agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   Türkansultan / Balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/21178.htm)

Cymbelina 12-04-2012 17:08

Merhaba Sayın Türkansultan, sardunya ile ilgili başka sorularım da olabilir ama öncelikle şunu sorsam: benimkileri sizinkiler gibi güzelleştirmek, böyle bol çiçekli olmasını saglamak için ne yapmalıyım? ç,çekcoşturan, sıvı gübre vb birsey kullanmadan bunu yapmak mumkun mu? Forumda okudum ama nasıl yapılacagı tarif edilmemiş, örneğin çay suyu kullanın, türk kahvesi telvesi kullanın diye önerilmiş ama bunları nasıl uyguluyoruz tam olarak? Çay suyu nedir, onu da çözemedim, demlikten süzüp bardaga koydugumuz dem mi? Sizin bu şekilde uyguladıgınız, sarduşlarımı besleyip coşturacak öneriniz var mı acaba? Benimkilere ben hiç gübre vb kullanmadım, şu aralar da pek dışarıdan alma şansım yok.

Adalet Yağcı 12-04-2012 17:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez (Mesaj 938928)
Türkan Hanım size daha önce de sardunyaların sultanı demiştim değil mi ?
Hepsi de ne kadar keyifli maşallah...

Bütün kalbimle size katılıyorum Vildan hanım, Türkan hanım bu konuda bayrağı önde taşıyor.

Sevgili Türkansultan;
Görünüşe göre gidenler takviye edilmiş, çok sağlıklı görünüyor sardunyalarınız.

Merak ettim, hangi gübreyi nasıl kullandınız da sardunyalarınızı kaybettiniz?

türkansultan 12-04-2012 20:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 945643)
Bütün kalbimle size katılıyorum Vildan hanım, Türkan hanım bu konuda bayrağı önde taşıyor.

Sevgili Türkansultan;
Görünüşe göre gidenler takviye edilmiş, çok sağlıklı görünüyor sardunyalarınız.

Merak ettim, hangi gübreyi nasıl kullandınız da sardunyalarınızı kaybettiniz?

Sevgili Adalet hanım öncelikle balkonuma hoş geldiniz.

Yıllardır sardunya yetiştiririm ilk defa geçen yaz başıma böyle talihsiz birşey geldi.Arkadaşımdan almıştım bahçelere atılan gübreden adını bilemiyorum.Buda ilk ve son oldu bir daha asla aslında ben hiç takviye bir şey kullanmıyorum ektikten sonra sadece sık olmamak şartıyla suluyorum ve çok sıcak zamanlarda balkona güneşlik gererek korumaya çalışıyorum.

Dediğiniz gibi inşallah takviye eder ve eski sardunyalarıma kavuşurum Adalet hanım sevgiler.

Canan 27-04-2012 20:08

Çok güzel..

Sevgili Türkansultan bundan birkaç ay önce siteye üye olmadan balkonuma ne yapsam diye bakınırken sizin ceylanları gördüm ve aşık oldum. Zamanı gelince koşa koşa ikidebir resimlerine baktığım ceylanlarınızdan aldım :D Balkonumu düzenlemeye başladım ve paylaştım resimlerini. İlk ziyaretimde yine size oldu. Çiçeklerinizden feyz aldım, teşekkür ederim.

Üzülmeyin çiçeklerinize sizin elinizde çok daha güzelleri de yetişecek.

toprak 27-04-2012 20:24

Önceleri sadece top sardunyaları ekerdim. Ceylangözünü bilmezdim.
Sonra bu muhteşem güzelliklerle karşılaşınca hayran oldum.
Geçen yıl teyzemlerin Çanakkale'deki yazlığından birkaç dal kırıp eve getirdim.
Bu yıl benim de Ceylanım var:)
Şimdi ise Sakız turu arıyorum.
Belki belediyenin yollara ekeceklerinden bir dal araklarım:)
Şu kırmızı-beyaz olanlarını arıyorum,
sabırla.

Balkonunuz bir sardunya cenneti.
Elinize sağlık.

Canan 28-04-2012 11:17

Güzel Ceylan

1 Eklenti(ler)
İşte benim kanıma bu girmişti. İlk defa görmüştüm ceylan sardunyayı, bir daha da unutamadım... Elinize sağlık

nardane 28-04-2012 18:43

Sevgili türkansultan , sizin ceylanlara hayranım.Çook güzeller.

türkansultan 12-05-2012 21:53

Sardunyalarım.

5 Eklenti(ler)
Toparlamaya çalıştığım sardunyalarım.Onca kayıptan sonra bu kadartoparlayabildim inşallah beğenirsiniz.

türkansultan 12-05-2012 21:58

Biraz daha.

5 Eklenti(ler)
Küpelim ve lila sakızım.

türkansultan 12-05-2012 22:08

Devamı

4 Eklenti(ler)
Bir kaç tane daha.

türkansultan 12-05-2012 22:15

5 Eklenti(ler)
Son bir kaç tane daha.

almira 12-05-2012 22:23

Of of of; maşallah çoktan toparlanmışlar. Ellerinize sağlık.

türkansultan 12-05-2012 22:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi almira (Mesaj 965069)
Of of of; maşallah çoktan toparlanmışlar. Ellerinize sağlık.

