![]() |
Off,off gül muhteşem:)
|
Bunlar nereden geldiler acaba?
2 Eklenti(ler)
Şu şapka takmış küçük beyefendilere bakarmısınız,nasılda kurulmuşlar leylak saksımın dibine ;) Bunları ne yapmalıyım?
|
3 Eklenti(ler)
- Boyuna posuna bakmadan meyve veren mayer ;)
- Böğürtlenlerim - Hava serin olunca coşan küpe çiçekleri |
Sondan başladım fotoğraflara bakmaya daha ilk fotoğrafta iç çekmeye başladım. Küpe bir harika;). Benim küpeler inatla büyümüyor:(
|
Alıntı:
|
Dudiciğim, pembe beyaz küpeni çok sevdim. Benim küpeler de atakta. Tomurcuklu olanlar bakalım ne renk açacaklar?
Böğürtlen çok canlı, görenleri özendiriyor, güle güle büyüt. Sevgiler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gösteriyorum gösteriyorum:D Söz dinlemeyen bütün çiçeklerime forumdaki çiçeklerden gösteriyorum. Utanın siz diye;)
|
Sevgili Dudi artık balkona gelmiyor mu?? :(
|
İlgilenemedim geçen hafta, bitki sayısı az olunca hep aynı şeyleri yüklemişim gibi geliyor bana :D Biraz daha canlansınlar ekleyeceğim, güller ikinci partilerini açıyorlar.
|
Bitki sayısı az ama ;
En güzel küpe çiçekleri, en güzel güller hep bu balkonda nedense :D |
Teşekkür ederim Hakkı bey, teveccühünüz ;)
|
Sevgili Dudi, balkonun iyice şenlenmiş:) Fakat güller tek kelimeyle HARİKA:p
|
Teşekkür ederim katmerciğim :)
|
5 Eklenti(ler)
- Coşmuş olan bodur narım (Bodur nar yenilebiliyormu?)
- Yine coşan böğürtlenlerim - Açmaya hazırlanan İngiliz küpe çiçeklerimden biri - Portakal ağacım - Kahve ağacım |
Bütün bitkiler harika duruyor resimlerde.Güle güle büyütün ve bol bol meyvelerini yiyin inşaallah.
|
merhaba,
kahve ağacınıza bayıldım. tohumdan mı ürettiniz fide olarak mı diktiniz? |
Sevgili Dudi, bodur nar, böğürtlen ve kahve ağacınız çok güzel olmuş. Bodur nar yenmez herhalde ama çok merak ederseniz denemekten bişey olmaz :)))
|
Teşekkür ederim arkadaşlar...
Sevgili thisisme, kahve ağacını fide olarak almıştım. Peki Hakkı bey, en azından bir tanesini denerim. |
Sayın Dudi küçük balkonunuz güzel bir orman gibi olmuş. Siz yerinizin darlığından yakınmışsınız. Yeriniz geniş ve müsait olsa yeşil dostları sizden ne cevherler görecek. Daima bahçeye yakıştırdığım en gösterişli bitkiler olan güller sizin balkonunuzda ayrı bir anlam ve güzellik kazanmış. Özellikle pembe-bordo karışımı gülünüz tek kelimeyle muhteşem. Bir balkonda bu kadar mı güzel açar bir gül. Bu arada içi beyaz katmerli dışı pembe küpelinizin de hakkını yememek lazım. Güllerin yanında ben buradayım diyor sanki. İlerleyen fotolarda bakalım sizden ne cevherler yansıyacak bizlere…
|
Teşekkür ederim sevgili Faruk :)
|
Sevgili Dudi,
Balkonunuz gül bahçesi olmuş resmen:)Bu kadar nazlı çiçekleri kolay yetiştirmenizin sırrını bize de verin:) |
Emek ve sevgi sanırım sevgili Yılmaz Bey ;)
|
Çok güzeller Dudişim :)Sana kocaman bir bahçeli ev lazım,tabii bana da :))
|
Evet ablacım, inşallah ikimizinde olur inşallah ;)
|
Sevgili Dudi'ciğim zaten böyle hepimiz giderse ya bahçeli ev alıcaz ya da sokakta kalcaz:)
|
Çok yerinde bir tespit ablacım, kocaman bir kahkaha attım okuyunca ;)
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025