![]() |
1 Eklenti(ler)
kırmızı beyaz sakızım
|
1 Eklenti(ler)
arkadaşlar resimleri ceptelefonumdan çektiğim için, biraz soluk çıkıyorlar
lila sakızım |
1 Eklenti(ler)
petunyalarım
|
1 Eklenti(ler)
petunyaların devamı
|
1 Eklenti(ler)
pempe sakızım
|
1 Eklenti(ler)
devamı
|
çok teşekkürler sevgili sevim4 daha iyileri sizin olur inşallah
|
Hepsi çok sağlıklı görünüyor. Ellerinize sağlık..
|
Sağlıkla büyütün ellerinize sağlık.
|
1 Eklenti(ler)
devamı
|
çok teşekkür ederim arkadaşlar
|
Sevgili Türkansultan, hem çiçeklerinize bayıldım hem de balkonuzun tertip düzenine. Sardunyalar harika görünüyorlar. Ceylanlar bir içim su. Doya doya seyredin, sefasını sürün :)
|
sevgili züleyha güzel dilekleriniz için çok teşekkürler keşke gelipte bir çayımı içebilseniz daha güzelleri sizin olur inşallah
|
1 Eklenti(ler)
devamı
|
Cam önündeki saksı düzeniniz çok güzel olmuş elinize sağlık.
Çiçekleriniz de çok bakımlı ve sağlıklı görünüyor, güle güle büyütün. |
sevgili hozat çok teşekkürler
|
çok güzeller emeğinize sağlık
|
Sayın Türkansultan ,ceylanlarınız gerçek mi:p
Çiçeklerinizin özellikle ceylanlarınızın Maşallahı var...Ellerinize sağlık... |
Sevgili turkansultan hoşgeldiniz. Kış mevsiminin sardunya mağduru olarak parmak ısırdım sardunyalarınıza bakarken. Çok sağlıklılar, çok bakımlılar. Belliki seviliyorlar:) Ellerinize, emeklerinize sağlık:)
|
Hiç bu kadar çok çiçekli sardunya görmedim desem yalan olmaz,41 kere maşallahhhh :)
|
sevgili arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.ben çiçeklerimi çok seviyorum ,ve onlara çocuklarım gibi bakıyorum.onlarda bana bol çiçek vererek ,mutlu ediyorlar.
|
1 Eklenti(ler)
sardunyalarım
|
1 Eklenti(ler)
balkonuma yeni katılan sakızlarım
|
Sevgili Türkansultan sakızlarınıza hayran olmamak elde değil güle güle büyütün,askılı saksılarda ayrı bir güzeller...
|
sevgili nazlı hilal çok teşekkür ederim elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum .daha güzelleri sizin olur inşallah sevgiyle kalın.
|
1 Eklenti(ler)
ceylanların yanında kücük bir ceylan.....
|
1 Eklenti(ler)
kırmızı sardunyam...
|
1 Eklenti(ler)
pembe sakızım
|
Sanki sardunya koleksiyonu yapmışsınız.Her renk var maşaallah.Küçük ceylanıda öpesim geldi.Bizim yerimize de sevin onu.
|
sevgili umutyolcusu koleksiyon yapmamıza ,daha çok çeşit ister. Elimde olanlarla yetinmeye çalışıyorum .Bazı arkadaşlarda deyişik yapraklıları gördüm ,keşke onlardan bulabilsem .Küçük ceylanda komşumuzun arada bir mıncıklıyoruz ,sizin yerinizede mıncıklarım ,sağlıkla kalın
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025