![]() |
Kabul etmek ne demek güzel ablam, bak bu dediğini bilmiyordum. O zaman şöyle yapayım boş kısımlarına bettycim'in göndereceği gül gibi açan sakızı dikeyim ;) Nasıl olur?
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili dudi, fotoğraftamı öyle çıkmış bilmiyorum ama biraz rengini sarı gibi gördüm, çok sulamayınız, elinizde varsa biraz şeker gübresi veriniz, ya da sacıkıbrısı dediğimiz demir sülfat gübreden veriniz.
Yapraklarda biraz bozulmalar var galiba inşallah benim dürbünler yanlış görmüştür :) Eklenti 204879 |
Bahceleri gezmekten balkonlara fazla ugrayamiyorum ama gezebildiklerim güzel sürprizlerle dolu oluyor. Balkonunuzdaki bitkiler cok güzel. Bazen balkonda cicek bakmak daha kolay diye düsünüyorum. Bahcede cim bismesi var, isi hic bitmiyor. Saksida daha bir korunuyor sanki bitkiler. Güzel balkonunuzda keyifli bir yaz dilerim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili dudi güzel gelişmeler olmuş balkonda eline saglık kohlera nasıl acaba..
|
Kohlerianın saksısını değiştirdim. Ufak iki çelik yapıp tekrar ektim. Diğerlerinide komşuma hediye ettim. Kohleriam artık küçük sevgili burak alkan :)
|
Alıntı:
Sakız sardunyanızın rengi çok güzel,maşallah. |
Teşekkür ederim sevgili Nevzat :)
|
Güzel olur Dudi'ciğim benimkiler daha yeni çiçek tomurcuğu yapıyorlar açtıkları zaman resimlerim:)
|
Küpe çiçeği çeliklerim :)
2 Eklenti(ler)
Ergün amcanın küpe çelikleri tuttu :D
|
2. resimde beyaz sinek var gibi sanki :(
|
1 Eklenti(ler)
Bu ufaklığı bugün bauhause den aldım. Acaba türü Echeveria midir?
|
Evet echeveria Dudi:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kolaylıklar diliyorum :(
|
Teşekkür ederim bettyycim,üzülmeye gerek yok başedemezsem ddvp ye başvuracağım :DHepsini kökünden temizliyor. Bir de bu saksıları dışarı çıkarmadım. Mutfakta iç mekanda duruyorlar. Bunların birde dış mekanda olanları var. Yarın fotoğraflarım :D
|
Gözün aydın dudicim küpe çeliğin tutmuş.
|
Teşekkür ederim Sevim ablacığım, yedi saksı küpe çiçeğim var. Altısı çelikten ve hepsi tuttu :D Yedinciyi fide olarak almıştım. Sana gönderdiğimle aynısı :D
|
Biri benimse kalır altı tane :D
|
[QUOTE=Dudi;792834]Teşekkür ederim bettyycim,üzülmeye gerek yok başedemezsem ddvp ye başvuracağım :DHepsini kökünden temizliyor. beyaz sinek içinmi tam ismini yazarmısın ve nereden bulabilirim :confused:
Küpeliler çok güzel olmuş maşallah çiçeklerinide görürüz inşallah...:p |
Evet Sevgili Dudi, ddvp'yi bende kullanıyorum ama birde kuşlarım için kullandığım bir sprey var oda oldukça etkili :D:D
|
[QUOTE=burak alkan;793382]
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bugün yine çiçek aldım. Ne çiçeği diye merak ediyormusunuz hala :D Aşkolsun tabiiki küpe çiçeği :D Fotoğrafıda aşağıda :D
http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1303922971 |
Alıntı:
|
Dudim yaa şu küpeleri gözüme gözüme sokuyosun ya ne diyim sana:))
Echereianı güle güle büyüt ablası. |
Valla çiçekçide bugün benim gözüme gözüme soktu ablacığım :D
Teşekkür ederim, bol güneş alan camımın önüne kuruldu bile :D |
1 Eklenti(ler)
bunlarda benim ikizlerim:)
|
Çok tatlılar ablacığım :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025