![]() |
1 Eklenti(ler)
devamı
|
1 Eklenti(ler)
devamı
|
1 Eklenti(ler)
top sardunyam yeniden açmaya başladı ,bir süredir açmıyorlardı,açınca dayanamıyorum sizlerle paylaşmak istiyorum .İnşallah bana aç gözlü demiyorsunuzdur.
|
1 Eklenti(ler)
devam
|
1 Eklenti(ler)
balkonumun şu anki son görüntüsü, çiçeklerim bol bol açmışken paylaşmak istedim .Bir müddet sonra bu güzellikler kalmayabilir ,malum zamanı geçiyor ,çiçekleri olur ama şimdiki gibi olmaz ,bu yüzden biraz aç gözlülük yapıyorum .Kusura bakmıyosunuzdur inşallah.
|
Türhan hanım fotoğraf eklemek için beklediğinize değmiş. Ne güzel rengarenk, cıvıl cıvıl bir balkon. İçim açıldı doğrusu.;)
|
Faruk bey güzel sözlerinize çok teşekkür ederim.Bu çiçek sevgisi öyle bir hastalıkki,açan her çiçeği paylaşmak istiyorsun .İnanın çiçeklerle uğraşmak bana huzur veriyor.
|
1 Eklenti(ler)
Sizlere arka balkonumda kombinin üzerine yuva yapan kumrunun yavrularından iki kare resim.
|
1 Eklenti(ler)
buda ikincisi balkon kuşsuz olmaz.
|
bu güzellikleri paylaştığınız içi teşekkürler sardunya sultanı türkansultan:)
|
Teşekkürler sevgili hüzün sizlerin bahçeleri kadar bol çeşitlerimiz olmasada ,balkondaki çiçeklerimizle yetinmeye çalışıyoruz.
|
Sizin kumrularınız çok uslu görünüyorlar Türkan hanım. Ama ben kumrulardan bu sene çok çektim ve halen çekmekteyim. Kaktüs ve sukkulentlerimi tahrip etmeye devam ediyorlar.:(
|
Çok geçmiş ölsun sevgili Faruk.Ama ne yazıkki kumrulara birşey yapamayız bizler çiçekleri sevdiğimiz kadar ,doğayı ve kuşlarıda seviyoruz.Allah kolaylık versin sevgiler.
|
Kumrularınız çok güzel sevgili türkansultan, ben de çok seviyorum balkonu mesken tutmalarını:)
Benim de bundan önce oturduğum evin balkonunda kumru ailem vardı. Şimdiki balkonlarıma alışamadılar. Su ve ekmek koyuyorum gelip yerleşsinler diye ama balkon kapısına yaklaştığım anda kaçıyorlar. Kumru adı çok yakışıyor onlara, bugüne kadar balkona tek başına gelen kumru hiç görmedim, hep çift olarak geziyorlar sanki... |
Çok doğru söylüyorsunuz sevgili maki.Gerçekten hep çift geliyorlar ,geçen yıda kombimi üstünde yuva yapmışlardı ,kombi bozulduğu için,tamirci yaptığında kumruları oradan almıştık.İki tane yavru vardı,sonra yerine koyduk ama anneleri bir daha gelmedi ben kendim sıvı şeylerle beslemeye çalıştım ama öldüler .Onun için çok üzülmüştüm bu sene oraya kendim yuva yaptım ,iki yavru daha oldu resimdekiler.Ve dün uçtular sevindim ,ben şimdi yuvalarını hiç bozmuyorum ,çünkü alıştılar yine geleceklerinden eminim.kusura bakmayın fazla uzattım ,buda ayrı bir sevgi sevgili makicim.
|
Geçen yıl benim terasımda da birkaç nesil yetişti.
Bu yıl nedense hep geliyorlar, buğdayı yiyip, suyu içiyor ve gidiyorlar, hiç yumurtlamadılar. Ve çiçeklerime de hiç zarar vermiyorlar. Alıntı:
|
Türkan Hanım sardunyalarınız harika, bu güzellikleri ile gülü de ortancayı da aratmazlar sanki.
