![]() |
Allah gönlünüze yani gönlümüze göre versin arkadaşlar:)
|
Amiiinnnn ;)
|
Aminnn:)
|
Zıpçıktı :)
1 Eklenti(ler)
Bu seneki pembe zıpçıktı :)
|
Sevgili Dudiciğim ne güzelmiş o. Soğanlı bir bitki mi? Güle güle büyüt.
|
Hadi gözünüz aydın :)
Beyazlardan haber var mı? Sizdeki beyaz da harikaydı.. |
Evet Sdurul ablacım, soğanlı bir tür :)
Teşekkürler Hakkı bey, beyazlar daha geç açıyorlar. Biraz daha vakitleri var ;) Açtıklarında 20-30 tane birarada açıyorlar :) |
Bende 2 yıldır var soğanları saksıyı patlatacak neredeyse ama çiçeklerini göremedim henüz.
Neden çiçek açmaz ki?? |
Soğanlar yavruluyor mu?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben beyazını hiç görmedim pembesi var durmadan açıyor.
|
Beyazı açtığında sizin için zevkle fotoğraflarım ablacım ;)
|
Zıpçıktınız daha da çiçeklenir inşallah. Benimkilerde tık yok :mad::mad:
Geçen gün dayanamadım saksıyı kurcaladım, soğanlar gayet iyi durumda köklü de, ama yeşerecek taraflarda kararma var. |
Alıntı:
merakla bekliyorum |
Süpriz...
2 Eklenti(ler)
Beş gün sonunda eve döndüğümde ölmüş olarak bulmayı düşündüğüm küpe çiçeklerimden biri bana süpriz yapıp beni şaşırttı ;) Diğerleride gayet sağlıklıydı. Bu küpe sevgili lipres'den aldığım ingiliz küpe çiçeklerinden biri;)
|
Nasıl da içiniz kımıl kımıl olmuştur :) Harika görünüyorlar..
|
Çok güzel sevgili dudi, malesef benimkiler çok gelişmedi kapını calarız.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gerçekten çok güzelmiş Dudi'ciğim güle güle büyüt canım:)
|
O gülleri nasıl yetiştirdiniz öyle . Ne kadar güzel olmuş. Güzel de laf mı . Muhteşem...
|
Sevgili Dudi ne kadar güzel küpeleriniz, ellerinize sağlık:) İzmir'in sıcaklarında küpeleri nasıl yaşatacağımı şaşırdım, açmalarını falan da istemiyorum, sadece şu iki ayı sağ salim atlatalım.
|
Benim iki tane küpe çiçeğim ölmediler sürünüyorlar bakalım yaşayacaklarmı bir tane de çeliklediğim o da ağırdan ağırdan yaşamaya çalışıyor bulabilecekleri en serin yere koydum onları ordada olmazsa başka bir yerde olmaz demektir.
|
Alıntı:
|
Böğürtlenlerime buyrun :)
2 Eklenti(ler)
İlk hasatımı yaptım. Bir yemek tabağı böğürtlen oldu. Dolaba koydum soğuk soğuk akşam yemeğinden sonra eşimle yiyeceğiz :)
|
Sevgili dudi, böğürtlenler çok güzel. Bizim bahçedekilerin hepsi olgunlaşmamış. Bugün fotoğraflarını çektim, sizinkiler gibi iri değiller.
|
Bunlar hem iri, hem ağızda dağılıyor hem de ekşi değil ablacım çok hoşuma gitti.
|
Sevgili Dudi, çok güzel afiyet olsun.
Tadı nasıl, benimkilerin olgunu bile çok ekşi. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025