saglıklı sardunyalar yetiştiriyorsunuz bizimkiler böyle olmuyo olmuyo biraz daha teknik bilgi olur tavsive olur yani tüyo olur ihtiyacımız var :confused: elleriniz dert görmesin sevgiyle kalın. yeni fotolar bekliyoruz
|
Hepsi çok güzel ama ceylanlara hayran kaldım. Kim istemez ki böyle bir balkonu olmasını. Sevgi ve emek ile ne güzel sonuçlar ortaya çıkıyor.
|
Sevgili Türkan sultan nerelerdesiniz yeni sardunya fotoğrafları yokmu özlettiniz kendinizi umarım kötü birşey yoktur.
|
sevgili türkansultan çiçeklerin muhteşem.bunlara gübre veriyormusun.veriyorsan hangi ay ve zamanda.benimde sardunyalarım var çok az çiçek açıyorlar.bir tanede ceylan gözü var bir yıl içinde birtane çiçek açtı.ne yapabilirim.sevgiler.
|
Bayildim bayildim ciceklerinize, ne kadar güzeller...
|
Balkonum
5 Eklenti(ler)
Uzunca bir aradan sonra sardunyalarımla merhaba diyelim sevgili arkadaşlar.
|
Harika bir merhaba olmuş yalnız:)
|
türkansultan sizi görmek beni sevindirdi.Özellikle önceki balkonunuzu aratmayan manzarayla karşılaşmak.Çünkü çiçeklerinizi kaybettiğinizde çok üzülmüştüm.Sardunya sevdalısı olmak böyle olsa gerek.Beni yanıltmadınız.Yine çok bakımlılar.Bunu nasıl beceriyorsunuz?Benim sardunyalarımda güzel ama sizinkiler daha bir canlı.Sevgiler.
|
Türkansultan, balkonunuzun fotoğraflarını eklediğinize sevindim. Benim için sardunyalı balkonunuz, sardunya denizi'ydi. Maşallah diyorum.
|
Maşallah ne güzel olmuşlar..
|
Sardunya sultanımız yine güzel sardunyalarıyla "Merhaba" demiş, çok sevindim :)
|
Sizi görmek cok güzel, sardunyalarinizi görmek icin nasil heyecanlandim :))
|
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. İstanbul bir haftadır yağmurlu o yüzden foto yükleyemedim en kısa zamanda balkonumun genel halini sizlere paylaşıcam sevgiler.
|
Sardunyalarınız harika.... Ellerinize , yüreğinize sağlık...
|
sakız sardunyanız çok güzel maşallah diyelim nazar değmesin.
|
Balkonumdan.
1 Eklenti(ler)
Cam önünden bir kare.
|
Sevgili Türkansultan nerelerde kaldınız, özledik sizi, balkonunuzu, sardunyalarınızı, o güzel fotoğraflarınızı bekliyoruz.
Sevgiler... |
Balkonumdan.
4 Eklenti(ler)
Balkonumun güzellikleri.
|
Maşallah tomurcuk dolu üzeri.. Ara ara limon tuzlu su vermeyi unutmayın,
|
Bakmalara doyamadım.Ellerinize sağılık
|
Alıntı:
|
Balkonumdan.
5 Eklenti(ler)
Balkonumdan sizlere kucak dolusu sevgiler.
|
Balkonumdan.
5 Eklenti(ler)
Fırsat bulmuşken bir kaç tane daha.
|
Balkonumdan.
4 Eklenti(ler)
Devvamı.
|
Balkonumdan.
5 Eklenti(ler)
Son bir kaçtane daha.
|
Tünrkan hanım öldüm bittim sardunyalarınıza nasıl bakımlı parlak canlı bol çiçekli öle binkere maşallah bendede var sarkan türünden ama böle değil yaprakalrında minik beyaz lekeler var ara ara acaba tehlikelimidir birde çiçekciden almışdım komşum ilaçdan dır dedi ama sizin gibi böle balkonum olsa sabaha kadar uyumaz onları seğrederim heralde :D darısı başıma azimliyim ama olacak bi gün inşallah..selamlar...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Maşallah.Hepsi birbirinden güzel.Tüüü tüüüü nazar değmesin.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025