![]() |
Sağlıklı sıhhatli bir ömür geçirmesi dileğiyle,Allah analı babalı büyütsün ;)
|
Bahar :)
5 Eklenti(ler)
Benim bu bahar bakımsız bitkilerim yinede bana güzellikler gösterdiler :)
Öncelikle frezyalarım :) |
3 Eklenti(ler)
- Beyaz küpe çiçeği kışı balkonda geçirdi. Demek çok üstüne düşmemek gerekiyormuş :)
-Sempervivum çiçek açacağım diyor :) - Portakal çiçekleri tomurcukta :) |
Küpe çiçeğinize nazar değmesin. Çok isteyip te bir türlü yetiştiremediğim bitkilerden biri. İzmir'in sıcaklarına dayanamıyor. Sempervivum yeni kardeşleri geliyor sanırım. Bendekiler de hep öyle tomurcuk gibi başladılar ama çiçek değil.
|
Teşekkür ederin Hakkı bey; sempervivum yavru olsa daha hoşuma gider :)
|
En güzel çiçeği görebilmek umuduyla sayfanıza tıkladım. Ama göremedim:(
Ellerinize sağlık... |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Menekşem ve susamış kahve ağacım :)
|
Maşallah:)
|
Maşallah yesin onu teyzesi,dudiciğim bence sen en güzel ve en değerli,çiçeğe sahip olmuşsun,Allah bağışlasın.sevgiler....
|
Çiçeklerin rengide pek güzelmiş...
|
Sevgili Dudi,
Maşallah Allah nazarlardan saklasın ve sağlık,huzur ve mutluluk içinde büyüsün. |
Alıntı:
|
Teşekkür ederim sevgili loveflower, iremsıla :)
Yılmaz bey sizin ufaklık nasıl? Onu da görmek isteriz burada :) Öptüm bile burnunu, çok tatlı Eser ablacığım :) |
Oy Oy Oy yerim o tombişi ben .:))Nasılda bakıyor.
Allah nazarlardan korusun.Bahtı açık olsun iNŞALLAH. ÇOCUKLAR DÜNYANIN EN GÜZEL ÇİÇEKLERİDİR. |
Maaşallah tatlılığa bak. :) Poz da verirmiş annesine... Allah korusun, maaşallah! :)
Sevgili Dudi, şimdi öyle balkonla ilgilenemiyorum demek yok. Ben ebruli gülümüzün bu seneki görüntülerini senden izleyeceğim, ona göre. :) Bu arada sempervivum çiçek açarken ortasını uzatmaya başlıyor. Şuradaki gibi: http://www.agaclar.net/forum/attachm...2-img_0942.jpg Yani seninkiler yavru sempervivumlar. :) |
Dudi'ciğim o ne güzel çiçek öyle nasılda güzel bakmış allah bilir mis gibi de kokuyordur o şimdi benim için de bol bol kokla o değerli çiçeğini:) Onun yanında diğerleri biraz sönük kalıyor ama neyse onlra da güzel diyelim de hatırları kalmasın:)
|
bebeğinizin ve çiçeklerinizin maşallahı var....:)) Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütür inşallah...:))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ebruli gülüm malesef öldü sanırım. Tek yeşil dal kaldı. Ne olacak bilmiyorum. Sanırım hastalandı; mantari hastalık :( Sempervivumumun yavrulaması daha hoşuma gitti :) Çoklu görüntülerini çok seviyorum. |
Alıntı:
|
Bize yakın olsaydınız biz onu çoktan öpüp koklamıştık ailecek bayılıyoruz bebeklere:)
|
Yolunuz düşerse bekleriz her zaman, uzak olmak bahane değil ablacığım:)
|
En güzel çiçeğiniz de nadide bir çiçekmiş,Allah analı babalı büyütsün,Allah yüzünü hiç soldurmasın bahtı hep açık olsun.O çiçeği bir kerede benim için koklarsanız sevinirim.Sevgiler,selamlar.
|
Maşallah canım benim ya.
|
Echevira :)
2 Eklenti(ler)
Gün itibariyle durumumuz :)
|
Maşallah, maşallah harika görünüyor:)
|
Turuncu çok yakışmış buna.
|
5 Eklenti(ler)
-Küpe çiçeği (tohum bile yapmış)
-Atlasım ve filizleri (geçen sene Zafer İnandıklı vermişti). -Portakal -Çiçeğini dört gözle beklediğim küpe çiçeği (Hhatice ablamın hediyesi) -Leş kaktüslerim |
2 Eklenti(ler)
- Menekşem
- Böğürtlenim çiçek açacak |
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025