agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   Türkansultan / Balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/21178.htm)

türkansultan 31-03-2012 21:12

Sardunyalarım.

5 Eklenti(ler)
Bir kaç tane daha.

günebakan 31-03-2012 22:20

Muhteşem sardunyalarınız baharı getirmişler harika görünüyorlar Türkan hanım:)

beka 31-03-2012 22:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi türkansultan (Mesaj 938361)
Bir kaç tane daha.

Bu sitede hergün yeni bir güzel köşe keşfediyorum. Sardunyalarınız çok güzel. Arada beyaz gülünüzü gördüm çok sağlıklı idi. Sardunyalar için özel bir bakım yapmadığınızı okudum, gül için özel bir bakım yapıyor musunuz? :D

Syg.lar...

türkansultan 31-03-2012 23:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 938392)
Muhteşem sardunyalarınız baharı getirmişler harika görünüyorlar Türkan hanım:)

Sevgili günebakan.

Henüz balkonumu düzenleyemedim sardunyalarımın hepsi geçen yaz kaybettikten sonra ektiğim sardunyalar.Balkouma yaptığım mini sera sayesinde kayıpsız olarak baharı karşıladık inşallah bir kaç aya kadar iyice serpilmiş olurlar.

Ayrıca fotoğraflar net değil çünkü yiyenim tekirdağda okuyor fotoğraf makinamı götürdüğü için cep telefonundan çektim.

Sevgiler.

türkansultan 31-03-2012 23:16

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi beka (Mesaj 938393)
Bu sitede hergün yeni bir güzel köşe keşfediyorum. Sardunyalarınız çok güzel. Arada beyaz gülünüzü gördüm çok sağlıklı idi. Sardunyalar için özel bir bakım yapmadığınızı okudum, gül için özel bir bakım yapıyor musunuz? :D

Syg.lar...

Sevgili beka.
Özel bir bakım yapmıyorum ayrıca geçen yaz sardunyalarımla birlikte beyaz gülümüde kaybettim.

Sevgiler.

sevim4 01-04-2012 11:57

Sevgili türkansultan,sardunyalar harika bayıldım ellerine sağlık.

Vildan Sönmez 01-04-2012 23:18

Türkan Hanım size daha önce de sardunyaların sultanı demiştim değil mi ?
Hepsi de ne kadar keyifli maşallah...

türkansultan 02-04-2012 19:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez (Mesaj 938928)
Türkan Hanım size daha önce de sardunyaların sultanı demiştim değil mi ?
Hepsi de ne kadar keyifli maşallah...

Sevgili vildan hanım.

Onca kayıptan sonra yeni yeni toparlamaya çalışıyorum.İnşallah eski haline getirebilirim sevgiler.

beka 02-04-2012 20:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi türkansultan (Mesaj 938426)
Sevgili beka.
Özel bir bakım yapmıyorum ayrıca geçen yaz sardunyalarımla birlikte beyaz gülümüde kaybettim.

Sevgiler.

Çok üzüldüm. Aşırı sıcaklardan mı?

serkan_istanbul 03-04-2012 08:38

Maşallah ne kadar keyifli sardunyalar. Bu gün kendime bir kaç tane daha sardunya alacağım. Vallahi kıskandım maşallah allah nazardan korusun sardunyaların sultanı hanımefendi ellerinize sağlık. sevgiyle kalın.

türkansultan 03-04-2012 20:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi beka (Mesaj 939402)
Çok üzüldüm. Aşırı sıcaklardan mı?

Sıcaklardan değil ilk defa kullandığım gübre yüzünden hepsi yandı.Yeni yeni toparlamaya çalışıyorum.

türkansultan 03-04-2012 20:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi serkan_istanbul (Mesaj 939677)
Maşallah ne kadar keyifli sardunyalar. Bu gün kendime bir kaç tane daha sardunya alacağım. Vallahi kıskandım maşallah allah nazardan korusun sardunyaların sultanı hanımefendi ellerinize sağlık. sevgiyle kalın.

Sn serkan bey.

Sardunyalar gerçekten çok keyifli bir o kadarda vefalı çiçeklerdir.Ayrıca kıskanmanıza gerek yok eminimki aldığınız ve yetiştirdiğiniz sardunyalar bol bol çiçeklenerek aynı keyifi size yaşatacaklardır saygılar.

elifnaz 03-04-2012 22:19

Türkan hanım tüm balkonları ve terasları gezdim ve gördüğüm kadarıyla sardunya konusunda sizin tecrübelerinize güvenebilirim. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Benim balkonum sabah 10 dan akşam 5 e kadar direk güneş alıyor sizce burada sardunya yetiştirme şansım var mı?

loveflower 04-04-2012 19:24

Maşallah sevgili türkansultan, yine eskisi gibi güzelliklerinizle gözlerimizi bayram ettirdiniz.

türkansultan 07-04-2012 17:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi elifnaz (Mesaj 940199)
Türkan hanım tüm balkonları ve terasları gezdim ve gördüğüm kadarıyla sardunya konusunda sizin tecrübelerinize güvenebilirim. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Benim balkonum sabah 10 dan akşam 5 e kadar direk güneş alıyor sizce burada sardunya yetiştirme şansım var mı?

