![]() |
devamı
|
1 Eklenti(ler)
Minyatür ceylanım
|
1 Eklenti(ler)
Bordo sakızım
|
1 Eklenti(ler)
devamı
|
1 Eklenti(ler)
geçen yıldan olan ceylanım bu sene biraz daha koyu açtılar
|
1 Eklenti(ler)
balkondan genel bir görüntü
|
gerçekten siz sardunyaların sultsanısınız.hepsi harika.ben sizden çok özenip bir sürü sardunya aldım.ancak onları uzun dikdörtgen saksılara aktarmam lazım.nasıl bir toprağa ekmeliyim?ve sulamayı alttan mı yapıyorsunuz ?
|
Sevgili armeria,seradan poşet içinde olan topraktan kullanıyorum,üzerinde sihirli toprak yazıyor.Sulamaya gelince iki veya üç günde bir azar,azar yapraklarına değdirmeden üstten suluyorum,kolay gelsin.
|
1 Eklenti(ler)
beyaz sardunyam
|
1 Eklenti(ler)
devamı
|
1 Eklenti(ler)
petunyam
|
1 Eklenti(ler)
pembe top sardunyam
|
1 Eklenti(ler)
devam
|
sayın türkansultan,bu fotoğrafları görünce en kısa zamanda şu sihirli topraktan almalıyım dedim.bahçe toprağı da ekleyecekmiyim?çok sordum ama ne yapayım?benim de böyle balkonum olsun istiyorum.tek kelimeyle maşallah
|
Sevgili Türkansultan sardunyalarınız bu yıl da çok güzel, ellerinize, yüreğinize sağlık:)
|
Sevgili armeria çok sormak ne kelime eğer yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.İsterseniz bahçe toprağıda ekleyebilirsiniz.
|
Sevgili acemifüsun çok teşekkür ederim.
|
Baharla balkonlar, bahçeler şenlendi .Sardunyalarınızın renkleri çok güzel
|
Sevgili Hhatice gerçekten her yer baharla birlikte şenlendi,ayrıca yorumların için çok teşekkürler.Aslında daha çok fotoğraf çektim fakat yüklemeye fırsatım olmadı malum çalışıyoruz en kısa zamanda yüklerim inşallah sevgiler
|
Sardunyalarınız ne kadar çok çiçeklenmişler Maşallah, ellerinize sağlık..
|
Çok teşekkürler sevgili CEBECİ.
|
Ellerinize sağlık hepsine maşallah.
|
çok eskiden babaannem yetiştiridi kırmızı sardunyaları . Kocaman yağ tenekelerinde uzaktan her gören merak ederdi. Şimdi ben bu görevi devraldım :)) ufacık camımın önü kırmızı beyaz sardunya ile kaplı. Sizin balkanuzu gördünkce her rengine bayılıyorum. herşey çok güzel görünüyor ellerinize sağlık.
|
Sevgili Türkansultan sardunyalar ceylanlar harika balkonun genel görünüşüne bayıldım elinize yüreginize saglık...
|
Ayy ne kadar güzel açmışlar onlar öyle maşaallah.
Geçen yıl çelik olarak diktiğim sakız sardunyamın hiç niyeti yok açmaya falan.Kapalı balkonda duruyor,terasa mı çıkarmalıyım acaba?Ne dersiniz? |
Sevgili arkadşlar hepiniz balkonuma hoş geldiniz.Yorumlrınız o kadar güzelki okudukça çok mutlu oluyorum sevgiler.
|
Maşallah nazar değmesin
Çiçekleriniz harika ellerinize emeğinize sağlık Balkonunuzda keyif dolu günler dilerim |
1 Eklenti(ler)
Çok sevdiğim sardunyalarımdan biri
|
1 Eklenti(ler)
camın önünden bir görünüm
|
1 Eklenti(ler)
devamı
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025