![]() |
Türkan hanım,o balkonun karşıdındaki komşular çatlamıyor mu ayol.
|
Sevgili nuray hanımcım asıl keyfini onlar çıkartıyor ben çalıştığım için akşamdan,akşama görebiliyorum çiçeklerimi komşular sefasını sürüyor.
Sevgiler. |
Alıntı:
|
Arkadaşlar baharın gelmesini dört gözle bekliyorum.
Geçen yıl kaybettiğim sardunyalarımın hala üzüntüsünü yaşıyorum ama o günden beri ektiğim fideler ve aldığım sardunyalar balkona yaptığım seranın altında kışı geçiriyorlar. İnşallah baharda cıvıl cıvıl bir balkonla karşınızda olurum. |
merakla bekliyoruz,inşaallah daha da güzel bir balkon oluşturursunuz.
|
Teşekkürler sevgili nuray.
|
Sardunyaların bu kadar güzel görüntü oluşturacağını düşünmemiştim.Çok güzelmiş elinize sağlık
|
Alıntı:
|
Çooook güzel çiçekler ..Bende istiyorum.
|
Sevgili oskar.
Beğenmeniz güzel fakat fide verecek kadar çiçeklerim büyümedi.Çünkü hepsi yavru geçen yıl bir talihsizlik hepsini kaybettim yeniden toparlamaya çalışıyorum inşallah başarılı olurum sevgiler. |
Sardunyalarım.
5 Eklenti(ler)
Kışı balkonuma yaptığım mini serada geçiren sardunyalarım.
|
Devamı
3 Eklenti(ler)
Birkaç tane daha.
|
Devamı.
2 Eklenti(ler)
Şubat ayında üzeri tomurcuk dolu ceylanım.
Ve bir kaç yavru. |
Yürekten kutluyorum seni, sevgili arkadaşım. Sultana yaraşır bir balkon ve sardunyalarla buluşuyoruz yine...
|
Sevgili türkansultan;
Sizin sardunyalara baktıkça içim açılıyor. O saksıların birine gelip oturasım var çok canlılar. Elleriniz dert görmesin çiçekleriniz hiç solmasın. |
Sevgili Türkansultan,
Sardunya cenneti yaratmışsınız maşallah. Kış günlerindeki görüntü böyle ise, baharda siizn balkon nasıl olacak tahmin bile edemiyorum. Muhteşem ve çok sağlıklı ellerinize saglık Selam ve sevgilerimle Asu |
Alıntı:
Evet canım çok çabaladım inşallah bahara daha güzel olurlar sevgiler. |
Alıntı:
Sevgili fatma sunay. Buyur gel başımın üzerinde yeriniz var sevgiler. |
Alıntı:
Sevgili manolya. Bahara dahada güzel olacaklar inşallah buyurun çayımızı sardunyalar arasında yudumlamaya sevgiler. |
Alıntı:
Çok teşekkürler sevgili sakagun. |
maaşallah maaşallah bu kış mevsiminde mis gibi açmışlar ne güzel, yeni resimlerini bekliyorum.
|
Alıntı:
|
Sayın Türkansultan; 13.sayfadaki sardunyalarla dolu dolu balkonu görünce "Aman Allahım..!" dedim inanın... Maaşallah, çok imrendim çok. Sağlıcakla keyfini sürmenizi dilerim.
Sanırım sardunyalarınızın sırrını çözmek için sık sık uğrayacağım.;) |
Şubatta ceylana tomurcuk açtırdınız ya diyecek lafım yok.Var var sardunya aşkı.
|
Alıntı:
Evet ya bende inanamadım serada ılık ortamda bahar geldi sannettiler herhalde sevgiler. |
Maşaallah diyorum başka birşey demiyorum.
|
Alıntı:
Çok teşekkkür ederim. |
Merhaba arkadaşar.
5 Eklenti(ler)
Arkadaşlar benim ceylanlar ve sardunyalar baharı erken getirdiler.Ceylanlarım ilk çiçeklerini göstermişken sizlerle paylaşmak istedim
|
Sardunyalarım.
5 Eklenti(ler)
Bugün resimlerini çektiğim bir kaç sardunyam.
|
Bende bir sardunya sever olarak sizi gerçekten tebrik ediyorum.Hepsi harika. Sizinkileri gördükten sonra sanırım yarın gidip sardunyalarıma biraz daha ekeleme yapıcam:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025