![]() |
Sevgili mandalinci çok teşekkür ederim.
|
Balkonum
1 Eklenti(ler)
Bugün biraz fırsat bulmuşken bir kaç resim paylaşmak istedim.
Ceylanlarla merhaba diyelim şu an bol çiçeklenmişken. |
1 Eklenti(ler)
Bir tane daha.
|
1 Eklenti(ler)
Devam
|
1 Eklenti(ler)
Devamı
|
1 Eklenti(ler)
Sıkılmadıysanız biraz daha.
|
1 Eklenti(ler)
Devam
|
1 Eklenti(ler)
Bir tane daha
|
1 Eklenti(ler)
Eh bir tanede gül olsun bari
|
1 Eklenti(ler)
Kırmızı sakızım
|
1 Eklenti(ler)
Devam
|
1 Eklenti(ler)
Yeni ektiğim kedi tırnaklarım
|
1 Eklenti(ler)
Buda yavru minyatür ceylanım
|
1 Eklenti(ler)
Buda sonuncu fazla oldu kusura bakmayın
|
Türkan hanım bugün eklediğiniz sardunyalar harika doğrusu. hele 305 deki ceylan akıllara zarar. Keşke herkes bu fotoğrafı görmüş olsa.
Balkonunuz adeta Sardunya Cumhuriyeti. |
Sardunyalar sizin elinizden bir başka güzeller ellerinize sağlık...sevgilerimle...
|
Vildan hanımcım son yazdığınız sardunya Cumhuriyeti cümlesi beni çok güldürdü teşekkürler.
|
Sevgili bıcırık teşekkür ederim.
|
Allahım ne kadar güzeller maşallah sardunya cenneti ellerinize sağlık. Muhteşem görsel şölen olmuş.
|
Sn serkan bey güzel övgülerinizden dolayı çok teşekkür ederim saygılar.
|
1 Eklenti(ler)
Bu ceylanı unutmuşum verdiği poza bakarmısınız hanımefendinin.
|
Sayın Türkan Sultan,
Şu an balkonunuzu baştan aşağı dolaştım sayılırım. İlk başlarda gerçekten de yüklemiş olduğunuz fotoğraflar bab bas bağırıyorlar sanki. Türkan abla, biz bu değiliz. Mesajlarda da rastladım. Bir üyemiz dilerim çözünürlülüğü daha iyi olan birer makinemiz olur diyordu. 209 ncu mesajdan sonra fotoğraflar canlanmaya başlamış. Hele 324 üncü mesajdaki fotoğraf en şahanesi, en harikası. Sardunyalarınızla, ceylanlarınızla balkonun keyfini çıkarın. Ne mutlu size. Saygılarımla. |
Son fotoğrafdaki ceylana bayıldım :) O ne güzel bir ceylan, ne alımlı ne nazlı. Maşallah diyeyim ve öpeyim yanağından.
Sultanım, sardunyaların yine muhteşem. Ellerine, yüreğine sağlık. |
Alıntı:
|
Sevgili Türkan hanımcım sardunyalar ceylanlar bir harika Birol beye katılıyorum çiçeklerin engüzelini saklıyormuşsunuz çok tatlı maşallah...
|
Türkan hanım ellerinize sağlık maşallah pek güzeller valla çelik istiyorum ama **** nereden bulabilirim teşekkürler
|
İşte bu ceylan hepsinin güzelliğini örttü. Maşallah çok tatlı:)
|
Türkansultan bunlar gerçek olamaz inanmıyorum maşallah maşallah. Benim sardunyalara bunları göstermek lazım ki biraz utansında canlansınlar...Sevgilerimle..
|
Sevgili arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Hepiniz o kadar güzel yorumlar yapmışsınızki beni çok mutlu ettiniz teşekkürler. Son resimdeki ceylana gelince kardeşimin kızı evimizin neşesi hepinize sevgiler. |
Sevgili Türkan, ben senin sardunyaları, ceylanları, sakızları görene kadar benimde var sanıyordum, yanılmışım benim yokmuş, muhteşem bayıldım ellerin dert görmesin çok güzel bakmışsın sevgiler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025