![]() |
Bence dudi'nin böğürtlenleri tatlıdır. Dudi. Sahi dolap handi oda da. Eşinin bu akşam işi yok mu?
|
Çok güzel görünüyorlar Dudi tam atıştırmalık:)
|
Sayın Dudi küpelilerinize görünce bende üzüldüm. Aynı sorunu bende şu sıralar yaşıyorum.:( Benimde bütün küpelilerim kurudu ama yılmak yok. Bu arada böğürtlenlerinizin albenisi çok yüksek, afiyet olsun.;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Biz bırakıp bir yere gitmedik, ama küpeler yine kurudu. Küpe sıcaklara dayanamıyor, çok nazlı bir bitki. Ben küpelerden ve küpe almaktan vazgeçtim, sevgili Dudi. Budadıklarım yeşerirse yeşerir, yeşermezlerse kendileri bilir. Yapacak bir şey yok. |
Evet ablacım, dediğin gibi kurtulurlarsa ne ala yoksa kendimizi üzmemek lazım ama olmuyor işte üzülüyorum :(
|
Sevgili Dudi, böğürtlenlerin hepsini yediniz mi?
Yarısını reçel yapın diiyecektim :) |
Evet afiyet olsun böğürtlenler çok güzel:) Beni ye diyor bakana fotoğrafta siyah siyah:)
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
- İlk iki fotoğraf pembe-beyaz gül
- Böğürtlenlerim - Bodur narım - Karışık renkli zıpçıktı saksım |
Kahve ağacım ;)
2 Eklenti(ler)
Kahve...
|
Sevgili dudi,bazı bitkilerimizi gayıp etsekte güller sadık dot gibi bizi mutlu yapıyorlar.
Çok güzel. |
Evet sevgili sevim4, dediğiniz gibi küpe çiçeklerini kaybetsekte güller sevindiriyor :D
|
Sevgili Dudi nihayet balkona gelebilmişsiniz.:) Tatil dönüşü yine güzellikler karşılamış sizi ne mutlu size.. Hepsi ayrı ayrı çok güzeller. Hele böğürtlenler ve kahve ağacınız harika.
|
Yeni yeni kendine getirdim Hakkı bey, hepsi sıcaklardan etkilendiler. Sizin emanetlerinizde kök yapmayı geçmiş yumru oluşturmuşlar ;)
|
Alıntı:
|
E tabi yapsınlar artık :D Havalar serinlesin hepsini göndereceğim size hiç dokunmadan :) Siz de o kaptaki toprakla birlikte hepsini geniş bir saksıya alırsınız.
|
4 Eklenti(ler)
Pembe zıpçıktı, lavanta ve limon :)
|
Alıntı:
|
Sevgili Dudi, gördüğüm en zarif zıpçıktı bu, siz de çok güzel fotoğraflamışsınız, bu güne kadar yetiştirmemiştim, şimdi heveslendim işte :)
|
Adalet Hanım iyiki işleri biraz azaltacaktı. Dur bakalım, daha nelere heveslenecek.
|
Alıntı:
|
Bu yıl benim zıpçıktılarım hiç çiçek açmadı saksı yaprak dolu. Çok güzel çiçeklenmiş sevgili Dudi. Ne kadar zarif bir duruşu var değil mi:)
|
Çiçeklerin çok güzelmiş Dudi, maşallah diyelim de nazar değmesin:) Lavanta yetiştirmek herzaman istemişimdir.Bakımı nasıl kolay mı?Biraz nazlı olduğunu duymuştum.Seralarda bulabilirmiyim lavantayı?
|
Teşekkür ederim hepinize ;)
Çok nazlı değil bence sevgili mavisedir; suyunu, besinini eksik etmedikten sonra üzmüyor. Seralarda da kolaylıkla bulabilirsiniz. |
Zıpçıktılarını çok beğendiğimi unutma sevgili Dudi. Ne güzel açmışlar öyle, maşallah. Kokusu var mı? Sevgiler...
|
Alıntı:
|
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025