![]() |
Offf harikalar ...
|
Sevgili Livadi çok teşekkürler.
|
Ceylanlar müthiş ellerinize sağlık
|
Çiçekleriniz çok bakımlı ve sağlıklı görünüyor, güle güle büyütün.
|
Sevgili güngör çok teşekkür ediyor ve çaya bekliyorum.
|
Maşallah ne kadar güzel olmuş sardunyalarınız .Pastırma yazının keyfini çıkarıyorlar.
|
Teşekkürler sevgili hatice,havalar soğuyunca ne olur bilemeyiz.İnşallah hasarsız yaza çıkabiliriz sevgiler
|
ellerinize sağlık türkan hanım sardunyalarınız çok güzel :) benimkiler bu yıl hiç formunda değil vitamin olarak ne kullanıyorsunuz çok sağlıklı görünüyorlar şimdiden sağolun
|
Sevgili Can Dostum teşekkür ediyorum güzel yorumlarınıza,inanın hiç birşey kullanmıyorum.Yazın istanbulda çok nem vardı mümkün oldukça çok az suladım,nemden kök çürümesi olmasın diye bir kaç kayıpla atlattım.Ama kışa ne olur bilemem inşallah dondan koruyabilirsem bahara bol çiçek görürüz inşallah.Yaza sizinde çok sağlıklı çiçekleriniz olur umuyorum sevgiler.
|
çok sağolun iyi dilekleriniz içinde sevgiyle kalın
|
1 Eklenti(ler)
Pastırma yazını fırsat bilip coşan sardunyalarımın bugünkü hallerini,sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar.
|
1 Eklenti(ler)
devamı
|
1 Eklenti(ler)
Ne olur aç gözlülükle suçlamayın beni sardunyalar açtıkça paylaşmak istiyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Top sardunyam
|
1 Eklenti(ler)
Pembe olanı
|
1 Eklenti(ler)
Devamı
|
1 Eklenti(ler)
Tomurcukta olan
|
1 Eklenti(ler)
Kırmızı
|
1 Eklenti(ler)
Gül goncası gibi açan sakızım.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hiç öyle şey olur mu? Paylaştığınız için teşekkür ederim. Çok çok güzeller. |
Sevgili güngör en kısa zamanda inşallah,satı hanımda istanbulda olduğu bir dönemde olursa onuda görmüş olurum sevgiler.
|
Sevgili SDurul güzel yorumunuzdan dolayı teşekkür ederim.
|
Sardunyalarınızın renkelri harika.Hele koyu kırmızı olan çok hoşuma gidiyor.Gül goncası gibi olandan anneannemde var.Bahara çelik alırım belki ondan,yaa ne görsek istiyoruz.Ne olacak bunun sonu:)
|
Teşekkürler umutyolcusu evet biz bitki delileri,ne görsek ekmek istiyoruz buda güzel bir şey.Keşke bütün delilikler böyle olsa sevgiler.
|
Sayın Türkansultan çiçekleriniz çok güzel güle güle büyütün, bilhassa sardunyalara babam bayıldı :)
|
Alıntı:
Güngörle ayarlaya bilirsek o güzel sardunyaların arasında sizinle olmayı bende çok isterim. |
Sardunyaların coşmuş yine, çok güzeller. Bordo sakızın ayrı bir güzel , benim içinde seyret sevgili arkadaşım:)
|
Sayın türkansultan sayfanızı baştan sona bir solukta gezdim. Sonuç olarak; sardunyalarınız göreni hayran bırakacak güzellikte. Son eklediğiniz resimlerin kalitesi ise gelecek günlerde bize yaşatacağınız göz ziyafetinin bir göstergesi gibi. Sizede sardunyalarınıza da sağlık dilerim.
Saygılarımla... |
Benim sakız sardunyalarımı, eşim söküp attı:(((
Sizin sardunyaları izleyerek avunabilirmiyim:) Hepsi de çok güzel, ellerinize sağlık. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025