![]() |
Bence oluyor. En azından korumaya yardımcı oluyor. 2 veya 3 günde bir bile uygulasanız korur diye düşünüyorum. Ben her bitkime uyguluyorum gönül rahatlığıyla, şu ana kadar zararını görmedim.
|
hepsi çok güzel bende 4-5 aydır başladım çiçek yetiştirmeye inşallah başarırım.
|
Artık tam açmışlar...
3 Eklenti(ler)
- Sarmaşık pembe/bordo
- Pembe mis kokulu - Akşam salonu süslemek için vazoda birleşmişler :D |
Çok güzeller maşallah :)
|
Bu sarmaşık pembe bordo harika. :)
Açmasını beklediğimiz sihirbaz hangi renklerde? |
Sihirbazımız önce sarı açıyor. Sonraları yavaş yavaş beyaza dönüyor sevgili gilan :)
|
Güller çok güzel ,sahibine benziyor :)Kokusu buraya kadar geldi .
|
Teşekkür ederim ablacım :D O senin güzelliğin :)
|
Muhteşem görünüyor sevgili Dudi:)
|
Alıntı:
|
Ortalığı kasıp kavurmuşsunuz sevgili Dudi:)) Ebruli ne kadar da güzel yaa...Banane ben de çelik isterim :D
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim Satı ablacığım :) (Bu arada abla diyorum ama uygunmudur ?)
|
Sevgili Dudi,canım memnun olurum tabi uygundur:)
|
Sihirbaz gülünüzün rengi çok hoş, kokulu bir tür mü? Bir kaç gündür karşıma çıkıyor, sanırım bende bir süre sonra alacağım =) Herhangi bir ilaçlama yapıyor musunuz güllerinize?
Sevgiler ;) |
Evet Sevgili Sebahattin Bey kokulu tür ;) Granül besin veriyorum ve arapsabunu+su karışımı püskürtüyorum 3-4 günde bir başka bir ilaçlama yapmıyorum. Yalnız geçen sene almıştım bu gülü, geçen sene açtığında çok yoğundu kokusu; bu sene çok hafif kokuyor. Anlayamadım nasıl olduğunu :confused:
Teşekkürler, sevgiler... |
Güzelikler..
5 Eklenti(ler)
- Pembe/Beyaz
- Buket pembe sarmaşık - Buketin içinden biri - Sihirbaz açmaya hazırlanıyor. - Bordo/Pembe şenlik devam ediyor. |
Devam...
3 Eklenti(ler)
- Bordo/pembenim her çiçeği ayrı desende...
- Buketten bir görüntü daha... - Açmaya hazırlanan küpeli... |
güllerinizin yaprakları çok parlak nasıl oluyor ki?
zaten en çok sevdiğim bu gül oldu rengi süper |
Bitler için arapsbunlu su karışımı püskürttükten sonra çekmiştim fotoğrafları o yüzden parlıyorlar :D Çok güzel bir tür, her çiçeği farklı desende ;)
|
Sevgili Dudi, sabah sabah içim açıldı. Gülleriniz ve renkleri harika. Saksıda mı bu güller?
Küpelinizin rengini merak ettim. Açtığında görmek isterim. Benim küpeli tembel, darısı başıma diyeyim. Sevgiler... |
Teşekkür ederim sevgili Sdurul, evet tüm güllerim saksıdalar ;) Küpelim açtığında hemen yayınlayacağım :)
|
Yine harika resimler. :)
|
Teşekkürler sevgili gilan :)
|
sevgili dudi
gözüm etrafta bu gülden arıyor.Görsem hiç utanmadan isticem :D benim de birtane kırmızı sarmaşık gülüm var :D |
Saevgili Dudi balkon bahçen çok güzel güllere hiç bir sözüm zaten yok enfesler.Bordo-pembe güle hayran oldum.MAŞALLAH.Bir sorum olacak nasıl oluyorda saksıda bu kdar güzel açan ve coşan güller yetişterebiliyorsunuz?Hepsi bakımlı ve alımlı güller.Benim de şu anda 2 tane saksıda gülüm var çok cılız ve sevimsiz duruyorlar.Bu işin sırrı nedir?
|
Pek özel birşey uygulamıyorum sevgili karadeniz37; budamalarını yapıyorum, gübrelerini veriyorum düzenli olarak, bitlerle savaş için de arapsabunlu su kullanıyorum. Güneş alıyorlar çok güzel başka bir şeyde yapmıyorum. Bundan sonra oturup seyretmek ve fotoğraflayıp sizinle paylaşmak kalıyor ;)
|
Gübre olarak ne kullandığınızı öğrenebilir miyim?
|
Vilmorinin granül şeklinde olan güller için olan gübresinden kullanıyorum.
|
Dudi kaçıncı kattasın canım benim gece uyku hapı içte yat balkona ziyarete geleceğim:Dsabaha şaşırma nerede güllerim diye:)
Ellerine emeğine sağlık tam bir şölen hepsi birbirinden güzel tekrar maşallahhh diyorum.. Granül verme sıklığın nedir... Yeşil böcekler var benim güllerde arap sabunlu su işe yararmı kullanımı yapılışı nasıldır? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025