![]() |
1 Eklenti(ler)
Kırmızı top sardunya
|
1 Eklenti(ler)
Devamı
|
Sardunyalarıyla döndü güzel arkadaşım:) Hepsi çok güzel, yüreğine sağlık.
Ben katmerli sakızlarımının hepsini kaybettim. Yarın Real'e gidebilirsem kasımpatı alıp dikecem saksılarına. Boş kalmaları pek hüzünlü oluyor :) Lütfen sık sık fotoğraf ekle, özlem gidereyim :) |
Canım benim önceki kadar olmasada ara ara açıyorlar,evet artık sonbahara doğru gidiyoruz,bundan sonra önceki güzellikleri bulmak biraz zor,artık önümüzdeki bahara inşallah.Yinede ara ara açarlarsa ****** paylaşırım canım dilaracım.
|
Alıntı:
|
Sevgili satı Uğurtan,ara ara bahçenizi ziyaret ediyorum,sizinkiler kadar güzel olmasada yetiştirmeye çalışıyorum.Ayrıca beyenmenize çok sevindim teşekkürler.
|
Türkan hanim sardunyalarinizin hepsi birbirinden güzel. Ne kadar cok cicek cesidi yetistirirsek yetistirelim sardunyanin bahcelere ve balkonlara kattigi renk tartisilmaz. Sevgiyle kalin.
|
Sevgili çiçeksever70 çok haklısınız sardunya bir başka güzel oluyor,isterdimki daha çok çeşit yetiştireyim ama,yerimiz kısıtlı balkonlarda bu kadar oluyor.Sizlerin gibi bahçelerimiz yok.Bu arada sizin bahçenizin hastasıyım o kadar güzelki gezindikçe içim açılıyor emeklerinize sağlık.
|
sardunya sultanı türkansultan , elimdeki sakız sardunyam yaklaşık 60-70 cm oldu onu çeliklere ayırıp sarkan saksıya dikmeyi düşünüyorum , sizce mevsi uygun mu biraz daha havaların serinlemesini beklemeliyi miyim,
sardunyalarınız her zamankigibi harika ve iç açıcı ve heveslendirici görünüyorlar...... |
Teşekkürler sevgili hüzün,aslında serin havaların fidelemek için daha doğru olduğunu düşünüyorum ama ben yaz boyu kenarlarından kırıp kırıp ekiyorum,inanın son eklediğim sakız sardunya resmi yaklaşık 2 veya 3 ay önce ekmiştim,o sıcaklara rağmen çiçek bile açtılar,bir kaçtaneside açmak üzere tomurcukta.Bence ekebilirsiniz inşallah önümüzdeki bahara hepimizin bol ve sağlıklı sardunyaları olur,sevgiyle kal.
|
Balkonumun şimdiki hali
1 Eklenti(ler)
Bir süredir siteye giremedim fırsat bulmuşken eskisi kadar güzel olmasada,şimdiki halini sizlerle paylaşmak istedim
|
1 Eklenti(ler)
Artık çiçekleri fazla yok malum sonbahar.
|
Bu arada çoğu sardunyamıda yazın nemden kaybettim.
|
1 Eklenti(ler)
Devamı arkadaşlar.
|
Sevgili Türkansultan, sardunyalarınız çok güzeller. Ellerinize sağlık.
|
1 Eklenti(ler)
devamı
|
1 Eklenti(ler)
devam
|
1 Eklenti(ler)
Kırmızı sardunyam çok güzel açmış durumda.
|
1 Eklenti(ler)
Devamı
|
1 Eklenti(ler)
Camın önünden bir görünüm.
|
1 Eklenti(ler)
Ceylanım bu ayda bile bitanede olsa çiçek açarak beni sevindirdi
|
1 Eklenti(ler)
Yazın fidelediğim pembe sardunyam açtı
|
1 Eklenti(ler)
Devamı
|
1 Eklenti(ler)
Bordo sakızım
|
1 Eklenti(ler)
devamı
|
1 Eklenti(ler)
Devamı
|
1 Eklenti(ler)
Bu sardunyamın çiçeği yok ama yaprakları hala o kadar güzelki.
|
Sevgili SDurul çok teşekkürler
|
Seni ve güzel sardunyalarını özlemişim :) Yüreğine sağlık...
|
Teşekkürler canım arkadaşım bende seni çok özledim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025