![]() |
Sevgili dudi dünyanın en güzek kokulu, en yumuşak tenli ve bir çok enleri olan dünya tatlısını kucağına almışsın. Günlerce bakacak ve bakmaya doymayacak ve her defasında '' Bu benim mi ? '' diyeceksin.
Sağlıkla, sıhhatle keyifle büyütmeni dilerim. Sevgiler... |
Alıntı:
O yazsın ben de aynısını diyorum...;) |
Dudi; ne mutlu sana.. Kızını doyasıya yaşamanı dilerim.. Sevgili uzaylı kız annesi olmanın tatlılığını ne güzel anlatmış.. Ben o duyguyu tadamadım, tadanların da hep çok şanslı olduğunu düşünmüşümdür.. Umarım anneli kızlı şansınız sonsuza kadar artarak devam eder..
Sevgiler.. |
Sayın Dudi,yeni yıla yeni bir mutluluk kaynağı ile başlamışsınız. Hayırlı olsun. Bebeğinizi sağlıkla mutlulukla büyütmeniz dileğiyle..
|
Benim minik kızım :)
2 Eklenti(ler)
Öncelikle peşin peşin MAŞALLAH ları alalım lütfen :D
|
Sevgili Dudi, kırk bir kere maşallah, daha çok küçük annesi, bir bakmışsın ki abla kız olmuş.;)
Allah sağlıkla, sevgiyle, analı babalı büyümek, ak günler görmek nasip etsin inşallah. Ezgi'mizi benim için de kokla... Sevgiyle... |
Teşekkür ederiz ablacığım, kokladım hemencecik gıdısından :D
|
Maşallah maşallah maşallah..:))) Dünya tatlısı :)
|
minik kızın minik kuzun çook şeker maşallah, Analı babalı büyüsün inşallah.
|
Oyy oyyy maşallah ne kadar tatlı görünüyor maşallah Allah hayırlı yaşamlar nasip etsin Dudi'ciğim:)
|
Teşekkür ederim Hakkı bey, ayhat veee günebakan ablacığım öpüyorum :)
|
MAŞAALLAH
Gerçekten çok güzel. Allah analı babalı uzun, sağlıklı, mutlu yıllar yaşamasını nasib etsin. Herşey gönlünce olsun. |
Sevgili Dudi, Allah bağışlasın.. Güle güle büyütün.. Enseden bir koklama da ben rica edebilir miyim?
|
Sevgili Dudi bu ne güzellik, pembeler içinde melek mi desem, pamuk şeker mi?
Güle güle büyüsün, güzel günler görsün... |
Maşallah; Allah analı babalı büyütsün. Güzel yazılar nasip etsin inşallah.
|
Maşallah küçük prensese. Patikleri bile kendisinden büyük. Keşke yakın otursaydık gelirdim sevmeye kuzuyu.
Allah analı babalı büyütsün. |
Alıntı:
|
allah analı babalı büyümeyi nasip etsin hayatı üstündeki pempe gibi pespembe olsun anne ve babasının yüzünü güldüren bir evlat olsun. Maşaallah.
|
Maaşallah.
Allah uzun ömür, sağlık ve mutluluk versin. Evinize bereket getirsin. Uzuntü, sıkıntı ve hastalık evinizin eşiğinden içeri girmesin. |
Kocaman MAAŞALLAHHHHHHHHH
Hoşgeldin Ezgi bebek, mutluluk getirdin. Ömrün uzun bahtın acık olsun bebişim. Dudişim, güzel anne, sana da kocaman bir MAŞALLAHHHH. Mululuğun daim olsun, doya doya öp kokla bu güzelliği. |
Maşallah bebeciğimize:) Allah analı, babalı büyütsün, sağlıklı, mutlu, güzel günler görsün canım:)
|
Sağlıklı sıhhatli bir ömür geçirmesi dileğiyle,Allah analı babalı büyütsüm
|
HAYIRLI UĞURLU OLSUN Rabbim nazarlardan saklasın inşaallah..
|
Hoş geldin dünyamıza Ezgi bebek ,Maaşallah subhanallah.
Allah analı babalı sağlık sıhhat içinde büyüme nasip etsin .BAHTI AÇIK OLSUN. Müsadenizle yanaklarından ellerinden ve ayaklarından öpüyorum.:))) Saygılar selamlar. |
Dünyanın en güzel olayı...
Allah analı babalı büyütsün ,hayırlı olsun. |
Şen ailesinin ezgiye hediyeleri :)
4 Eklenti(ler)
Şen ailesi (Hakkı Şen,Özgül Şen (Hakkı beyin eşi) ve Sema hanım (Hakkı beyin ablası) )'nin Ezgime hediyeleri, ellerine, kollarına ve yüreklerine sağlık :) Teşekkür ederiz :D
|
Sayın Dudi, Allah bağışlasın ...
|
Maşallah. Allah bağışlasın, çok şeker.:))
|
41 kere maşallah, Allah nazardan saklasın, bahtı açık olsun bu güzelliğin. :p
|
Sevgili Dudi, bizler de bu güzel paylaşıma teşekkür eder, sevgili Ezgi'ye uzun, mutlu, sağlıklı, huzurlu ve dolu dolu bir yaşam dileriz..
|
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025