![]() |
Sardunyalarım.
5 Eklenti(ler)
Bir kaç tane daha.
|
Muhteşem sardunyalarınız baharı getirmişler harika görünüyorlar Türkan hanım:)
|
Alıntı:
Syg.lar... |
Alıntı:
Henüz balkonumu düzenleyemedim sardunyalarımın hepsi geçen yaz kaybettikten sonra ektiğim sardunyalar.Balkouma yaptığım mini sera sayesinde kayıpsız olarak baharı karşıladık inşallah bir kaç aya kadar iyice serpilmiş olurlar. Ayrıca fotoğraflar net değil çünkü yiyenim tekirdağda okuyor fotoğraf makinamı götürdüğü için cep telefonundan çektim. Sevgiler. |
Alıntı:
Sevgili beka. Özel bir bakım yapmıyorum ayrıca geçen yaz sardunyalarımla birlikte beyaz gülümüde kaybettim. Sevgiler. |
Sevgili türkansultan,sardunyalar harika bayıldım ellerine sağlık.
|
Türkan Hanım size daha önce de sardunyaların sultanı demiştim değil mi ?
Hepsi de ne kadar keyifli maşallah... |
Alıntı:
Sevgili vildan hanım. Onca kayıptan sonra yeni yeni toparlamaya çalışıyorum.İnşallah eski haline getirebilirim sevgiler. |
Alıntı:
|
Maşallah ne kadar keyifli sardunyalar. Bu gün kendime bir kaç tane daha sardunya alacağım. Vallahi kıskandım maşallah allah nazardan korusun sardunyaların sultanı hanımefendi ellerinize sağlık. sevgiyle kalın.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sn serkan bey. Sardunyalar gerçekten çok keyifli bir o kadarda vefalı çiçeklerdir.Ayrıca kıskanmanıza gerek yok eminimki aldığınız ve yetiştirdiğiniz sardunyalar bol bol çiçeklenerek aynı keyifi size yaşatacaklardır saygılar. |
Türkan hanım tüm balkonları ve terasları gezdim ve gördüğüm kadarıyla sardunya konusunda sizin tecrübelerinize güvenebilirim. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Benim balkonum sabah 10 dan akşam 5 e kadar direk güneş alıyor sizce burada sardunya yetiştirme şansım var mı?
|
Maşallah sevgili türkansultan, yine eskisi gibi güzelliklerinizle gözlerimizi bayram ettirdiniz.
|
Alıntı:
****** var benim balkonumda aynı saatlerde güneş alıyor.Sardunya güneşi seven bir çiçek ama yazın en sıcak dönemlerinde ben bakona güneşlik geriyorum birazda olsa korumaya çalışıyorum sevgiler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sizin balkonun sardunyalarına hayranım ,ellerinize sağlık,süper görünüyorlar.
Yeni güzellikler bakliyoruz ,selamlar. |
Alıntı:
|
Sardunyalarım.
5 Eklenti(ler)
Çoğu tomurcukta olan sardunyalarım.
|
çok beyendim yaaa bende heves ettim gördükçe eşim saksı aldı geçen hafta bende araştıraım ne dikebilirim diye bakip dedim bu siteyle karşılaştım çok beyendim hemen üye oldum çiçeklerle daha önce hiç uğraşmadım şimdi beni kocaaaaman bi heves sardı bende istiyorum ama hiç bir bilgim yok :((
|
Maşallah ne kadar güzel gelişip açmaya başlamışlar balkonunuz çokmu güneş görüyor acaba Türkan hanım Benim sardunyalarım da daha tomurcuk falan yok çünkü.
|
Alıntı:
Balkonum sabah 10 akşam 5 arası ğüneş alıyor ama benim sardunyalar ocak ayından beri tomurcuklandı ve çiçek açmaya başladı.Nedeni onlara küçük bir sardunya evi yaptım yani sera onlarda baharı erken getirdiler. |
Benimkiler de kapalı balkonda ama demekki sardunyalar sizi daha çok seviyorlar. Maşallah:)
|
Elinize sağlık, çok, çook güzeller.
|
Maşallah,hepsi çok güzel,sardunyalar babamın en sevdiği çiçekler,sayfanızı mutlaka onunlada gezeceğiz :)
|
Bir sardunyasever olarak sizi tebrik ediyorum, bizimle de paylastığınız için teşekkurler. Sardunyalarınıza da maaşallah, şahaneler. İleride size bakımla ilgili şeyler sormak isterim, benimkiler biraz cılız gibi.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Biliyorsunuz geçen yaz sardunyalarımı kaybetmiştim yeni yeni toparlamaya çalışıyorum.İnşallah eski formunu yakalarım ayrıca babanıza saygılar. |
Alıntı:
Öncelikle balkonuma hoş geldiniz.Beğendiğiniz içinde çok teşekkürler sardunyalarla ilgili sorularınıza elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025