Sevgili elifnaz.
****** var benim balkonumda aynı saatlerde güneş alıyor.Sardunya güneşi seven bir çiçek ama yazın en sıcak dönemlerinde ben bakona güneşlik geriyorum birazda olsa korumaya çalışıyorum sevgiler.

türkansultan 07-04-2012 17:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveflower (Mesaj 940768)
Maşallah sevgili türkansultan, yine eskisi gibi güzelliklerinizle gözlerimizi bayram ettirdiniz.

Sevgili loveflower tam eskisi gibi olmasada toparlamaya çalışıyorum.Sardunyaların çoğu tomurcukta açınca daha güzel olacaklar sevgiler.

elifnaz 07-04-2012 20:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi türkansultan (Mesaj 942475)
Sevgili elifnaz.
****** var benim balkonumda aynı saatlerde güneş alıyor.Sardunya güneşi seven bir çiçek ama yazın en sıcak dönemlerinde ben bakona güneşlik geriyorum birazda olsa korumaya çalışıyorum sevgiler.

Çok teşekkür ederim.Umarım sardunyalarıma sizinkiler gibi bakabilirim.

nardane 08-04-2012 00:02

Sizin balkonun sardunyalarına hayranım ,ellerinize sağlık,süper görünüyorlar.
Yeni güzellikler bakliyoruz ,selamlar.

türkansultan 08-04-2012 00:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nardane (Mesaj 942662)
Sizin balkonun sardunyalarına hayranım ,ellerinize sağlık,süper görünüyorlar.
Yeni güzellikler bakliyoruz ,selamlar.

Çok teşekkür ederim sevgili nardane.

türkansultan 08-04-2012 00:11

Sardunyalarım.

5 Eklenti(ler)
Çoğu tomurcukta olan sardunyalarım.

zeyneperva 08-04-2012 10:24

çok beyendim yaaa bende heves ettim gördükçe eşim saksı aldı geçen hafta bende araştıraım ne dikebilirim diye bakip dedim bu siteyle karşılaştım çok beyendim hemen üye oldum çiçeklerle daha önce hiç uğraşmadım şimdi beni kocaaaaman bi heves sardı bende istiyorum ama hiç bir bilgim yok :((

günebakan 09-04-2012 16:17

Maşallah ne kadar güzel gelişip açmaya başlamışlar balkonunuz çokmu güneş görüyor acaba Türkan hanım Benim sardunyalarım da daha tomurcuk falan yok çünkü.

türkansultan 09-04-2012 19:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 943508)
Maşallah ne kadar güzel gelişip açmaya başlamışlar balkonunuz çokmu güneş görüyor acaba Türkan hanım Benim sardunyalarım da daha tomurcuk falan yok çünkü.

Sevgili günebakan.
Balkonum sabah 10 akşam 5 arası ğüneş alıyor ama benim sardunyalar ocak ayından beri tomurcuklandı ve çiçek açmaya başladı.Nedeni onlara küçük bir sardunya evi yaptım yani sera onlarda baharı erken getirdiler.

günebakan 09-04-2012 20:28

Benimkiler de kapalı balkonda ama demekki sardunyalar sizi daha çok seviyorlar. Maşallah:)

toprak 10-04-2012 10:47

Elinize sağlık, çok, çook güzeller.

ykolko 10-04-2012 17:09

Maşallah,hepsi çok güzel,sardunyalar babamın en sevdiği çiçekler,sayfanızı mutlaka onunlada gezeceğiz :)

Cymbelina 10-04-2012 19:27

Bir sardunyasever olarak sizi tebrik ediyorum, bizimle de paylastığınız için teşekkurler. Sardunyalarınıza da maaşallah, şahaneler. İleride size bakımla ilgili şeyler sormak isterim, benimkiler biraz cılız gibi.

türkansultan 11-04-2012 19:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi toprak (Mesaj 944043)
Elinize sağlık, çok, çook güzeller.

Sn toprak çok teşekkür ederim saygılar.

türkansultan 11-04-2012 19:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ykolko (Mesaj 944388)
Maşallah,hepsi çok güzel,sardunyalar babamın en sevdiği çiçekler,sayfanızı mutlaka onunlada gezeceğiz :)

Sn ykolko.
Biliyorsunuz geçen yaz sardunyalarımı kaybetmiştim yeni yeni toparlamaya çalışıyorum.İnşallah eski formunu yakalarım ayrıca babanıza saygılar.

türkansultan 11-04-2012 19:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina (Mesaj 944488)
Bir sardunyasever olarak sizi tebrik ediyorum, bizimle de paylastığınız için teşekkurler. Sardunyalarınıza da maaşallah, şahaneler. İleride size bakımla ilgili şeyler sormak isterim, benimkiler biraz cılız gibi.

Sevgili Cymbelina.
Öncelikle balkonuma hoş geldiniz.Beğendiğiniz içinde çok teşekkürler sardunyalarla ilgili sorularınıza elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:39.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025