![]() |
1 Eklenti(ler)
devamı
|
1 Eklenti(ler)
rengi çok güzel olan sakızım
|
1 Eklenti(ler)
devamı
|
1 Eklenti(ler)
devam
|
1 Eklenti(ler)
devamı
|
1 Eklenti(ler)
Biraz fazla oldu galiba hadi size son bir fotoğraf daha.
|
Beklediğimiz ve özlediğimiz fotoğraflara sonunda kavuştuk.
Sultanıma yakışan bir balkon, yüreğine sağlık güzel arkadaşım. |
Canım arkadaşım güzel sözlerine teşekkür ederim.
Hava şartlarından dolayı sezonu biraz geç açtım galiba. Ve bu arada siteyede fazla zaman ayıramadım,yeni yeni görüyorum balkonlarınızı,sardunyalarınızı ve seni tebrik ediyorum dilaracım bu yıl sardunyalarınla beni geçeceğe benziyorsun.O kadar güzel ve bol çeşitliki imrendim doğrusu.Canım benim sağlıcakla kal. |
Sayın, Türkansultan, sayenizde, bilgisayarıma sardunya hastası babam ortak çıktı :( ne zaman yanına gitsem, açsana oğlum şu sardunyaları, yenileri gelmiş mi, diyor. ellerinize sağlık, çok güzeller.
|
Sayın ykolko gerçekten bu sardunya bir hastalık.Ayrıca beğenmeniz beni çok mutlu ediyor.
Babanıza saygılar,arada bir bilgisayarınıza el koymasına izin verin lütfen çünkü bende aynısını yapıp oğlumun bilgisayarını rehin alıyorum sevgiler. |
Harikalar yaratmışsınız balkonunuzda.Hayran kaldım hepsine,nasıl bir emektir,maşallah.Hepsi birbirinden güzel.Diktiğim çeiklerin arasında son yüklediğiniz ceylandan var sanırım benim de,umarım tutar ve sizinki gibi çoşarak güzelliğini sergiler:)
|
Sevgili loveflower gerçekten emek istiyor,sabah erken kalkıp işe gitmeden sulayıp temizleyip ****** bunun yanında sevgimide katarak bakımını yapıyorum.Onlarda bana bol bol çiçek açarak karşılığını veriyorlar.Ayrıca sardunya çabuk tutan bir çiçek,senin fidelerde tutup sizi sevindirecekler inşallah sevgiler.
|
Sardunyalarınız muhteşem küçük bir balkonda bu kadar güzellik yetiştirmek harika birşey. küçük balkonum var diye düşünenlere güzel bir örneksiniz:)
|
Sardunyalar ceylanlar harika görünüyor elinize saglık
|
Sevgili günebakan haklısınız küçük fakat bu çiçek sevgisi böyle bir şey.Evdekiler bana söylenip duruyor bize oturacak yer bırakmadın diyorlar eh gülü seven dikenine katlanır sevgiler.
|
Sevgili Periş çok teşekkürler.
|
1 Eklenti(ler)
beyaz sardunyam
|
1 Eklenti(ler)
bir tane daha
|
1 Eklenti(ler)
petunyam coşmuş durumda
|
1 Eklenti(ler)
minyatür ceylanımda bol bol çiçeklenmişken bir poz daha
|
Petunyalar ve minyatür sardunyanız harika bu kadar çiçeklenmesini nasıl sağlıyorsunuz. Türkan hanım:)
|
1 Eklenti(ler)
devamı
|
Sevgili günebakan özel bir şey yapmıyorum inanın sevgiden olsa gerek.
|
1 Eklenti(ler)
devamı
|
1 Eklenti(ler)
bunuda çok seviyorum
|
1 Eklenti(ler)
hadi son bir tane daha
|
sardunya
Alıntı:
|
sardunya
Alıntı:
|
Sevgili ağaçlık 55 yolayın diyorsunuz ama şimdi budama yapamam hepsi çiçekte.Son baharda eğer budama yaparsam belki olur sevgiler.
|
1 Eklenti(ler)
Askılı saksılardan bir poz
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025