![]() |
Ablacım 3. kattayım, gel buyur. Erken gel hem gül hem de çay/kahve ikram edeyim :). Granül paketin üzerinde yazanı uyguluyorum. Arap sabunlu işe yarıyor benim bitkilerimde, 500 ml lik spreyli şişeye yaklaşık 2 yemek kaşığı arap sabunu koyup üzerine suyu ekliyorum. Çalkalıyorum, püskürtüyorum. Ama böcek yokkende püskürtüyorum ki gelmesinler diye :) İlaçlama ve korumada düzenli olması şart ;)
|
Benim güllerime zarar verdi arap sabunu Arap sabunlu karışıma sıvı yağ da katarsanız fıs fıs yaparken çalkalamak kaydıyla daha iyi sonuç alırsınız. Isırganlı karışım çok daha etkli üstelik gübre vazifeside görüyor.
|
Isırganlı karışım nasıl ablacım? Tarif edermisin?
|
ısırganlı karışımı bende bekliyorum sineklerime
|
Dudiciğim, maşallah buketler şahane. Ellerine sağlık. Saksıda olması çok güzel bence. Görmek istediğin her yere taşırsın. Ben balkondaki çiçeklerim açınca dayanamayıp mutfağa alıyorum. Her an güzellikleri gözümün önünde olsun diye.
|
Teşekkürler almira :) Aynen dediğin gibi saksı, en avantajlı her türlü müdahalede kolaylık :)
|
Sarı sihirbaz, sihirbazlık yapmaya başlıyor :)
4 Eklenti(ler)
- Sarı güzellik
- Güzelliğin içinden biri - Sihir yapmaya başlamış, en alt yapraklar beyaza dönmüş yukarı doğru beyazlaşıyor. - Pembe-bordoyu yine eklemeden edemedim :D |
Güllerin tam açmamış halini seviyorum. Çok güzeller...
|
Ben de sevgili Sdurul aynı sizin gibi tam açmaya meyillenmiş hallerini seviyorum.
|
Güller harika sevgili dudi:) Benim gözlerim kaktüs aradı. Unutulmuşlar galiba;)
|
Kaktüslerle pek ilgilenemiyorum. Beceremiyorum kaktüs bakmayı sanırım :)
|
İki tane kaktüsüm var şu anda :) Geçenlerde yavruları bir saksıya düzenleme yapıp, hediye ettim :)
|
Sevgili Dudi her şey çok güzel ama güller beni büyüledi resmen. Ellerine sağlık çok güzel bakmışsın.
|
Teşekkür ederim sevgili İpek Kozası :)
|
Sevgili Dudi, iyiki bordo pembe gülü tekrar koydunuz, gözlerimiz bayram etti çok güzel.
|
Teşekkürler sevgili Satı abla:)
|
Güller çok güzel olmuş sevgili Dudi ,balkonunu cennete çevirmiş .Benim için de çay iç balkonunda :)
|
Gel buyur birlikte içelim abla :)
|
Pembe-bordonun genel görünümü de çok güzelmiş. :)
Benimkinde de 6 tane tomurcuk var, bakalım nasıl olacak. :) |
Eminimki çok güzel olacak :)
|
Sevgili Dudi gülerin harika ötesi renkleri çok güzel.
Ben bu renklere hastayım ama bir türlü bu renkleri elde edemedim. Aldığınızda gülleriniz açmış haldelermiydi yoksa tesadüfmü. Çok şanslısınız. |
Sarı olanı ve pembe olanlar tamamen rengini bilmeden hediye gelenler. Diğerlerinin rengini bilerek aldım :) Teşekkür ederim :)
|
Balkonda gül mü olur ?
Olur da bu kadar güzel mi olur ? Elinize gönlünüze sağlık sevgili Dudi... |
Teşekkür ederim sevgili Vildan Sönmez, ruhumu okşadınız sözlerinizle :)
|
Şimdi eşimle sizin balkonunuzu geziyoruz tekrar.(çayım da elimde ) Gülleri ektiğin saksıların büyüklüğüne bakalım dedik, ama fotoğraflarda görünmüyor. Saksılar çok büyükmü sevgili Dudi ?
|
Hoşgeldiniz, ben size çay vereyim taze ;) pembe bordo sarmaşık gülümün saksısı 30 lt, sarı olanın sanırım 12 lt civarı, pembe buket şeklindeki sarmaşık küçük gülün saksısı 7-8 lt gibi olmalı. Yarın gündüz fotoğraflarım isterseniz. Mail adresinize gönderirim örnek olması açısından :)
|
Teşekkürler, afiyet olsun size de....
|
Sevgili Dudi gülleriniz harika, hele pembe bordo çok özel bir cins, ellerinize sağlık, sevgiler:)
|
Teşekkürler sevgili acemifüsun :)
|
3 Eklenti(ler)
- Bir dalda buket gibi açan pembe/Bordo, şaşırdım kaldım. Tek bir dal üzerinde birsürü açmış ;)
- Eşantiyon küpe çiçeği ;) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025