|
Kalp kalbe karşıdır diye buna denir herhalde,az önce balkonunuzu gezip ,bi türlü geliştiremediğim sardunya larım için öneri almalıyım derken birde baktım .Türkan hanım balkonuma ziyarete gelmiş .Teşekkür ederim
Bu vesileyle soru sormam daha kolaylaştı ,sakız sardunya yı (duymasın öteki sardunyalar ım) daha çok seviyorum ama bi türlü serpilip gelişemediler benim gibi aceminin elinde önerilierinizi bekliyorum sevgiler |
Sevgili Vildan Sönmez öncelikle balkonuma hoş geldiniz.Kumruların kuluçkalama dönemi geldiğinde,yuva yapacak yer ararlar.Madem balkonuna alışkınlar mutlaka yumurta yaparlar sizde torunlarınızı görürsünüz tabi bu işin şakası ,alınmadınız değilmi.gelelim çiçeklere sizin dediğiniz gibi gülü ve ortancayı aratmadıklarına ,o sizin hoşgörünüz .Aslında çok isterim ama malum balkonum fazla büyük değil .Ama seneye bir gül muhakkak edineceğim .Kusura bakmayın fazla uzattım ,sevgili vildan sağlıcakla kalın.
|
Sevgili serpil hoş geldin balkonuma.Sakızlarla ilgili öneri sormuşsunuz ama benim ne haddime ,o kadar bilgili arkadaşlar varki sitede .İnşallah yardımcı olurlar ,ayrıca bu kadar beğenmeniz sardunyalarımı beni çok mutlu etti.yanlız şöyle söyleyebilirim,ben hergün çiçeklerin kuru dallarını kurumuş çiçeklerini mutlaka alırım,sulamayı toprakları kurumaya yakın veririm ,parmağımla toprağı kontrol ederim,eğer kurumuşsa sularım.Fazla su kök çürümesi yapar ,inanın başka bir şey yapmıyorum ,****** sevgimizi veriyoruz .Bol bol çiçekli sakızların olur inşallah sevgili serpil sağlıcakla kal.
|
Türkan hanim, cicekleriniz muhtesem görünüyor masallah...
Kumrularda ayri güzel:) |
Çok teşekkür ederim sevgili madre.Eğer beğendiyseniz ne mutlu bana.
|
Sayın türkansultan siz resim eklemeye devam ettikçe merakla sizi izlemeye devam ederiz.Hiç çekinmeyin.Kumrular da pek güzelmiş.Ama öncekilerin ölmesine çok üzüldüm.İşte bu yüzden hiç gelmeyip bizleri zor durumda bırakmasalar daha iyi galiba.
|
Çok haklısınız sevgili umutyolcusu. Kumruların gelmemesi dediğiniz gibi ama,ne yazıkki bizlere sormuyorlar canları istediği yere yuva yapabiliyorlar ,ne güzel değilmi .Birde üzücü sonuçlar olmasa seve seve bakarız.Gelelim çiçeklere sizlerinki kadar güzel olmasada bir şeyler yapmaya çalışıyorum .Onlarla uğraşmak hergün birinin açtığını görmek beni çok mutlu ediyor ,eminimki sizler içinde aynıdır .Sağlıcakla kalın sevgili umutyolcusu.
|
Sardunyalarında sorun yaşamana üzüldüm güzel arkadaşım. Umarım en kısa sürede beyaz sineklerden kurtulursun.
Ben sitede tartışmalara neden olan ve başlığı kapatılan henüz tescil almamış bir ürünü kullanıyorum , bence oldukca başarılı. Yeni bir tartışmaya neden olmamak için açıklama yapmak istemedim. Sorunu çözemezsen elimdeki deneme ürününden gönderebilirim. Sevgiler. |
Canım benim o kadar samimimisinki seni hiç görmeden tanıyo gibiyim.Eğer sorunu çözemessem ,özelden yazıp ürünün adını öğrenirim.Birde keşke mümkünmü bilmiyorum ,özele resim koyabiliyormuyuz sizi görmeyi çok isterdim.Bazı arkadaşlar bazı bölümlere kendi resimlerini yüklemişler,sizi tanımayı çok istiyorum sevgili dilara.
|
Teşekkürler sevgli Türkansultan, duygularımız karşılıklı . Belli mi olur, belki yollarımız kesişir bir yerlerde :)
|
Asıl ben teşekkür ederim sevgili maki,mesajıma duyarsız kalmadığınız için.İnşallah belki bir gün yollarımız kesişir ,dediginiz gibi .Benim kalbi güzel arkadaşım.
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar yeniden açan bordo sakızımı sizlerle paylaşmak istedim.
|
1 Eklenti(ler)
Devamı.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025