![]() |
Bir sardunya cenneti varmış burada da haberim yokmuş. :eek:
Ne güzel rengarenk, cıvıl cıvıl! :) Hem balkonunuza hem de sardunyalara bir kere daha hayran oldum. ;) |
Ceylanların yanındaki ufak ve büyük ceylanlarınıza Allah ömür versin en tatlısı onlar.
Sizin attığınız başlığa göre benim başlık atarken "Benim zavallı cam önlerim ve balkonum" diye başlık atasım geldi. Cidden çok güzeller tebrik ederim. |
Sevgili satı.
O senin yüce gönüllülüğün okadar güzel bir bahçen varki benim bir kaç sardunyanın lafımı olur.Bende sizlerin bahçelerine hayranım o kadar çeşit varki cıvıl cıvıl sevgili arkadaşım sevgiyle kal.
|
Sevgili gilan.
Ne güzel yorum bunlar çok teşekkürler. |
Sevgili canannuman.
O yavru ceylan kardeşimin kızı. Güzel yorumlarınıza gelince lütfen çiçeklerinize haksızlık etmeyin.İnanıyorumki çok güzel çiçekleriniz vardır,isteyince insan en iyisini başarır. Çiçek yetiştirmek onları sevmek bir gönül işidir ne kadar sever ve bakarsan o kadar karşılığını görürsün sevgiler. |
Sevgili türkansultan sardunyalarınız her zamanki gibi muhteşem:) Evet en başta sevgi fakat, bu güzelleri bu kadar sağlıklı nasıl yetiştiriyorsunuz? Bu kadar yoğun çiçeklenmeyi nasıl sağlıyorsunuz? Ellerinize, yüreğinize sağlık:)
|
of Allahım of kendimi kaybettim sayenizde:eek:
|
http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1307893487
Türkan hanım sardunyalar sizi çoook seviyor ,ellerinize sağlık . Son resimdeki ceylan hepsinden güzel Allah uzun ömürler versin . |
Sevgili füsun özel bir şey yapmıyorum ama her gün kurumuş çiçeklerini,yapraklarını düzenli olarak temizlerim toprakları kurumadan su vermem,ayrıca güneş çok aldığı saatlerde güneşlik çekerim ehh birazda sevgi yeter herhalde sevgiler.
|
Sevgili yağmur kendini kaybetme senin sardunyalarının benim sardunyalardan aşağı kalır yanı yok maşallah sevgiler.
|
Sevgili serpil bende sardunyalarımı çok seviyorum aynı sizler gibi yorumların çok güzel teşekkürler.
Küçük ceylan yiyenim.Allah hepimizin yavrularına sağlıklı uzun ömür versin serpilcim sevgiyle kalın. |
Zamanında boşuna dememişler...
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yağmurcum bir laf var boynuz kulağı geçermiş.
Bir bakarsın dört sardunya olmuş ondört,yirmidört derken her yer dolmuş yeterki sen iste. Gül goncası gibi olan normal sakızlar gibi açıyor,yani ben onu daha açmadan çekmiştim gonca gibi değil tekrar paylaşırım vakit bulursam Sardunyaların çoğunu kendim yetiştirdim ceylanları bu sene hiç satın almadım hepsini çelikten yetiştirdim.Kalan birazınıda cevahir,koçtaştan aldım sevgiler. |
Sevgili Birol bey.
Hoş geldin balkonuma çok teşekkür ederim. |
4 Eklenti(ler)
Pembe ceylan,top sardunya,iki renkli sardunya ve japon gülüm.
|
5 Eklenti(ler)
Ayıp olmassa bir kaç tanede yapraktan yetiştirdiğim menekşelerimi paylaşmak istedim.
|
Maşallah çok güzel bir görüntü
|
Sevgili Türkansultan menekşeler harika görünüyor maşallah ellerinize saglık sevgiler...
|
Muhteşem...
|
Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler.
|
Menekşe ler yol yol olmuş , sankim menekşeler sultanlığınada göz diktim bu yol oraya gider der gibi ;). Çok sağlıklı pırıl pırıl görünüyorlar ellerine sağlık Türkan sultancığım
|
Sevgili serpil menekşe yetiştirmeye sevgili maki01 sayesinde başladım yani bir yıl bile olmadı kışın hepsini yapraktan yetiştirdim inşallah onlar kadar başarılı olurum serpilciğim sevgiler.
|
sultanlığınıza yakışan güzellikte, menekşeler harika, maşallah:eek:
|
Teşekkürler sevgili yağmur.
|
Sizin balkonunuzu gördükten sonra sardunyam var demeyeceğim, ellerinize sağlık.
Menekşelerinizi de güle güle büyütün, sevgiler. |
Sevgili Azelia Kara çok teşekkür ederim.
|
Ama ayıp oldu şimdi türkan hanım,renk renk bol çiçekli menekşeler öyle ulu orta gösterilir mi hiç,özenen olur,kıskanan olur:))
Ellerinize sağlık:) |
Sevgili umut yolcusu özenmene gerek yok birimizin çiçeği hepimizin çiçeği demektir sevgiler canım.
|
Balkonum
5 Eklenti(ler)
Arkadaşlar sardunyalarım sıcaktan etkilenmeden bol bol resimlerini çektim çektikten sonra geçmiş çiçeklerini,yapraklarını toparladım ve arkadaşımın verdiği gübreyle ilk defa gübreledim,sabah kalktığımda 45 kök sardunyam hepsi yanmış ve yerlerdeydi.
****** çok ağladım ve üzüldüm ama ne yapalım sağlık olsun.Bundan sonra asla ve asla gübre felan yok saten ilk ve son oldu. Yani arkadaşlar sözün kısası bu resimler bana hatıra kaldı yine bir kaç tane sardunya,gül aldım ama nafile seneye yeniden sardunyalara devam. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025