![]() |
Balkonum
5 Eklenti(ler)
Arkadaşlar biraz fazla olacak ama
|
Balkonum
5 Eklenti(ler)
Biraz daha
|
Balkonum
3 Eklenti(ler)
Son üç tane daha.
|
Sayın türkansultan,
Maşallah, tebrik ederim hepsi çok güzel, siz bu konuyu biliyorsunuz, daha nasıl olabilirki.. |
Sevgili türkan hanım,her yer rekn renk ellerine salık maşallah.
|
Canınız sağolsun, lütfen çok üzülmeyin. Eminim siz en kısa zamanda daha güzellerini yetiştireceksiniz. Aslında siz hiç gübre kullanmıyordunuz, olacağı varmış, bir anlık dalgınlık, üzücü neticeler veriyor. Tekrar geçmiş olsun, sevgiler.
|
Alıntı:
Evet canım yıllardır sardunya yetiştiririm ilk defa gübre kullandım başıma böyle bir şey geldi bir daha tövbe. Çok üzüldüm ama olan oldu yine sardunyaya devam.İnşallah yine aynı güzellikleri sizlerle paylaşmak nasip olur sevgiler. |
Alıntı:
Sağolun nevzat bey siz bir önceki sayfaya bakmadınız herhalde orada açıklama yapmıştım ne yazıki bu güzellikler artık yok ne yapalım sağlık olsun saygılar. |
Alıntı:
Sevim hanımcım ne yazıki artık sardunyalarım yok çok üzgünüm sevgiler. |
Nasıl yani ne oldu sardunyalarınıza ?
|
Türkan Hanım, kim olsa çok üzülürdü bu güzellikleri kaybedince. Hayranlıkla bakıyordum herkes gibi.
Şuna eminim ki siz o güzel sardunyaları yine aynı güzellikte yetiştirirsiniz. Bir de sardunyalarınızın bakımı için neler yapıyordunuz bilgi verebilir misiniz? Hangi toprak karışımı kullanıyorsunuz? Güzel sardunyalarınıza en yakın zamanda kavuşmanız dileğiyle. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgili hüsnüyusuf ****** çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok. Pes etmeden yine sardunyalara devam. Bakımına gelince hiç bir şey yapmıyordum hazır sardunya toprağı kullanıyordum ek hiç bir besin vermiyordum ilk defa gübre vermeye kalktım sonuç ortada halen şoktayım. |
Sevgili Türkansultan ben de üzüntümü belirtmeden duramayacağım, ama sizin canınız sağolsun, en güzel sardunyaları yine yetiştireceğinize balkonunuzun resimlerini gördükten sonra yürekten inanıyorum, sevgiler.
|
Alıntı:
Teşekkürler Azelia. Sizin gibi dostlardan,arkadaşlardan böyle destekleyici sözler duydukça üzüntüm biraz hafifliyor inşallah yeniden başarırım saygılar. |
Sevgili Türkan hanım çok üzüldüm daha güzellerini yetiştireceğinize inanıyorum ben çok geçmiş olsun sevgiler...
|
Sevgili türkansultan geçmiş olsun. Üzüldüm sardunyalarınıza. Arkadaşlar gerekeni söylemişler sağolsunlar. Bende sardunyalarımın fotoğraflarını çiçeklendikçe ekliyorum. Bu yıl sakızlarım güzel çiçek açtı. İstediğiniz olursa seve seve gönderirim lütfen üzülmeyin
|
Çok gemiş olsun türkan hanım,haberi duyunca şok oldum.Bu güzelliklerin yerine gelmesi zaman alacaktır ama yine de sabırla balkonunuzun şenleneceğine eminim.
Sardunya sultanlığını kimseye kaptırmazsınız yine siz bence. |
Alıntı:
Sağol sevgili periş. Dediğiniz gibi yeniden yetiştirmeye devam edeceğim inşallah çünkü sardunyaları çok seviyorum saygılar. |
Sayın türkansultan,
Canınız sağ olsun, eminim siz daha güzellerini kısa zamanda oluşturursunuz, demiştimya siz bu konuyu biliyorsunuz. Kolay gelsin, her şey gönlünüzce olsun. |
Alıntı:
Bukadar güzel dostların,arkadaşların mesajları benim üzüntümü bir nebzede olsa hafifletti.Kimsenin çiçeğine kıyamam almış kadar oldum düşünmeniz bile çok güzel sevim hanım saygılar. |
Alıntı:
Teşekkürler sevgili umutyolcusu. Siz değerli dostların mesajlarıyla biraz olsun teselli bulmaya çalışıyorum.İnşallah dediğiniz gibi zaman alsada yılmadan sardunyalara devam sevgiler. |
Alıntı:
İnşallah dediğiniz gibi eski balkonuma kavuşabilirim saygılar. |
merhabalar.ben hem yeni üyeyim hemde çiçek bakmaya yeni başladım.yeni taşındığım evde eski ev sahaibinin bıraktığı bir çiçek vardı.adının sardunya olduğunu internette araştırırken öğrendim.çünkü çiçekler hakkında hiç bilgim yok.o çiçekle başladım.daha önce gül yetiştirmeyi çok istedim ama her aldığımı soldurunca bu sevdadanda vazgeçtim.şimdi sardunya sayesinde tekrar başladım.fakat bakımı hakkında pek bilgim yok.benim geldiğimde balkondaydı ve toprağı çok kuruydu.toprağnı değiştirdim.şidi daha iyi.çok güneş görsün diye camın önüne koydum.ama pek canlı değil.beni aydınlatırmısınız bu konuda?
|
Sevgili ebrar nisa balkonuma hoşgeldiniz.
Sardunya hakında ne söyleyebilirimki sardunya başlı başına bir sevdadır.Yetiştirmeye bir başladınızmı bir daha bırakamassınız. Sardunya bakımı hakkında söyleyebileceğim iyi bir toprakla değiştirmeniz ve azar azar kurudukça su vermeniz.Bu yaz sıcaklarında fazla sularsanız kök çürümesine sebep olursunuz eğer iyi bakarsanız senenin yedi sekiz ayı çiçeklerini görürsünüz sevgiler ebrar nisa. |
ne yani su bakip da hayran oldugum sardunyalarin hepsi öldümü?
gec buldum erken kaybettim cok uzuldum ama saglik olsun siz var oldukca daha ne guzel cicekler yetistirirsiniz ins. |
Alıntı:
|
benimde bir çok sardunyam var ama sizinkilerle yarışamazlar bile.Benim balkonumun resimleri Bizim Bahçe forum.Nurayın balkonu.
ben de Çengelköyde oturuyorum.Sizin balkonununzu görmüş olsam kesin unutmazdım.çok güzeller. |
Alıntı:
Merhaba kadirin annesi. Ne yazık ki hepsini kaybettim o yüzden uzun zamandır siteye giremedim çünkü gördükçe üzülüyorum. Ama pes etmedim uzun zamandır yeni fideler ekerek toparlamaya çalışıyorum bahara inşallah sardunyalarla dolu bir balkonum olacak inşallah. Sevgiler. |
Alıntı:
Sevgili nuray. O minik kızımız benim yiyenim sardunyalara gelince çok güzellerdi ama hepsi resimlerde kaldı. İnşallah bahara kadar yine sardunyalarla dolu bir balkonum olacak. Sevgiler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025