![]() |
Yok Sevgili Hhatice, Ordudan satış yapan Romatik isimli arkadaşımızdan aldım. Fide halinde geldi. Fakat tohumdan yetiştirmenin zor oluduğunu duydum.
|
Kar Altındaki Balkon
1 Eklenti(ler)
Kar yağdığında beyaz güzelliğe bürünen balkonum, bahçe havasında idi :)
|
Bakalım neler olmuş :)
5 Eklenti(ler)
İlk fotoğraf beyaz kızlarım, onun yanında pembe kızlar henüz nazlanıyorlar.
İkinci fotoğrafda beyaz kızın biri, Üçüncü fotoğraf açmaya başlayan kohleria, Dördüncü fotoğraf gelişmeye devam eden kahve ağacı, Beşinci fotoğraf da apatramın bahçesindeki çiçek açan erik ağacı :) |
Sizin eve bahar gelmiş dudi:-) çok güzel gözüküyorlar ellerine sağlık.
|
çok ğüzel olmuş ellerinize sağlık
|
Balkonunuz şimdi ne durumda sayın Dudi...? Havalar biraz ısındı yeni güzellikler vardır sanırım.
|
Evet hakkı bey, güller tomurcukta, düzenleme yapıyorum. Düzenleme bitsin fotoğraflayıp yayınlayacağım Hakkı bey :) Sizden özenip yaptığım 2 saksı kasımpatımdan büyümeye devam ediyor :D
|
Sevgili Dudi balkonunuzdaki tüm çiçekleriniz çok güzeller. Ellerinize sağlık. Kahve ağacınızın yaprakları ne kadar parlak ve canlı. Kohlerianız ne güzel açmış.
Bu gün benim de kohleriam oldu. Üzerinde tomurcukları var. Bundan öncekini çok sulamaktan öldürmüştüm. Artık akıllandım, çok sulamayacağım. |
Gelişmelerden haberler :P
5 Eklenti(ler)
Açmaya hazırlanan güllerim ve güllerimin üstündeki bitleri yiyen misafirlerim :)
|
4 Eklenti(ler)
Kocayemiş, kasımpatları ve nanelerim :)
|
4 Eklenti(ler)
Kohleria, bodur nar ve lavanta (Lavandula officinalis) :)
|
Dudiciğim, çiçeklerin çok güzel. Ellerine sağlık:)) Sonunda İstanbul'a bahar geldi..
|
Sevgili Dudi'ciğim balkonunu tahmin ediyordum zaten yanılmamışım çok güzel Kohleria bayıldım benimki çok büyümedi ağır ağır büyüyor .Yerini mi sevmedi acaba cam önünde duruyor .Güllerin goncada yakında açacaklar ve balkonun çok daha keyifli olacak ,sana bu güzel balkonda sağlılklı mutlu bir yaz diliyorum :))
|
Teşekkürler ablacım :) Kohlerian ilk sene öyle yavaş yavaş ilerler ama seneye çiçeklerini nasıl tuttursam diye düşünürsün :D
|
Sevgili Dudi balkonunda hareket başlamış ne güzel,
yeni resimlerini bekliyoruz. |
Açmaya başlayan güller...
3 Eklenti(ler)
- Sarmaşık pembe/bordo
- Pembe sarmaşıl - Pembe kokulu |
İlk baştaki gülün rengine bayıldım...:)
|
Şu ebruli, nasıl bir güzellik öyle.Çok çok güzel, emeklerine sağlık...:)
|
Teşekkür ederim :D O ebruli sanki bu sene kokusunu kaybetmiş gibi ama diğerlerininde açmasını bekleyeceğim bakalım ne olacak? Kokusu gidermi gülün, geçen sene yoğun kokuluydu. Bu ilk açanı kokladım koku yok :(
|
Sevgili Dudi, çiçek kokuları hava sıcaklığı ile çok ilgili sanıyorum. Bende de kokulu karanfil var, sabah serinliğinde bakıyorum pek kokmuyor gibi. Ama akşamüstü bir kokla ki enfes
|
Evet Hakkı bey, dediğiniz gibi sanırım :) Havalar biraz daha ısınsın, tekrar koklamayı deneyeyim :)
|
Emeğinize sağlık.. hepsi çok güzeller..
|
Sevgili Dudi,ebruli gülünüze ben de bayıldım. Geçen sene güllerdeki hastalıklarla uğraşmaktan o kadar sıkılmıştım ki, yeni gül almamaya kendi kendime söz verdim. Ama bu sene bu güzellikleri de gördükten sonra fikrimi değiştirecek miyim ne :rolleyes:
|
Hastalık her zaman oluyor sevgili iel77, önlemini alıp fazlada önemsemeyeceksiniz. Açtıkarında hastalık mastalık unutuluyor. Benimkilerde kara leke,bit vs. var hala uğraşıyorum :D Bıkmak yok :D
|
Sarmaşık pembe/bordo
nasılda güzel ilk defa gördüm bu rengini maşallah yaaa bende de olmasını isterim çok beğendim |
Sevgili Dudi,
Güllerinin maşallahı var ne de bol tomurcuklanıp açmış:)Kıskandım valla:)Benimkiler tek tomurcuk:( |
Kıskanmayınız sevgili Yılmaz :D Diğerleride bol tomurcuklu, açsınlar fotoğraflayıp sizi çatlatacağım :D Hele o pembe küçük olanın yanında sihirbaz var. O açsın ona bayılıyorum ben, en az hastalanan gülüm :)
|
Alıntı:
|
Ben arapsabunu+su kullanıyorum. Başka madde ilave etmiyorum. Sadece su ve sabun. Benimkilerde birşey olmuyor. Birde bazen vaktim olunca gidip elimle toplayıp öldürüyorum bitleri :D Birde misafir uğur böcekeri geliyor bazen onlarda yardımcı oluyor.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025