İnşallah dediğiniz gibidir teşekkürler sevgili almira.

umutyolcusu 12-05-2012 22:42

Yine harika kareler,azmin elinden hiç bir şey kurtulmuyor.Tebrik ederim sizi sevgili türkansultan.Cap canlı renk renk sardunyalar ve diğerleri harika,ellerinize sağlık.

Yaylacı 12-05-2012 22:45

Sayın türkansultan çok güzel renk kombinasyonu ve çok canlı pırıl pırıl çiçekler, bir an için kendimi hayal dünyasında sandım. Ne kadar güzel çiçekler böyle, ellerinize emeğinize sağlık. Tek kelimeyle harika, saygılar efendim...

türkansultan 12-05-2012 22:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi umutyolcusu (Mesaj 965086)
Yine harika kareler,azmin elinden hiç bir şey kurtulmuyor.Tebrik ederim sizi sevgili türkansultan.Cap canlı renk renk sardunyalar ve diğerleri harika,ellerinize sağlık.

Teşekkürler sevgili umutyolcusu.

türkansultan 12-05-2012 22:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yaylacı (Mesaj 965088)
Sayın türkansultan çok güzel renk kombinasyonu ve çok canlı pırıl pırıl çiçekler, bir an için kendimi hayal dünyasında sandım. Ne kadar güzel çiçekler böyle, ellerinize emeğinize sağlık. Tek kelimeyle harika, saygılar efendim...

Çok teşekkürler sn Yaylacı.Beğendiyseniz ne mutlu bana saygılar.

maki01 14-05-2012 00:07

Kutlarım güzel arkadaşım, tek kelime ile muhteşem bir sardunya söleni yaşattın yine...

nuray topcu 14-05-2012 00:17

ovvvv yovvv demek istiyorum...harika Türkan hanım....

gilan 14-05-2012 06:43

Söyleyecek söz yok! :)
Türkansultan yerine SardunyaSultan diyeceğim ben size. ;)

acemifüsun 14-05-2012 12:24

Beğenmek ne kelime sevgili türkansultan:) Hepsi birbirinden güzel maşallah:) 461.ci mesajınızda ilk fotoğraftaki sakızlardan ben de fideledim, çok yoğun çiçeklenen bir tür, umarım benimkiler de sizin gibi açarlar:) Ellerinize sağlık, sevgiler.

redsonia 14-05-2012 13:20

maşallah sayın türkan sultan toparlayabildikleriniz bunlarsa toparlayamadıklarınızı hayal bile edemiyorum... çok güzeller ellerinize sağlık...:))

Dilek Sarıkaya 14-05-2012 13:36

hepsi çok güzel türkansultan. ben de balkonlu eve geçince çiçek hevesim depreşti. Sizler kadar olmasa da bir şeyler yapmaya çalışıyorum. İnşallah bir gün benim de böyle çiçeklerim olur

türkansultan 16-05-2012 20:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi maki01 (Mesaj 965657)
Kutlarım güzel arkadaşım, tek kelime ile muhteşem bir sardunya söleni yaşattın yine...

Teşekkürler sevgili arkadaşım.

türkansultan 16-05-2012 20:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nuray topcu (Mesaj 965660)
ovvvv yovvv demek istiyorum...harika Türkan hanım....

Çok teşekkürler sevgili nuray hanım.

türkansultan 16-05-2012 20:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gilan (Mesaj 965691)
Söyleyecek söz yok! :)
Türkansultan yerine SardunyaSultan diyeceğim ben size. ;)

Çok güzel bir yakıştırma, sanırım sevgili füsun hanım sardunya sultanı yakıştırmasını yapmıştı sağolsun.
Sevgiler.

türkansultan 16-05-2012 21:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi acemifüsun (Mesaj 965867)
Beğenmek ne kelime sevgili türkansultan:) Hepsi birbirinden güzel maşallah:) 461.ci mesajınızda ilk fotoğraftaki sakızlardan ben de fideledim, çok yoğun çiçeklenen bir tür, umarım benimkiler de sizin gibi açarlar:) Ellerinize sağlık, sevgiler.

Teşekkürler sevgili füsun hanım.
Evet dediğiniz sakız cinsi belediyenin yollara diktiği bol çiçeklenen türden,bende bir arkadaşın bahçesinden fide almıştım bayağı gürleştiler sizinkilerde bol,bolçiçeklenecektir merak etmeyin.

Sevgiler füsun hanım.

türkansultan 16-05-2012 21:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi redsonia (Mesaj 965894)
maşallah sayın türkan sultan toparlayabildikleriniz bunlarsa toparlayamadıklarınızı hayal bile edemiyorum... çok güzeller ellerinize sağlık...:))

Teşekkürler sevgili redsonia.

türkansultan 16-05-2012 21:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Dilek Sarıkaya (Mesaj 965899)
hepsi çok güzel türkansultan. ben de balkonlu eve geçince çiçek hevesim depreşti. Sizler kadar olmasa da bir şeyler yapmaya çalışıyorum. İnşallah bir gün benim de böyle çiçeklerim olur

Sevgili Dilek hanım azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz.İnşallah dediğiniz gibi bir gün benimkilerden daha güzel sardunyaların olacaktır bol çiçekli.

Sevgiler.

Sudenur 24-07-2012 01:42

Sevgili Türkansultan, sardunyalarınızı ve balkonunuzu epey özlettiniz, nerelerdesiniz? ;) Sevgiler.. :)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:55.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025