![]() |
Teşekkür ederim sevgili burak alkan, çeşit olarak ayıracak boyda değillerdi. O yüzden bütün fideler aynı kasa içerisinde idi. Rengini sorduğumda 'daha o kadar geliştiremedik abla' dediler :D
|
Alıntı:
|
Seradaki Begonviller
3 Eklenti(ler)
...
|
Ablacım 5-10 cm kestiklerin rahmetli :( Hiç görmediğim şekilde küflenip kuruyorlar. Diğerleri şuan için sağlıklı ve köklenmeyi bekliyorlar. Tazecik yapraklar veriyorlar ama ben yaprakları koparıyorum. Tabii yan yaprakları, uzunlamasına gidenleri değil. Yaprakları bile başka kokuyor :)
|
Alıntı:
Umarım bir terslik olmaz görüşmüş oluruz.Olmadı bir Beşiktaş yaparsın artık küpeli uğruna :)) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Dudi begonviller harika teşekkürler.
|
sevgili dudi balkonunda ne güzel çiçekler yetiştirmişsin,kahve ağacını ilk kez görüyorum,kokusu varmı?Böğürtlenlere inanamadım zaten:)Bu arada gittiğin serada çeşit çokmuydu?
|
Rica ederim sevgili fikreneren zevkle paylaşıyorum :)
Teşekkür ederim sevgili loveflower, kahve ağacının çiçeklerinin kokulu olduğunu söylüyorlar. Fakat benimki henüz o seviyeye gelmedi. Bu sene ümit ediyorum çiçeklensin diye ama hiç acelem yok onu çok seviyorum. Böğürtlenim yine canlanmaya başladı. Yarın ya da öbür gün yeni fotoğraflarını paylaşırım. Serada çeşit çoktu. Gittiğimde gelen ürünleri henüz yerleştirme aşamasındaydılar. |
Alıntı:
|
Evime yakın olan bu sık gittiğim, haydarpaşa numune hastanesinin tam arka tarafında eski ibb fidan satış merkezi olarak geçiyor.
|
Alıntı:
|
2011 sezonunu açıyoruz :D
5 Eklenti(ler)
- Lilium candium
- Küpe çiçeği - Katmerli sümbülüm - Uyanan böğürtlenim - Eşimin çok sevdiği portakal ağacı |
5 Eklenti(ler)
- İkinci Lilium candium
- Lavanta - Sarmaşım bordo-pembe gülüm - Eşimin çam ağacı - Nanelerim |
Sezon süper başlamış Dudi:)
|
5 Eklenti(ler)
- Uyanan leylak (ebruli)
- Uyanan leylak (beyaz) - Melez lavanta - Kahve ağacım (tepeden) - Kahve ağacım (boydan) |
2 Eklenti(ler)
- İçerideki küpe çiçeklerim,
- Kohleriam açmaya başladı. |
Alıntı:
|
Maşallah maşallllaha...
Darısı benim donmuş kohlerama.. Benim balkonda sardunyalar tomurcukta güllerim ne halde bilmem köye gidemedim.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Çiçek sapı çıkarmakta aman suya dikkat yaprağında bozulma var.
Eklenti 200040 |
Azmı sulamalıyım sevgili Lilium?
|
Alıntı:
Allah, sana tez günde bahçeli bir yer versin. Baksana bunların hepsi bahçelik. Hatta lilium bile. Not:Çok istersen gerçekleşirmiş. Sende, habire iste, isteyenin bir yüzü... :) |
Alıntı:
Canım bir umut bekliyorum dirilmezse sana müracat ederim sağol tatlım. |
Alıntı:
|
Sayın Dudi çicekler nefis.Bahar iszde erken uyanmış.Önce biz sizinkileri izleyelim.sizde sonra bizim çicekleri izlersiniz böylece çifte bahar yaşamış oluruz..
|
Sevgili dudi sezon güzel başlamış ellerine saglık...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025